Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nye kunstproduksjoner i Levanger

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nye kunstproduksjoner i Levanger"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Nye kunstproduksjoner i Levanger 2005- 2007
LevArt er et samtidskunstprosjekt eid av Levanger kommune og støttet av Norsk kulturråd. LevArt skal i perioden invitere 4-5 kunstnere/kunstnergrupper og samarbeide med dem for å realisere nye kunstproduksjoner i Levanger.

3 Kunstverk Hva er et kunstverk i denne sammenhengen?
Det ferdige kunstverket kan ta ulike former, fra tradisjonelle bilder på veggen, til workshops, kurs, forelesninger eller performance.

4 Relasjonell kunst Kunstnerne blir invitert til å gå inn i forskjellige former for samarbeid med lokalbefolkningen. Faksimile fra Dagbladet Kunst i Nordland – Kunstneriske Forstyrrelser

5 Stedsspesifikk kunst Kunstnere blir invitert til å arbeide i Levanger over tid. Kunsten kan gi nye innspill til hvordan vi forstår stedet, og hva vi mener med lokal identitet. LevArt vil tydeliggjøre kunstens rolle i stedsutviklingen. Skulpturlandskap Nordland 1995 | Granitt | Høyde 1015 cm Foto: Nordland fylkeskommune v/Vegard Moen

6 Mål for prosjektet «LevArt» skal   bidra til å skape en arena for samtidskunst lokalt og regionalt, og tydeliggjøre kunstens rolle i stedsutviklingen.

7 Samarbeidspartnere Falstadsenteret Høgskolen i Nord-Trøndelag
Nord-Trøndelag fylke Levanger Kunstforening Trøndelag Senter for Samtidskunst

8 Brosjyre under produksjon

9 Fra websiden: www.levart.no
Websiden LevArt Fra websiden:

10

11


Laste ned ppt "Nye kunstproduksjoner i Levanger"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google