Pilotprosjekt i Nord-Norge

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kompetanseprogram for fylker og kommuner om uu Et samarbeid mellom Husbanken, BE, Deltasenteret, MD, KRD og KS.
Advertisements

Kompetanseprogram for fylkeskommuner og kommuner om universell utforming innenfor plan- og bygningslovens virkeområde Et samarbeid mellom KRD, MD, Deltasenteret,
Ressursskoler i sørsamisk område
UU og Fylkesmannens rolle
Kommunal- og regionaldepartementet Norsk mal: Startside Tips engelsk mal Klikk på utformingsfanen og velg DEPMAL – engelsk. Eller velg DEPMAL– engelsk.
Asyl og migrasjon i et europeisk perspektiv
Læring på arbeidsplassen
Kommunal- og regionaldepartementet Norsk mal: Startside Tips engelsk mal Klikk på utformingsfanen og velg DEPMAL – engelsk. Eller velg DEPMAL– engelsk.
Internasjonalt arbeid
Gode boliger for innbyggere med utviklingshemming
Kurs Utdanningsforbundet Halden Vann Landsmøte 2012 Kvalitet i utdanning. Hva dreier det seg om? Dagrun Lunsvoll.
Hamarøymodellen Presentasjon ved ordfører Rolf Steffensen
Prosjekt støy og hygiene i barnehager
SFS 2201 Særavtale for barnehager, sfo, skoler, familiebarnehager
Fusjonsprosessen UiA/HiT Larvik 6. juni 2011 John W. Viflot Høgskolen i Telemark.
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Karriereveiledning Strukturen i Finnmark. Fylkespartnerskapet for karriereveiledning Formålet er å etablere forpliktende partnerskap på regionalt nivå.
Modernisering av det faglige tilbudet - krever økt samhandling Trude Grønlund, klinikksjef Psykisk Helse og Rus- klinikken.
Resultater fra en undersøkelse i 7 kommuner med vekt på uteområder Rapport august Kostnader ved universell utforming i kommunene.
Siste nytt fra NUFHS (Nasjonalt utvalg fagskoleutdanning i helse- og sosialfag) Aud Larsen leder.
Aina Tjosås, seniorrådgiver 28. oktober 2011
Sted/Dato endres i topp-/bunntekstPresentatør/Virksomhet endres i topp-/bunntekst PROSJEKTET: ”BARN I RUSFAMILIER”
Universell utforming fra ide til realitet Husbankens jubileumskonferanse Førde 3.oktober 2006 Seniorarkitekt Eli Holmefjord Clarke.
Samspill mellom stat og kommune i boligpolitikken Boligpolitisk konferanse i Bodø 25.mai 2009 Adm. direktør Geir Barvik.
Innledning Av Rusbehandling Midt-Norge HF Seminar vurderingsinstansene
Boligpolitisk satsing/innsats fra KS Helge Eide, områdedirektør for interessepolitikk.
Interkommunal rusmiddelpolitisk handlingsplan
HUSBANKENS VIRKEMIDLER
Vivian Abbi Johnsen prosjektleder Groruddalssatsingen Bydel Stovner
Indikatorbasert måling og evaluering av tilgjengelighetstiltak Norsk Ergonomiforenings seminar 5. juni 2007 Seniorrådgiver Trine Hagen Utbyggingsavdelingen,
GRUNNLAGSDATA KOMMUNESTRUKTUR. FUNKSJONELLE REGIONER Funksjonelle regioner kan sees på som de minste geografiske enhetene som utgjør egne system innenfor.
Kompetanse for framtidas barnehage egg/Barnehager/Rapporter%20og%20plan er/Kompetanse_for_fremtidens_barnehag.
Fagledernettverk i Helse Midt-Norge
Produktivitetskommisjonen Norsk mal: Startside Tips for engelsk mal Klikk på utformingsfanen og velg DEPMAL – engelsk Eller velg DEPMAL– engelsk under.
Boligpolitisk strategi Mål Statistikk Disposisjon Politisk prosess PSN
Drammen | Sosial- og helsedirektoratets rolle Et fagdirektorat underlagt HOD og AID  Fagdirektoratsrollen Følge utviklingen og samle inn kunnskap.
16. jun Husbankens tanker omkring Plan- og bygningsloven som boligpolitisk verktøy Planseminar Namsos 11. mai 2009 Randi Selseth, Husbanken.
Kommunal- og moderniseringsdepartementet Norsk mal: Startside ALTERNATIV A Tips for engelsk mal velg KMD mal ENG under ”oppsett”. Bygg for fremtiden –
Kommunal- og moderniseringsdepartementet Tips for engelsk mal velg KMD mal ENG under ”oppsett”. Norsk mal: Startside ALTERNATIV B Nasjonale myndigheters.
Bygg og uteområder. For nye byggverk o krav er gitt i tekniske forskifter til plan- og bygningsloven Ved oppgradering må det gjøres prioriteringer i.
JD KDI “Organisasjonsoversikt”? KO region vest BLD BUF Dir Bjørgvin fengsel Nasjonalt barneverns inntaksteam Bergen fengsel HOD Domstols- koordinatorene.
Kunnskapsdepartementet Norsk mal: Startside Tips for engelsk mal Klikk på utformingsfanen og velg DEPMAL – engelsk Eller velg DEPMAL– engelsk under ”oppsett”.
Kommunal- og moderniseringsdepartementet Norsk mal: Startside ALTERNATIV A Tips for engelsk mal velg KMD mal ENG under ”oppsett”. ESPON Seniorrådgiver.
Presentasjon. Har din kommune fått midler fra:  Penger fra Norges 50 største stiftelser?  Deles ut 13 milliarder årlig  Har din kommune fått statlige.
Kunnskapsdepartementet Norsk mal: Startside Alternativ 6 Kunnskapsdepartementet Mot en nasjonal kompetansepolitisk strategi Eivind Heder, Kunnskapsdepartementet.
ATV-KURS – alle kommunale Arbeidsmiljøloven: Endringer + lokale dokumenter §§ 14.9 og 14.4a.
Planlegging. I kommunene er målene formulert på ulike måter, men de fleste har mål som er knyttet til følgende tema: Levekår og livskvalitet Boliger.
Fylkesmannen i Nordland I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I.
Ny organisasjonsmodell og samarbeidsavtale innen rus og psykisk helse mellom Fræna og Eide kommune «SAMMEN OM MESTRING»
Psykisk helsearbeid i lokalpolitikken i Bergen Bjarte Bønes Bruntveit, leder Hordaland lokalavdeling.
Norsk mal: Startside alt.1 For engelsk mal Velg KMDmal – engelsk under ”oppsett”. Sogn og Fjordane næringsforum Avdelingsdirektør Bjørn Barvik Førde 5.
BAKGRUNN 1999 Sentrumssatsingen vedtas 2003 Bragernes torg ferdig opprustet (øvre og midtre del) 2003Retningsliner for utforming vedtatt for Bragernes.
Boligpolitisk samhandling 5. oktober 2011 Regiondirektør Mona Liss Paulsen.
Kompetanse for mangfold/ engelskfaget. Steinkjer videregående skole Presentasjon på fagdag MINO, 12. april 2016.
Boligpolitisk strategi - prosess > Kommuneplan 2014 > Utfordringsdokument 2014 > 1. gangs behandling i FSK/ PSN juni 2015 > Høring juni –
Kunnskapsdepartementet Norsk mal: Startside Alternativ 4 Kunnskapsdepartementet LMU-forum 2016 Tromsø 20.oktober Bodil Marie Olsen.
Sluttanalyse Boligsosialt utviklingsprogram i Asker kommune
Å dele Jesus.
Handlings- og økonomiplan og budsjett 2016
Presentasjon Eilert Sundt vgs. Kompetanse for mangfold
Utdanningssystemet sitt årshjul
Bærekraftig boligbygging
Boligkonferanse
Husbankens boligpolitiske utfordringer
Implementering - sentralt
Læringsmiljø §9a: Handlingsplikt Bedre læringsmiljø
Utdanningsprogram/programområde over 2 år
Norsk Fosterhjemsforening <fylke>
Nye kunstproduksjoner i Levanger
Utskrift av presentasjonen:

