SOMMERINFO! TRENE LITT ? Enkel økt Sprint økt «Litt syre» økt

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
”Til Start” Treningsprogram for unghest
Advertisements

Lykke til alle sammen og ha en kjempefin sommer
Er du ung, har langvarige helseutfordringer og har lyst til å møte andre unge i liknende situasjon? I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende situasjon.
1 Ha det kjekt med fotballen i sommer Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig flyt i det vi gjør,
Foreldremøte NIF håndball Gutter2003 Niffen
De nye slaverutene jenter blir solgt hvert år, fra Nepal til andre land, som India.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Egentrening i ferien Minde Storm. 2 Ha det kjekt med fotballen Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig.
INFOHEFTE FOR FORELDRENE «LØFT ER TØFT». INNLEDNING: I gjorde vi i Skaubo AS en stor satsning hvor alle ansatte i alle barnehagene gikk på kurs.
Plan for 2.klasse Uke – 26. august. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Tegning 2Norsk MatteEngelsk Samfunnsfag 3 MatteMusikk Filmfestival.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Uke 9 27.feb- 4.mars Uke 9 27.feb- 4.mars Verdiord: Tålmodighet.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. KLASSEMILJØ God arbeidsro i timene Der det er barn, er det utfordringer. Veldig fin klasse som helhet og bare skjønne unger,
Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!
Foreldremøte Trolldalen 2003 Desember Agenda Status Oppdatering av adresseliste (sende rundt) Organisering av treningene etter jul Idrettsskole.
Keeperskolen 2012 Elverum Fotball - Ungdomsavdelingen.
Plan for 1.klasse Uke november Fylket vårt Rogaland.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Januar FK BODØ/GLIMT Aktivitet / Retningslinjer Sesongen 2012.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE TORSDAG 22. SEPTEMBER 2016.
Uke nov.- 4.des. Uke nov.- 4.des. Ord å forklare: Håp Ord å forklare: Håp.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Invitasjon til Jentedykketreff på Gon i Larvik 9. – 11. juni 2017
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Tverrfaglige og yrkesrettede oppgaver
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
Individuell Automagisk Tilbakemelding (av skriftlig eksamen)
Oppstartsmøte gruppe januar 2017
MJØSSKI
Nulltoleranse mot mobbing - nytt regelverk om skolemiljø
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Møtestruktur i Altinnsamarbeidet (Operativt)
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
Gang.
HVA ER BPA? Brukerstyrt personlig assistanse
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
Vurdering for læring ”Eleven skal få råd og tilbakemeldingar som fortel korleis han/ho kan få auka lesefart og leseforståing” Mål for aksjonsperioden:
RÅDGIVERSAMLING 8.SEPTEMBER PRAKSISBREVET
Brukerveiledning til programmering av LEGO Mindstorm NXT-roboter
Kapittel 27 Kommunikasjon med hjemlandet og å sende pakker
Kapittel 46 Utviklingssamtale.
Den matematiske samtalen
Utforskende undervisning A – Forarbeid
Yrkesfaglig fordypning – Hva er det egentlig??
Modul 2 – Undersøke skolens vurderings- og oppfølgingspraksis
Velkommen – presentasjon av deg selv
Foreldre – Barnas viktigste Forebygger
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Europeisk mobilitetsuke og Bilfri dag 2015
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2018.
Kapittel 23 Årstidene.
Tur-uke på Lekestua, vår 2018.
Livsstilsendring Uke 6.
1. Hvor gammel må du være for å sitte i et styre?
Hvordan lese klassetimeplanen?
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 7.
SAMM Systematisk Arbeid Med Motivasjon i ungdomsskole
En bibelsk forståelse av ekteskapet
Bogafjell Sykleklubb Sportslig 2019.
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Nulltoleranse mot mobbing - nytt regelverk om skolemiljø
Forventninger til foreldre og foresatte i Geilo IL Alpin
Livsstilsendring Uke 6.
Tannhelseundervisning for innvandrere
Barmarksøvelser Start med å jogge eller sykle ca30-50min. Dette er bra slik at vi kan bygge utholdenhet og være god og varm før vi begynner med de ulike.
Base 2 sine kurs på Aks Uke og 46.
Utskrift av presentasjonen:

