Vi vil være en kirke som Strategi for Stavanger bispedømme

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
PowerPoint nr 1 Hva vil det si å være kristen? Av Karina Schjølberg
Advertisements

Sprell levende 4.mai 08.
“Fra ord til liv” Februar
1 Tittel på foredraget Navn foredragsholder Tid og sted Hvordan kan vi forstå menighetsutvikling i norsk folkekirke? Harald Hegstad Bergen 2. februar 2010.
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
Leir-genial trosopplæring
Ungdomsarbeidet i Agder bispedømme
MUV i Asker menighet Årsmøtet 28. april MUV I Asker menighet • 4. september 2012 besluttet Asker menighetsråd at vi skulle delta i prosjektet Menighetsutvikling.
VELKOMMEN TIL KONFIRMASJON
KIRKEN – ET MØTESTED PÅ VEIEN I ET FLERKULTURELT MILJØ.
De gjemte og glemte barna Hvorfor denne tittelen?.
Menighetsutvikling – hva og hvordan?
1 Tittel på foredraget Navn foredragsholder Tid og sted Teologiske perspektiver på menighetsutvikling Harald Hegstad 4. mars 2009.
HER ER VI NÅ Visjonære tanker.
Religioner og livssyn i dag
En tjenende kirke Guds kjærlighet til alle mennesker og alt det skapte, virkeliggjort gjennom liv og tjeneste Visjonen for Den norske kirkes diakonale.
START. Debatt for mer mangfold, mer aktivitet og bedre demokrati i Norges største parti..
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Historie og ideologi.
Sør-Afrika KFUM Tensing
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
Velkommen til KRL 103 -vårt kurs om Religionenes uttrykksformer.
Ungdomsarbeidet i Agder bispedømme Formål Vi vil forankre ungdom i trygge og utfordrende menighetsfellesskap og utruste dem til å nå sine.
Kurs om Mukulamesse for barn og familier i Voie kirke torsdag 13
TROSOPPLÆRINGSPLAN FOR RØNVIK MENIGHET
Diakoni og trosopplæring
Tre håndfuller vann for livet.
Trosopplæring for alle uansett funksjonsnivå
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Kirken har fått en ny plan for diakoni, en plan som gjelder fra 1. 1
Vrimledag/2012 Haugesund, Navn: Torhild Bråthen Tittel: Seniorrådgiver Barnehagen og skolens betydning for barn i en vanskelig livssituasjon.
Strategiplan
Menighet i bevegelse En prosjekt- presentasjon. Prosjektets målsetting Bidra til å forstå og svare på de utfordringer det er å være misjonerende kirke.
Misjonsavtaler i menighetene ALLE KAN GI - ALLE KAN FÅ.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
MSFs opplæringsplattform Ledermøte MSFs opplæringsplattform Sentralt lovverket MSFs rammeverk Vedtekter Handlingsprogram Planstruktur (under.
18. aug – 9. sept Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen.
STILLE BØNN Takk Gud, Han som er din Far
 en reorientering  et fokusskifte Vi vil doble Misjonsforbundet innen 2020.
Mange drømmer om: Flere unge familier som begynner å gå jevnlig til gudstjeneste? Barn som får opplæring i kristen tro som en forlengelse av dåpen? At.
Unge utforskere La ungdom ta grep i eget liv
Konfirmantundervisning i Hole menighet 2012/2013
Et godt tre bærer god frukt, et dårlig tre bærer dårlig frukt. Matt. 7,17 Hva tenker vi om Molde menighet?
Hvordan kan vi arbeide med innovasjonsarbeid i egen kommune?
Runar J. Liodden – prest i Modum Kristine Aksøy – seksjonsleder Kirkerådet Svend Klemmetsby – prost i Nordre Sunnmøre prosti.
Kristine Aksøy Leder av seksjon for barn, unge og trosopplæring Kirkerådet.
 Et håndgripelig verktøy -  som forenkler  skaper sammenheng  skaper helhet  Vi ønsker å -  Fokusere  Inspirere HÅNDTRYKK.
Nådegavene i funksjon Hvordan du skal forholde deg til nådegaver.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt i sept. 2011, redigert sept Justert 2015/2016 av stab og eldsteråd.
V Status, utfordringer og strategier. for Den norske kirke 2015 – 2018, vedtatt av Kirkemøtet: Mer himmel på jord Kirken vitner i ord og gjerning om.
Fra ord til liv januar 2011 "Hele flokken av troende var ett i hjerte og sinn, og ingen kalte det han eide for sitt eget; de hadde alt felles." (Ap.gj.
Ommund Rolfsen april Litt om Naturlig menighetsutvikling (NaMu) Les heftet ABC i Naturlig menighetsutvikling.
Informasjons- innhenting Satsingsområder Tiltak Ringvirkninger Systematisering Forberedelser Rapport med endrings -forslag Implementering Januar 16 –september.
MALI.
Velkommen til konfirmasjon i Røa og Sørkedalen
Katolsk og ortodoks kristendom
THAILAND.
MIDTØSTEN.
ETIOPIA.
Hva har Jesus med dette å gjøre?.
ENGLAND.
Noen tanker om hva som virker Bevisstgjøring og systematikk
THAILAND.
ENGLAND.
Kirkens unge en strategisk plattform
ENGLAND.
MIDTØSTEN.
MIDTØSTEN.
SØLVBERGET MAKERSPACE
Utskrift av presentasjonen:

Vi vil være en kirke som Strategi for Stavanger bispedømme 2019-2021 TROR BRYR SEG ÅPNER DELER INVITERER Vi vil inspirere til å søke kilder til tro ved å Vi vil se, engasjere oss og vise omsorg ved å Vi vil være en kirke med rom for alle ved å Vi vil være engasjerte, livsnære og tydelige formidlere ved å Vi vil skape gode fellesskap ved å Snakke sant om livet og forkynne at Jesus lever La Bibelen bli brukt aktivt Invitere til gudstjenester, dåp og hellige handlinger som åpner for erfaringer av Guds nærvær Møte åndelig lengsel ved å skape rom for bønn, refleksjon, stillhet og estetikk Være til stede for mennesker i krevende livssituasjoner og for dem som opplever utenforskap Være til stede lokalt, bl.a. gjennom samarbeid med organisasjoner og det offentlige Skape endring i møte med klimatrusselen Tilby flere møteplasser for ungdom og unge voksne Åpne kirkene Styrke medlemmenes tilknytning til kirken Satse på kirkelig kulturvirksomhet Styrke kirkens nærvær i sosiale medier og i det offentlige rommet La barn og unge vokse i tro, få ressurser til livsmestring og utfordres til engasjement Skape engasjement for misjon, religionsdialog og globalt fellesskap Bruke et mangfold av uttrykk Ta menneskers liv, spørsmål, lengsel og erfaringer på alvor. Inspirere til frivillig medarbeiderskap Fremme god samarbeidskultur Legge grunnlag for rekruttering, trivsel og vekst Bidra til gode prosesser i arbeidet med ny organisering