Pilotprosjekt i Nord-Norge «BYGGELØFTE» 2013 - 2017 Pilotprosjekt i Nord-Norge 26.12.2018 Endres i topp-/bunntekst

Presentasjon av Byggeløftet - et samarbeidsprosjekt mellom Alta kommune og Alta vgs Formål med prosjektet Det skal bygges inntil 2 boenheter på ca. 45-50 m2, med universell utforming med passivhus- eller lavenergistandard i området Hammari jordet med Alta vgs som entreprenør. Det er ei målsetting om å bygge 2 enheter pr. år i løpet av 2 skoleår i perioden høst 2015-vår 2017. Byggingen sees i sammenheng med vedtatt plan om 15 boliger for personer med rus- og eller psykiske vansker. Prosjektet inngår i arbeidet med å realisere vedtatte tiltak i KD for Sosial boligpolitikk 2010-2014, om å øke boligtilgangen for voksne personer med utfordringer innenfor rus og psykiatri. Prosjektet skal også bidra til å utvikle og heve kompetansen lokalt og regionalt i forhold til fremtidige standarder på byggeteknikk. 26.12.2018 Endres i topp-/bunntekst

26.12.2018 Endres i topp-/bunntekst

26.12.2018 Endres i topp-/bunntekst

26.12.2018 Endres i topp-/bunntekst

26.12.2018 Endres i topp-/bunntekst

Stiftelsen Utleieboliger i Alta 26.12.2018 Endres i topp-/bunntekst