Servicetorget

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Festsalen Kurs- og konferanse
Advertisements

Støtteordninger. Frivillighetsmidler Nordre Aker •Hovedsakelig støtte til gjennomføring av enkelttiltak og arrangementer •Organsiasjoner, lag og foreninger.
Studieforbundet natur og miljø. Hva er Studieforbundet?  Serviceorgan som legger til rette for studiearbeid i medlemsorganisasjonene  Formidler av tilskudd.
Alkohol | SVØMMING.
De dårige følelsene. Veiene ut..
ALKOHOL | IDRETT ALKOHOL|RYTTERSPORT Foto: Hesteguiden.com.
ALKOHOL|IDRETT.
ALKOHOL|IDRETT. IDRETTEN – EN ALKOHOLFRI SONE ALKOHOL | IDRETT.
Regattaforberedelser Norsk 40,7 Klubb v/ Jørn-Erik Ruud
Nettevett – utvidet versjon
Arbeidsoppgaver for baneansvarlige Ansvarlig årgang G/J 10 Sesong 2012: årgang 2002.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Alkohol | fotball.
10. Presenting Page Elements Presentere sideinformasjon.
Velg sjøveien - medieomtale og annonsering Informasjonssjef Anne Kristin Hjukse Oslo Havn KF.
Velkommen til Minde skole
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
1 • Informasjonsmøte Lyngdal cup LYNGDAL CUP
Kursvirksomhet i frivillige organisasjoner ABC for kursarrangører Studieforbundet natur og miljø.
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Informasjonsmøte BACHELORSTUDENTER HØSTEN Studieadministrasjon Studiekonsulenter på Fysisk institutt: –Christine Sundtveten, rom V137 –Katrine Langvad,
Boligbrua og værestedet Stovner
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Mini- og småbasket arrangement Nora Hindar
Mikro, mini- og småbasket cup
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
Studieforbundet natur og miljø. Hva er Studieforbundet?  Serviceorgan som legger til rette for studiearbeid i medlemsorganisasjonene.  Formidler av.
Hallfordeling DFI Nye rutiner og kriterier. Rutiner hallfordeling Hallfordelingsansvarlig skal innhente de ulike gruppenes treningsbehov i hall og gymsal.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
ENDELIG ER DET DIN TUR!. Nødvendige verktøy Linker herfra til universitetenes egne hjemmesider Fronter –
Mads Lomholt, USIT Trådløst nett ved UiO Muligheter og begrensninger Lynkursdagene 2009.
Livsstilsending - uke 5 -
Kontaktpersoner sesongen OppmannsansvarligTorunn Eilertsen Sportslig koordinatorAnders Holand Pettersen Resultattavle og musikk.
«Saman om ein betre kommune» Mål for prosjektet: FAGFORENINGENE VIL HA EN HETIDSKULTUR I ELVERUM KOMMUNE.
Grunnskole for voksne. Opplæringsloven Alle som har behov for opplæring i grunnskolefag, kan få slik opplæring gratis i sin kommune Det er mulig å få.
Sikkerhet / hvis uhellet er ute Førstehjelp Koordinator – Rune Hahn Kristensen (4 trinn) I bussen og i Hunnedalen Barna skal være fastspent i bussene.
 Utfordringer skoleåret 2014/ Flere elever enn tidligere allerede i systemet (BUP, psykisk helsesøster, UPA ) - Økende tendens med selvskading –
Velkommen til 2. trinns foreldremøte! Forsyn dere med kaffe / te.
Livsstilsendring Uke 6. Fra handling til reaksjon Hendelse Tanke Følelse Valg reaksjon.
Informasjonsmøte BACHELORSTUDENTER FYSIKK, ASTRONOMI OG METEOROLOGI HØSTEN 2016.
Klubbesøk Pr mai Klubbutvikling UtviklingsprosesserVerktøykassa Kurs Klubbesøk Startmøte Oppfølging.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
RETNINGSLINJER FOR TELIA NORGE I SOSIALE MEDIER OPPDATERT JANUAR 2017
Informasjonssikkerhet i hverdagen
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Innvovatoriet i Tønsberg Bakkenteigen
Livsstilsendring Uke 6.
Evaluering fra samarbeidsgruppemøte
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
Informasjon for norges skiskytterforbund
FOREBYGG STIKKUHELL UNNGÅ SMITTE Når uhellet er ute
Informasjonssikkerhet i hverdagen
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Ansvarlig Vertskapskurs
Krav til enkeltarrangementer
Foreldre – Barnas viktigste Forebygger
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Kapittel 3 oppgave b Sett substantivene i riktig form.
Invitasjon til Helt sjef!
Sinne Film:
Denne presentasjonen er ment for barn 9-12 år
STANDARDER FOR OSERØD SKOLE
Enkel brukerveiledning
Livsstilsendring Uke 6.
Foreldremøte 8. trinn Midtstuen skole 6.mars 2019
Viltulykker - hva gjør vi?
Hva er saken? Vi ser for ofte at legeattester leveres de siste dagene før innlevering av masteroppgave og ber om forlenget frist med uker eller måneder.
Foreldremøte SFO høsten 2019
Informasjonsmøte for italiensk (bachelor og årsenhet)
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Servicetorget ea-servicetorget@rt.uio.no arrangementer@admin.uio.no

