NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
Advertisements

Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
14. oktober 2013 Svar til spørsmål m/tema: ”Hvor og hvor mange?”
Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Sentral-Asia 2012.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Boligpolitikk – med fokus på boligmelding Av Christian Hellevang, KS.
Vil du ha stor variasjon i arbeidsoppgaver kombinert med tid til familien? Ønsker du å bytte hektisk byliv med roligere omgivelser? Da er livet i Loppa.
Stortinget 8. september 2014 Seminar om antibiotikaresistens eller: Mikrober på vandring Steinar Westin Professor i sosialmedisin på NTNU og fastlege.
Hvem skal eie fiskekvotene? Edgar Henriksen. Utvikling i lønn og pris på torsk 10. juli 2015UiT seminar på Riddu Riđđu.
Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
BUØY SKOLE Lærelyst, vekst og glede. Vår visjon: Lærelyst, vekst og glede  Buøy skole år: 1-7 skole,160 elever og 30 ansatte  Opplæringsloven, læreplanen.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
Enorme forskjeller BNP og HDI BNP måler produksjonen i samfunnet, og ikke hvor bra befolkningen har det (selv om det er en sammenheng mellom BNP og velferd).
Fra ”Vindenes hus” Til ”Stella domus”. Den kulturelle skolesekken ► Prosjekt gjennomført av 3. trinn ved Ura skole i Sandnessjøen høsten 2005 ► Kunstner:
Bygging av Gjestehus i Gbecohn, Liberia
Likner du på han her? Tema: Hominidene Plan for timen:
Sportslig Plan Fossum Fotball 5er fotball.
På Hvitveis har vi dette barnehageåret fokus på «hvordan få boken inn i leken». I vårt arbeid med dette har vi vagt å ha ukas lesehest og hjertebarn. Hvert.
Interkommunal plan Saltenfjorden
Hvordan sikrer kommunen langsiktig økonomisk styring?
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
GRATIS Nye Asker Jentecup
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Kampen om Heiatrollet INVITASJON til småspeidere lørdag 20.mai
Av: Elias, Einar, Emeli, Anna og Marius
HVA ER BPA? Brukerstyrt personlig assistanse
Visjon/Strategi 2020 Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet
Tjenester fra AEI (ASF) skal være selvfinansierende
samrådningsmøte Regionsentra vs omkringliggende kommuner
1. Dette hørte jeg er viktig når vi skal plante nye menigheter!
Beredskapsarbeid når UiOs kriseberedskap ikke slår inn
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Målbildet Stavanger kommune har som mål at flest mulig har et aktivt liv og klarer seg selv best mulig. Vi kaller det Leve HELE LIVET! Leve HELE LVET startet.
Barn som kommer alene til Norge – under 15 år
V/Arne Mo.
Demensaksjonen september
Her kommer ÅRETS invitasjon fra Wendia Les mer her!
BARNEHAGE- STRUKTUR HARAM KOMMUNE
Nasjonale Bruker-undersøkelser
Religion og Identitet Lisa Stornes
INVITASJON TIL NÆRMILJØMØTE
En kort innføring til foreldre
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Mortensrudnytt juni TRINN Kjære foresatte på 3.trinn.
Sykefraværsstatistikk for Det medisinske fakultet 2018
GRATIS Nye Asker Jentecup
Utskrift av presentasjonen:

NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av uroligheter og konflikter. Prosjekter innen evangelisering og bistand.

Utsendingene er engasjert et variert evangelisk arbeid: Mediearbeid Evangelisering og menighetsarbeid Bibelkurser og leirer Relasjonsbygging

Bistand/diakoni Lese- og skriveopplæaring Speed-school Kamp mot hiv/aids Kontaktskapende arbeid og små utviklingsprosjekter.

Ønsker du å støtte arbeidet i Vest-Afrika? Bli Vest-Afrika-fadder eller gi en gave til 8220.08.90131, merket ”Vest-Afrika”. Kontakt giver@nlm.no eller 22 00 72 00 Les mer om arbeidet på nlm.no.

Takk for forbønn og gaver!