Velkommen til SFO Velkommenr.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Samhandling.
Advertisements

Velkommen til Minde skole
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
UTDANNING MODUL 1 Utdanningssystemet i Norge Barnehagen Verdigrunnlag
FORELDREMØTE STALSBERG SKOLE
Lyshovden Oppveksttun!
Velkommen til første foreldremøte på 1. trinn
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Skiftetøy merket med navn
5. juni 2015 Sælen Oppveksttun
Velkommen til foreldremøte høsten Overgang fra felles del til avdelingsvis……  Vi går gjennom stokken  Viser konkretene som støtter hverdagens.
Velkommen til foreldremøte Litt om oss – maurtua og bikuben Personalsammensetning Maurtua: Kari, Renate, Siri, Tonje, Siv Hege og Siv Lena.
Tallinja Audun Merete Veronika. En kort beskrivelse; Målet er å få en større forståelse for tall og tallinja, å kunne plassere hele tal, negative og positive,
Friluftskortet. -Barna skal bli glad i å være ute -Barna skal kjenne mestring ved å ha erfaring og kunnskap om naturen -Barna skal bli i stand til å ta.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Velkommen til foreldremøte Stokkavannet og Mosvannet.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. KLASSEMILJØ God arbeidsro i timene Der det er barn, er det utfordringer. Veldig fin klasse som helhet og bare skjønne unger,
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
Innskolingsdagen – 5. juni 2015 Velkommen til foreldremøte.
Sosial kompetanse. Ferdigheter og villighet til å løse en konkret oppgave En kompetanse vi trenger for å fungere godt sammen med andre –Kompetansen viser.
BUØY SKOLE Lærelyst, vekst og glede. Vår visjon: Lærelyst, vekst og glede  Buøy skole år: 1-7 skole,160 elever og 30 ansatte  Opplæringsloven, læreplanen.
Plan for kvalitet Kvalitetsplanens fokusområder Sosial kompetanse, gode relasjoner, omsorg og medvirkning Sunn livsstil og helse Friluftsliv og barn i.
Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Velkommen til nytt barnehageår!. Velkommen til foreldremøte på Roligheden gård barnehage Felles informasjon ved oppstart nytt barnehageår - Anne Hjemmesiden.
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Åndalsnes barneskole SFO Åndalsnes barneskole
Skolestarter 2017 Foreldremøte Skolestarter 2017 Foreldremøte
BOGAFJELL SFO.
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Velkommen til foreldremøte!
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ KLØVER- OG LYNGHUMLENE
Glede gjennom mestring
SFO «Skal være en del av skolens helhetlige læringsmiljø, hvor formålet er å gi barna omsorg, trivsel og trygghet gjennom et stimulerende, lærerikt og.
Årshjul rødbasen
«Alle med… Går ikke på bare 123»
Foreldremøte skolestartere 2018
LYKKE TIL MAT I BARNEHAGEN.
Foreldremøte for foreldre som har 5-åringer i barnehagen
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til Osloskolen og Trosterud skole
Oppstart 1. trinn Velkommen Diverse info om skolen Om elevgruppa
Velkommen til Sofiemyr skole
FORESATTEMØTE 1.KLASSE 6. Juni 2018.
Velkommen!.
Velkommen – presentasjon av deg selv
Velkommen til førskoledager HASLE SKOLE på Brynseng
Velkommen til foreldremøte
Velkommen til Madlamark sfo
Velkommen til Landås SFO
Velkommen til foreldremøte
Foreldremøte Maurtua.
Velkommen til foreldremøte
STANDARDER FOR OSERØD SKOLE
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Velkommen til foreldremøte
Velkommen til foreldremøte
Velkommen til SFO Høvik Verk skole
Velkommen til Foreldremøte – for dere som har 5 – åringer i barnehagen
august Kontaktinfo: MAN TIRS ONS TORS FRE UKE 34
Vestskogen SFO.
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
Foreldremøte SFO høsten 2019
2.-6. september Bursdager MAN TIRS ONS TORS FRE UKE 36
Periodeplan for juli Emilie ferie 28
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til SFO Velkommenr

Ikke som skole

Det siste året i barnehage, forbereder man seg på skolestarten Det siste året i barnehage, forbereder man seg på skolestarten. De øver på å rekke opp hånden, sitte stille, vente på tur, gå i brannrekke, holde orden på plassen sin osv MEN skole er så mye mere en det. Skole er også SFO. Her skal man leke, hopp og sprett, høyt og lavt. Det er viktig også å øve på SFO-start. Man blir flere barn sammen og færre voksne pr barn. Det å kunne leke sammen med andre er viktig. Det å kunne meddele seg til voksne er viktig.

Mange å leke med Øve på å leke med andre en selvvalgte venner. Finner gjerne nye venner som har felles interesse ol.

Barn trenger masse lek (forskningsbasert kunnskap) Gjennom lek utvikler en: seg mentalt og motorisk sentrale ferdigheter som: empati, evne til vennskap, relasjoner, samarbeid, selvkontroll, selvhevdelse, selvfølelse, problemløsning og humor.

Barn med: Ulike erfaringer Ulike tolkninger Barna skal: Orientere seg på nytt med nye barn Hva gjelder her? Vi vil bruke først halvår til å øve på rutiner, regler og til å bli kjent med skolen. Nå må du oppføre deg…

Hvordan vet barnet hvordan det skal oppføre seg? Bursdag Gå gruppen Klasserommet Maten Do SFO basen I friminuttet Osv

1. og 2. trinn SFO SFO en stressfri sone - et sted for lek og læring! På 1.-2.trinns SFO er det fokus på: Gode rutiner. Trygge rammer. Vennskap. Gode relasjoner. Den frie leken. SFO en stressfri sone - et sted for lek og læring! «Kvalitetsplan for SFO – Asker kommune» Viktig at SFO blir en arena hvor de får være aktiv med å bestemme sin egen fritid. Barna er hovedpersonene og skal være i fokus! Ønsker og behov. Medbestemmelse. Valg.

SFO hverdagen Hver dag 0730-0830 Morgen SFO Rolig lek og evt. frokost. Man 1305. Tir 1305. Ons 12.50. Tor 13.05. Fre 12.50- 1700 Ettermiddag på SFO 1250/1345-1400 Utelek og mat 1400-1600 Aktiv lek inne/ute hvor barna bestemmer selv/ organiserte leker ledet av voksne 1600-1700 Lettere aktiviteter og opprydding SFO mat: Brød: 4 dg/u. Varm mat: 1dg/u. Frukt: 5dg/u SFO fokus og aktiviteter: Barn i bevegelse. Kultur-SFO. Friluftsliv. Sunn livsstil og helse. SFO kjernetid 1400-1600

VIKTIG INFO Første SFO dag er man 20.aug Ferie-SFO dager: 1.aug til 15.aug Planleggingsdag 16. og 17.august-SFO stengt Aktivitetsplan legges ut på Facebook og Its learning. Innkjøring: Kort dager de første dagene. SFO leder: Heidi Merete Johansen Tlf: 66 768800/66768804

Inngang Gui