Hvordan booke rom? For mindre fadderaktiviteter Send inn søknadsskjema fra nett for å søke om rom: http://www.uio.no/livet-rundt-studiene/foreninger/rombestilling/ Generelle spørsmål: ea-servicetorget@rt.uio.no For store fadderarrangementer Send e-post til arrangementer@admin.uio.no Det er mange elementer som skal med i et stort puslespill Vi på arrangementer trenger samme informasjon som etterspørres i skjemaet på nett – derfor greit å ta utgangspunkt i det når dere sender oss søknad

Send inn senest én uke i forkant. Skal det være et stort arrangement, send inn minst to-tre uker i forkant Vi har noe utstyr til utlån, men her gjelder «først til mølla» prinsippet Vi må ha tid til å gjøre en vurdering Og dere må ha tid til å etterkomme våre krav Spørsmål om lån av utstyr går alltid til arrangementer@admin.uio.no Vi låner ut rom og kanskje litt utstyr

Vi gjør en sikkerhetsvurdering Ikke alltid lett å avgjøre hva som er greit Dagtid uten alkoholservering er alltid enklere enn fest på kveldstid med alkohol og mange personer som er ukjente på UiO

Samtidige aktiviteter? Type arrangement Målgruppe Sted Utstyr Tidspunkt Aktiviteter Antall deltakere Samtidige aktiviteter? Det er mange elementer vi skal vurdere. Gi oss så mye informasjon som mulig tidlig, så vi kan svare dere best mulig.

Noen ansvarlige tilstedeværende MÅ være edru og tilgjengelig på tlf Regler: Alkohol Noen ansvarlige tilstedeværende MÅ være edru og tilgjengelig på tlf Disse personene er våre kontaktpersoner. Vakt- og alarmsentralen skal kunne ringe dem. Husk at den som har navnet sitt på skjenkebevillingen er juridisk ansvarlig!

Regler: Vakthold Etter kl 22.30 på hverdager og kl 18 i helger krever vi alltid ekstra vakthold. Det koster 450,- per time + mva og må bestilles for minst tre timer av gangen Vekterne kan: Låse deltakere inn og ut av bygninger Lede evakuering Passe på at branninstruks følges Passe på at det ikke er uvedkommende til stede i bygningen, spesielt etter at arrangementet er avsluttet Fjerne eventuelle personer som er uønsket under arrangementet (pga. bråk, overstadig beruselse og lignende) Gi førstehjelp og tilkalle legehjelp ved behov Tilkalle vaktsentralen ved behov Husk at dere er ansvarlige sammen med vekteren

Regler: Kapasiteten i rommet Stedet må passe til aktiviteten Campus er hjemme for oss, men ny for mange - ikke alltid åpenbart hvordan man tar seg fram Vi må sørge for at steder ikke blir overfylt av folk og rigg Rømningsveier må holdes fri for hindringer Gamle studenter kjenner kanskje irrgangene. Det gjør ikke de nye. Vi kan ikke ta sjansen på borhjemte rom der folk har vanskelig for å finne veien ut, kan gå seg bort eller uvedkommende kan gjemme seg. Kapasitet for noen rom står i timeplanen.

Hva har vi av rom? SiOs kantiner etter stengetid Store møterom Læringssentere Vestibyler Kantinene egner seg best – de er store, har bord og stoler og er beregnet på mange mennesker. Best av alt – forstyrrer ikke andre Noen store møterom kan egne seg til mindre samlinger Læringssentre styres av instituttene: finnes på fysikk og biologi. På vei andre steder også. Vestibyler kan brukes til noe, men egner seg ofte dårlig uten en profesjonell arrangør. Bruk studentkjellerne til dette!

Bruk studentkjellerne Gratis i åpningstiden Har skjenkebevilling Har egne vakter Fint å bli kjent med foreningene som sørger for sosialt liv og møteplasser for studenter Alkoholfritt Lite ungdom (russ) Ikke mye trengsel pga veldig kjente folk Ikke Justin Bieber…

Ansvar Søk god tid i forkant Koordinere kontakt med EA slik at vi har ett kontaktpunkt Oppgi tilstrekkelig informasjon Avslutt i tide Rydd opp Kildesorter og kast søppel Det var mange medvirkende som alle skal kjenne sine roller og få den informasjonen de trenger