Månedsbrev Småtroll Januar.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Advertisements

Månedsevaluering november 2011
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Månedsbrev fra Blåklokka
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Turene i November har gått til:
Aktivitetsskolen Ammerud periodeplan oktober-desember 2012
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
OPERAPROSJEKTET. Den pedagogiske lederrollen Hvordan operaprosjektet kan påvirke den Må ta ansvar og kunne deligere ansvar Gruppeprosesser og samarbeid.
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
Vi har en tydelig struktur gjennom barnehagedagen
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
DE SYV FAGOMRÅDENE I RAMMEPLANEN
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Triade teater - Dans, rytme & bevegelse
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Oppstart oppstart. Hva er matematikk for små barn? Barn er opptatt av og nysgjerrige på det meste, også på matematikk. Størrelser, alder, former, tall.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger De tre Bukkene Bruse Bukk/Geit Stor, mellomst, liten Troll Bro Gress Elv En, to, tre Gutten og bukken Bukkene Bruse.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Månedsbrev Småtroll Desember.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
Språkløyper i Mylingen barnehage
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Hva har vi gjort i September?
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Vi sorterer etter farger
Årshjul rødbasen
DESEMBER November Desember
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for februar 2019
Månedsbrev for januar og februar
Månedsbrev Småtroll November.
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
Månedsbrev Småtroll Februar.
Månedsbrev Oktober Småtroll Husk Månedens mål Isak 26. Oktober
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev Småtroll Januar

Fantastiske jul med herlige ungene…. Tilbake til Desember.. Fantastiske jul med herlige ungene….

Månedens mål *La barna få leke, lære og oppleve i Vinternaturen   Månedens mål *La barna få leke, lære og oppleve i Vinternaturen La barna få varierte aktiviteter,bli lest for,få synge, og få tid og rom til lek, ute og inne. La barna kjenne seg trygge,knytte vennskap,og trives i avdeling med stor og små eventyr (De tre bukkene bruse), Vennerskap, Vinter, vinter klær, frossen ute! Språkfokus i Januar Størrelser Plasseringer og rekkefølger Posisjoner Motsetninger Retninger Forming i Januar: lage Bukkene bruse Dramatisere eventyr felles Kunst Project Linken til «De tre bukkene bruse» https://www.youtube.com/watch?v=7hNBCNfFXlA www.snakkepakken.no

Sanger, rim og regler i Januar Per Olsen har en bondegård Bæ, bæ, lille lam Med Krøllet hale Bjørnen søver Hokus og Pokus Busrdag i Januar 02. Lidia 18. Alejandra GRATULERER !!!!   I uke 4 og 5 skal barnehagen ha felles prosjektuker hele barnehagen. Lørdag 6. februar skal det være felles barnekunst utstilling for alle barnehagene i Hundvåg bydel. Utstillingen er en tradisjon i bydelen og holdes annet hvert år. Det blir salg av barnas egenproduserte kunst, samt kafe og blomstersalg. Mer informasjon kommer når det nærmer seg. I disse prosjektukene ønsker vi å fordype oss i gjør erfaringer med ulike kreative og estetiske uttrykk. Vi vil også undre oss over ulike uttrykksformer og håper ta oss en tur for å se på kunst! PRAKTISK INFORMASJON Følg med om barnet ditt har ekstraskift og varme klær i vintermånedene. Det kan være lurt å noen vanter/hansker på plassen. Mange barn fryser på fingrene i regn og vind. Vinterhilsen fra Alejandra, Grete, Solfrid, Elin og Vanja

Venner språk Relasjonen Terning Aktivitet selvstendighet