Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VELKOMMEN TIL MUSIKKTIME. Nå er det musikk. Nå skal vi synge og spille. Og vi kan danse, og du kan si hvem du er....... Her kommer......... Han er en.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VELKOMMEN TIL MUSIKKTIME. Nå er det musikk. Nå skal vi synge og spille. Og vi kan danse, og du kan si hvem du er....... Her kommer......... Han er en."— Utskrift av presentasjonen:

1 VELKOMMEN TIL MUSIKKTIME

2 Nå er det musikk. Nå skal vi synge og spille. Og vi kan danse, og du kan si hvem du er....... Her kommer......... Han er en kjempefin gutt/jente Og han kan hoppe (danse, snurre) og synge navnet sitt

3 HYSJ! Hysj, kan du høre gresset gro? Hysj, kan du høre en meitemark som lo? Hysj, kan du høre en maur gå forbi? Da skal du være helt stille og si:

4 Hei, alle insekter, alle små dyr, dere som kryper og kravler og kryr, jeg er et menneske og jeg er snill, vær i min hage så lenge du vil.

5 Hysj, vi må være stille nå, ingen må skremme de mange tusen små, og når det kommer en bille forbi, da skal du vinke med hånden og si:

6 Hei, alle insekter, alle små dyr, dere som kryper og kravler og kryr, jeg er et menneske og jeg er snill, vær i min hage så lenge du vil.

7 DYR

8 Det var en gris som spiste is

9 Det var en katt med cowboyhatt

10 Det var en okse med jakke og bukse

11 Det var en gorilla som eide en villa

12 Hvem er det som banker? Hvem er det som banker på min dør? Er det noen jeg kjenner ifra før? Gi et lite pip så jeg kan gjette hvem du er. Kanskje blir vi venner, det er plass til mange her.

13 ..mjau....mjau.....mjau........ Det der må være kattepus - hei, hei som kommer for å hilse litt på meg. Den stryker seg så mykt mot foten min, og er en liten kattepus så fin.

14 Hvem er det som banker på min dør? Er det noen jeg kjenner ifra før? Gi et lite pip så jeg kan gjette hvem du er. Kanskje blir vi venner, det er plass til mange her.

15 ....voff......voff......voff........ Det der må være hundevalpen Grei, som kommer for å hilse litt på meg. Den logrer hit og dit med halen sin, og er en liten hundevalp så fin.

16

17 Eidsberg

18 Askim

19 Spydeberg

20 Rakkestad

21 Skiptvet

22

23 A, B, C så lett som bare D, E, F G og H så I og J og K L, M, N og O og P og så en liten Q R, S, T og U V og W, X, Y, Z så lett. Og til slutt, hva kommer så? Æ, Ø, Å

24 En pluss en er to og en pluss to er tre, ikke noe vanskelig med det. Har du åtte epler og du gir bort tre av dem, da har du fått fem. Gi bort ett til Tor, gi bort tre til mor. Siste triller i et hull: Du får null!

25 TA EN POTET Ta en potet! Ta gjerne fire, ta åtte, ta alle, men ta en potet! Stek dem og kok dem og spis gjerne skallet, men ta en potet!

26 Er du litt lei deg, litt trist og litt trett, har du forspist deg på søtt eller fett?

27 Ta en potet! Ta gjerne fire, ta åtte, ta alle, men ta en potet! Stek dem og kok dem og spis gjerne skallet, men ta en potet!

28 Hvis du vil vokse, hvis det er ditt mål å bli en kjempe med armer av stål.

29 Ta en potet! Ta gjerne fire, ta åtte, ta alle, men ta en potet! Stek dem og kok dem og spis gjerne skallet, men ta en potet!

30 Skal du ha selskap, da gir du hver gjest bare poteter for da blir det fest!

31 Ta en potet! Ta gjerne fire, ta åtte, ta alle, men ta en potet! Stek dem og kok dem og spis gjerne skallet, men ta en potet!

32 Bæ-bu-sangen En brann er ikke tull, Du må ringe 1-1-0. Har du fått en tyv på do må du ringe 1-1-2. Har du veldig vondt et sted må du ringe 1-1-3. Det er lett å huske det!

33


Laste ned ppt "VELKOMMEN TIL MUSIKKTIME. Nå er det musikk. Nå skal vi synge og spille. Og vi kan danse, og du kan si hvem du er....... Her kommer......... Han er en."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google