BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsbrev Smørblomst
Advertisements

Månedsbrev fra Blåklokka
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
Augustbrev for FROSKENE 2104 Viktig info for dere som er tilbake fra ferie VELKOMMEN TILBAKE -VI GLEDER OSS TIL SNART ET NYTT BARNEHAGEÅR Månedsbrev blir.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Uke nov.- 27.nov. Uke nov.- 27.nov. Ord å forklare: Tro Ord å forklare: Tro NOVEMBERPROSJEKTE T Fylket vårt, Rogaland.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2017.
Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016.
Periodeplan for Minsten Uke Skoguke, brannvernuke. Periodeplan for Minsten Uke HØST; Skoguke, brannvernuke. Mål for perioden: Barna skal.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2017.
April på Pytten Tiden som gikk:
DESEMBER juledag Barnehagen stengt 27. Sammen med løvetann UKE
SEPTEMBER UKE: MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG FRUKT
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Periodeplan for SOMMERLY Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ KLØVER- OG LYNGHUMLENE
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
Årshjul rødbasen
DESEMBER November Desember
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til foreldremøte på Orion
Fest & følelser Velkommen
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Velkommen til Madlamark sfo
MARS Uke / frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Periodeplan for desember 2018
Foreldremøte Maurtua.
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Månedsbrev Småtroll Februar.
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
Periodeplan for juli Emilie ferie 28
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER: Da var barnehageåret godt i gang, og alle barn er på plass. Tilvenningen har gått relativt greit, men noe gråt er å forvente. Vi har i år 6 gutter og 3 jenter, og vi merker at bilrommet har blitt litt mer brukt i år. De «gamle» barna har vært greie med å vise de nye rundt, selv om det enda er litt sjalu ute og går. Vennskap er noe vi har mye fokus på i starten, og vi ønsker at alle skal føle seg trygge og velkomne. Nå når alle er på plass, så har vi prøvd oss en liten runde med Minirøris (trim for barn), som gikk veldig bra. Bevegelse til musikk virker å være en felles glede for de fleste barn. I september skal vi også komme oss ut og utforske området utenfor barnehagen. Allerede 2 september så begynner vi med lunsj her i barnehagen. Da får alle smørelunsj mandag-torsdag, og varm lunsj på fredag. Skiver til frokost og frukt (de får lunsj av oss). Ta gjerne med en jogurt eller smoothie hvis dere ønsker det Flasken tas med frem og tilbake hver dag Sørg for at det alltid er rent tøy i skapet Været skifter, så husk både regntøy og dress, og solkrem Gi alltid beskjed til en voksen når dere henter barna, og pass på at portene er låst MERK ABSOLUTT ALT!!! Marikåpe og Solsikke lager mat annen hver uke. Vi begynner også med at dere foreldre skal ha med fellesfrukten. Når det er deres tur, så blir det hengt opp en lapp om dette på garderobeplassen. Vi regner ca. en ½ bærepose med frukt (eks. på frukt: bananer, epler, druer, blåbær, jordbær, pærer, klementiner mm.) Dersom det er noen av dere nye foreldre som ønsker en oppstartssamtale, så er det bare til å gi beskjed. Ellers blir de første foreldresamtalene lagt til november. BARNEHAGEÅRET 2019/2020  MERKEDAGER: 2 sept.: Velkomstfest for foreldre og barn 15-16.15 10 sept.: Foreldremøte 19-20.30 13 sept.: Frida 1 år!!! Uke 38: Brannvernuke Uke 37-51: Elever fra Bergeland hver torsdag Da var vi i gang med året 2019/2020. Tilvenningen har gått over all forventning, og alle er på plass. Vi har i år 3 jenter og 6 gutter, og vi merker allerede nå at det er bilene som får mest fokus. Vi begynner så smått med litt turer i september, men hovedfokus er på tilvenningen, slik at alle får føle seg trygge. «Barnehagen skal i samarbeid med foreldrene legge til rette for at barnet kan få en trygg og god start i barnehagen. Barnehagen skal tilpasse rutiner og organisere tid og rom slik at barnet får tid til å bli kjent, etablere relasjoner og knytte seg til personalet og til andre barn. Når barnet begynner i barne- hagen, skal personalet sørge for tett oppfølging den første tiden slik at barnet kan oppleve tilhørighet og trygghet til å leke, utforske og lære.» (Rammeplanen) Og ALLTID: hvis det er noe som helst dere lurer på, så må dere bare ta kontakt, så finner vi et sted å snakke.

Periodeplan for september 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 36 2 Lek inne/ute 3 4 Velkomstmiddag 15.00-16.15 5 6 Varm lunsj 37 9 10 Foreldremøte 19-20.30 11 Tur 12 Elever 13 Frida 1 år!!! 38 Brannvern-uke 16 17 Prosjekt 18 19 Eventyr 20 39 23 Grupper 24 25 26 27 40 30