Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

I utsnitt fra Getsemane, Våle kirke, Re i Vestfold.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "I utsnitt fra Getsemane, Våle kirke, Re i Vestfold."— Utskrift av presentasjonen:

1 I utsnitt fra Getsemane, Våle kirke, Re i Vestfold.
Jesus i Getsemane, maleri fra Våle kirke, Re i Vestfold.

2 Jesus i Getsemane, maleri fra Våle kirke, Re i Vestfold.

3 Overlatt til soldatene, Våle kirke, Re i Vestfold.
I soldatenes hender, maleri fra Våle kirke, Re i Vestfold.

4 I soldatenes hender, maleri fra Våle kirke, Re i Vestfold.

5 I soldatenes hender tornekronen, Så du er altså konge
I soldatenes hender tornekronen, Så du er altså konge? maleri fra Våle kirke, Re i Vestfold.

6 I soldatenes hender tornekronen, Så du er altså konge
I soldatenes hender tornekronen, Så du er altså konge? maleri fra Våle kirke, Re i Vestfold.

7 Matt 27,54-55 Men da offiseren og de andre som holdt vakt over Jesus, opplevde jordskjelvet og det som hendte, ble de grepet av redsel og utbrøt: «Sannelig, han var Guds Sønn!» 55 Det var også mange kvinner der; de stod langt borte og så på. De hadde fulgt Jesus fra Galilea og tjent ham. Våle kirke, Re i Vestfold.

8 Matt 27,50-53 Men Jesus ropte igjen med høy røst og oppgav ånden
Matt 27,50-53 Men Jesus ropte igjen med høy røst og oppgav ånden. 51 Da revnet forhenget i templet i to, fra øverst til nederst. Jorden skalv og klippene slo sprekker. 52 Gravene åpnet seg, og mange hellige som var døde, stod legemlig opp. 53 Etter Jesu oppstandelse gikk de ut av gravene og inn i den hellige by, hvor de viste seg for mange. Våle kirke, Re i Vestfold.

9 Joh 19,38 Josef fra Arimatea bad nå Pilatus om tillatelse til å ta ned Jesu legeme. Josef var disippel av Jesus, men i hemmelighet, fordi han var redd for jødene. Pilatus gav ham lov, og han kom og tok legemet ned. Maleri fra Våle kirke, Re i Vestfold.

10 Mark 15,43 Josef fra Arimatea, en høyt aktet rådsherre, som selv ventet på Guds rike, våget seg da inn til Pilatus og bad om å få Jesu legeme. Luk 23,52 Han gikk til Pilatus og bad om å få Jesu legeme. Maleri fra Våle kirke, Re i Vestfold.

11 Joh 20,19-21 Det var om kvelden samme dag, den første dag i uken
Joh 20,19-21 Det var om kvelden samme dag, den første dag i uken. Av frykt for jødene hadde disiplene stengt dørene der de var samlet. Da kom Jesus; han stod midt iblant dem og sa: «Fred være med dere.» 20 Og da han hadde sagt det, viste han dem sine hender og sin side. Disiplene ble glade da de så Herren. 21 Igjen sa han til dem: «Fred være med dere. Likesom Faderen har sendt meg, sender jeg dere.» Fra Våle kirke, Re i Vestfold.

12 1 Kor 15,3-6 For først og fremst overgav jeg dere det jeg selv har tatt imot, at Kristus døde for våre synder etter skriftene, 4 at han ble begravet, at han stod opp den tredje dag etter skriftene, 5 og at han viste seg for Kefas og deretter for de tolv. 6 Deretter viste han seg for mer enn fem hundre brødre på én gang. Av dem lever de fleste, men noen er døde. Fra Våle kirke, Re i Vestfold.

13


Laste ned ppt "I utsnitt fra Getsemane, Våle kirke, Re i Vestfold."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google