Webinar - Prosjektarbeid og samhandling

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Advertisements

Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Brukerveiledning for gruppeledere
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Produktopplæring CRM MBS 10 Merete L. Nylund. Agenda  Kontaktperson.  Nytt rapportvindu.  Endringer i dokumentmodulen.  User Satisfaction.  Timeregistrering.
1 Slektsforum Et nettbasert forum hvor man kan få hjelp til slektsforsking.
Av oss kan du forvente service og kvalitet Morgendagens løsning i nettskyen.
Visma KGV (Konkurranse Gjennomføring Verktøy)
Opplæringstilbud rettet mot pasienter og pårørende Nasjonal kursdatabase.
Tanker rundt opplæring i nytt biblioteksystem Maria Sindre Bjelke, BIBSYS Brukermøte 22. mars 2012.
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Samler informasjon – alt på ett brett Brukervennlig Integrerbart
Smart bruk av Vortex til møter, samhandling/samarbeid mm
Først søker du opp en arkivsak Så mearkerer du dokumentene (vedleggene i mailen) som du ønsker å arkivere Dra- og slipp over saken.
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
Boligtorget erfaringer så langt. Ønsker om ny funksjonalitet Rune Synnevåg Utviklingssjef.
Effektivisering av ansettelsesprosessen
Hvorfor bruke Fjernlån? David Massey ALEPH brukermøte 2007.
PETS Sola mars 2012 Tor Jan Reke
PETS Kinsarvik mars 2011 Lars Nordbø Lars Nordbø 2250 District Internet Communication Officer District Internet Communication Officer.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Nettsted for bridgetjenester Bjørnar Pettersen Veileder: Sven-Olai Høyland.
Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Kontraksmodulen i 360° Katrine Holm - Rådgiver Espen Nergaard - Selger
Informasjon til brukere av Sikret sone i P360
SIPOK - SINTEFs kunnskapsforvaltning
Webinar – eWorker og eMeetings
Sikker Digital Postutsendelse
Kort brukerveiledning Arkiv plug-in Februar 2015
Den beste lokale it-partneren for små og mellomstore bedrifter Kåret til årets Microsoft SMB partner 2013 og 2014 AGS dinitavdeling.com.
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Bachelorprosjekt - Våren 2008 Office SharePoint Server 2007 Gruppe 36 Vegard Ofstad Ernestina Osei-Assibey.
1 Hva skjer med Sharepoint Stor press i organisasjonen Lagring og deling av dokumenter –Internt –Eksternt –NOKUT –Rektor vil ha dokumenter på WEB Dokument.
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 6 – Prosessbeskrivelse Aktivitetsskolen.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
DSS mal: Startside Velg selv bilde Digital samhandling i praksis Offentlig sektors dataforum 20. juni 2016 Randi Thomsen Ole Kristian Mørch-Storstein Fabian.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Lenken til Fronter finnes nederst på mf.no. Logg inn med din MF-brukerkonto. Brukernavn og passord genereres etter første gangs semesterregistrering og.
Å bruke VOFO Oslo-bloggen Ingvar B.. Hvorfor blogg? En blogg er først og fremst et sosialt medium. Innleggene er gjerne lengre og mer forseggjorte.
Prosjektpresentasjon for [Virksomhet]
Dokumenthåndtering i fylkeskommunen Oppstartsmøte
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Brukerveiledning for Agenter i Doffin
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Identity Access Management (IAM)
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Agora en Samhandlingsverktøy for UH-Sektoren
Plan for bruk av skoleplattformen
Bygdøy skole Skolens plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Med en direkteservicekontofår din bedrift en unik webkonto for registrering av service på mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør.   DS+ swap gir deg markedets.
Med en direkteservicekonto får din bedrift en unik webkonto for registrering av service på mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør.   DS+ swap gir deg markedets.
Kringsjå skole Skolens plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Abildsø skole Abildsø skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Gå til – Klikk på «lag konto».
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Høyenhall skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Brukermanual Min Idrett
Utskrift av presentasjonen:

Webinar - Prosjektarbeid og samhandling Anders Kolstad og Espen Nergaard 20.05.2015

Agenda Bakgunn og bruksområder Hvilke muligheter har vi i Public 360? Demo av løsning Gevinster og oppsummering

Generell prosjektdokumentasjon

Bygge- og oppgraderingsprosjekter

Anskaffelser

Utarbeidelse av kvalitetsdokumenter

Utarbeidelse av strategidokumenter

Budsjettarbeid

Arbeidsområde for forskere

Eksterne prosjektdeltakere Forskere fra andre virksomheter

Hva kan Software Innovation hjelpe med?