SOMMERINFO! TRENE LITT ? Enkel økt Sprint økt «Litt syre» økt For 11 år og 12 år, og andre ivrige… men ikke for de minste. SOMMERINFO! TRENE LITT ? Enkel økt Torsdag 16/6 avslutter vi treningen med pizza og brus (på tribunen). Sett av en halvtime ekstra den dagen. Tirsdag 21/6 og torsdag 23/6 tilbys det trening til de som har lyst. Har du tatt sommerferie, så er det helt greit! De som er med på Idrettsleker-uka trener ikke på kvelden! Tirsdag 28/6 og torsdag 30/6 tilbys det trening til de som har lyst og fortsatt ikke ønsker sommerpause. Fra og med tirsdag 5/7 til og med torsdag 4/8 tilbys det i utgangspunktet ingen trening. Motiverte 12-åringer (født 2004) kan trene med stor gruppe. Ta i så fall kontakt. Tirsdag 9/8 og torsdag 11/8 tilbys det trening til de som vil komme i gang igjen før skolen starter. Tirsdag 16/8 kl. 17.30 regner vi med at alle er tilbake på trening. Allerede på lørdag 20/8 har vi vårt eget storstevne – Olavslekene. Her håper vi flest mulig deltar, og at foreldrene kan bidra som funksjonærer o.l. (kommer tilbake til det ) Til høsten har Salmingkarusellen stevner 22/8 i Askim, 30/8 i Fredrikstad og 10/9 i Moss. Mange unge friidrettsutøvere har gjort seg den erfaring at man løp fortere, kasta lengre og hoppa både høyere og lengre før ferien enn etter ferien! For at høsten skal bli like gøyal som våren, vil vi derfor anbefale de eldre av dere å kombinere grillmat og is med regelmessig trening på egenhånd! (se baksiden for tips) Den aller enkleste økta er å ta en joggetur. Den bør være på minst 30 minutter. Får du hold eller må gå litt underveis, så gjør det ikke noe. Klarer du 45 min, så er det veldig bra. Jogger du sammen med mor eller far, så kan det være gunstig å ta en «frem og tilbake løype», slik at du kan plukke dem opp på tilbaketuren . Hvorfor ikke avslutte joggeturen med litt styrke før du hiver deg i sjøen eller dusjen? 3*10 armbøyninger – 3*15 sit ups – 3 * 15 rygghev for eks. Sprint økt Varm opp med 15-20 minutter jogging. Kjør så en vanlig drill, slik vi gjør det på trening. Sørg for å få med hinking og hopping i drillen, så får du litt spensttrening også. Deretter tar du 2 stigningsløp. Nå er du klar for litt sprint. Finn deg en rett strekning på 50-60 meter. Kjør 4 – 8 stykk 60 metere i høy hastighet. Ta minst 3 min. pause mellom hver. Tenk løpsteknikk! Avslutt med 10 min. jogg og uttøyning. Du kan også kjøre det lille styrkeprogrammet fra enkel økt. «Litt syre» økt Varm opp med 15-20 minutter jogging. Kjør så en vanlig drill, slik vi gjør det på trening. Sørg for å få med hinking og hopping i drillen, så får du litt spensttrening også. Deretter tar du 2 stigningsløp. Nå er du klar for litt løping. Finn deg en strekning på 120 – 150 meter. Kjør 4 – 6 løp i forholdsvis høy hastighet (85% -90% av kapasitet). Tenk løpsteknikk! Gå tilbake, ta en passe hvil, så nytt løp. Avslutt med 10 min. jogg og uttøyning. Du kan også kjøre det lille styrkeprogrammet fra enkel økt.