Muligheter som finnes i 360 Prosjektentitet i standard løsning 360 Samarbeidsrom for interne deltakere 360 Samarbeidsrom for eksterne deltakere

Prosjektentitet i Public 360 Organisering av saker og dokumenter i et overordnet prosjekt Mulighet for å legge på standard forløp Enkel deling av informasjon og utveksling av dokumenter i en prosjektgruppe For interne deltakere Sharepoint muliggjør enkel deling av informasjon og utveksling av dokumenter i en gruppe uten bruk av e-post eller andre former for oversendelser

360° Samarbeidsrom for interne deltakere Effektiv utveksling og deling av informasjon og dokumenter i prosjekter Opprett en Sharepoint Site / Site collection med knytning til 360 sak/prosjekt  Arkivering av informasjon fra Sharepoint SharePoint-funksjonalitet Delte dokumenter, kalender, gruppediskusjoner, oppgaver, samskriving +++ Kjente 360° webdeler i tillegg til Sharepoint webdeler Skreddersy dine egne arbeidsområder 360° brukere kan umiddelbart logge inn 360° Samarbeidsrom er en modul som sørger for effektiv utveksling og arkivering av informasjon og dokumenter i prosjekter Sharepoint muliggjør enkel deling av informasjon og utveksling av dokumenter i en gruppe uten bruk av e-post eller andre former for oversendelser

360° Samarbeidsrom for eksterne brukere Publisere 360° dokumenter til eksterne Eksterne kan laste opp filer Eksterne kan se 360° webparts Tilgang gjennom FAB – Forms Based Authentication SharePoint genererer automatisk brukernavn og passord som blir sendt på mail

Løsning Prosjektentitet 360 Samarbeidsrom for interne deltakere Forløp Organisering og strukturering av informasjon 360 Samarbeidsrom for interne deltakere Opprettelse av samarbeidsrom for interne SharePoint mal 360 Samarbeidsrom for eksterne deltakere

Lag samarbeidsrom basert på Sharepoint maler fra 360° sak eller prosjekt En bruker jobber i 360° med et prosjekt. Personen registrerer dokumenter, planlegger arbeidet sitt med en forløpsmal, inviterer deltakere etc... Fra fanen «Samarbeidsrom» er det mulig å registrere et Sharepoint samarbeidsrom

Opprette et samarbeidsrom basert på mal Visning av prosjektets arkiverte dokumenter Visning av delte dokumenter i Sharepoint samarbeidsrommet Visning av forløp Visning av prosjekt detaljer

360° Samarbeidsrom - arkiveringsfunksjonalitet Integrerte arkiveringsfunksjoner for alle dokument bibliotek En eller flere filer kan overføres samtidig – som nytt dokument, som vedlegg eller som en ny revisjon Arkiveringen kan automatiseres fra en workflow i SharePoint Hvis dokumentet er arkivert til 360°, så vil dokumentnr vises her Gå tilbake til 360° prosjektet

360° Samarbeidsrom – relevante settinger på Sharepoint dokumentbiblioteket Den som opprettet samarbeidsrommet kan bestemme om dokumentene blir kopiert eller flyttes fra biblioteket til 360° - dette kan endres i ettertid.

Diskusjoner og chat gjennom 360 samarbeidsrom Legg til ny diskusjon. Skriv inn emne og brødtekst Arkivering av chat

Eksempel på oppsett av samarbeidsrom Diskuter Søk etter informasjon Spørreundersøkelse Oversikt over oppgaver

Standard 360 webparts kan gjenbrukes i SharePoint sites

Eksempler på annen Sharepoint funksjonalitet som kan benyttes Tabeller, bilder og koblinger Arbeidsflyt Kalender Kunngjøringer Sjekkliste Wiki-side Kontaktinformasjon Dedikerte lister over dokumenter som møtereferat, notater, logg, prosjektdokumenter o.l.

360° samarbeidsrom for eksterne brukere Eksterne trenger ikke være medlem av ditt AD Kontaktpersoner er kopiert fra prosjektet i 360° til samarbeidsrommet i Sharepoint. Egen administrasjonsside i Sharepoint for å administrere tilgangsrettigheter i arbeidsrommet.

360° Samarbeidsrom - tilgang til eksterne kontakter

Annen praktisk funksjonalitet Søkemuligheter for Samarbeidsrom i 360° Søkbare via Globalt hurtigsøk Abonnere på endringer i Samarbeidsrom Oppsett må gjøres i SharePoint

Gevinster Bevaring av prosjektdokumentasjon Spre bruken av 360 i organisasjonen Ta i bruk god SharePoint funksjonalitet Lage tilpassede arbeidsflater Enklere å samarbeide med eksterne deltakere Bidrar til kunnskapsdeling internt og eksternt

Oppsummering 360° Samarbeidsrom for interne deltakere er inkludert i løsning 360° Samarbeidsrom for eksterne deltakere Lisens: 16 000 kr inkl mva Implementering: estimert 12 timer Drift: 3 alternativer avhengig av totalt antall virksomheter som har avropt modulen – meld interesse til UNINETT S&V: 3 360 kr i året Arbeidsmøter Kartlegge status i dag og mulighetsrom Enkelt oppsett av et samarbeidsrom

Veien videre Tenk på hvordan dere ønsker å strukturere informasjonen i prosjekter Kategorisering av saker og dokumenter, prosjektforløp, eksterne deltakere, ønsket arbeidsflate for prosjektdeltakere etc. Book et arbeidsmøte med Anders Datasheets etc finnes på Community Mulig nytt webinar i andre halvår Basert på tilbakemeldinger Basert på planlagte arbeidsmøter

Send inn deres spørsmål på chatten eller på epost Send inn deres spørsmål på chatten eller på epost. Svarene blir tilgjengeliggjort sammen med presentasjonen