Sonens beste arrangørklubb

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Alkohol | SVØMMING.
Advertisements

Ungdomstrinnet VBK.
FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år
Alkohol | fotball.
Stormøte 02.november Klubbesøk 26.august 2009.
Fotball for ungdommen Høyreklikk for “full screen”. Bruk entertasten for å komme videre.
Lørenskog Idrettsforening
STRATEGIPLAN 2012– 2015 Skreia IL - aktivitet i sentrum
Vår aktivitet bygger på vårt verdigrunnlag  Idrettsglede  Samhold  Samarbeid  Dugnadsvilje.
Kvalitetsklubb – NFF regi
Spiller-/foreldremøte høst -14 Med blikk for de beste og rom for alle.
Grovplanlegging Evaluering av inneværende sesong:
Handlingsplan 2010 Dagens utfordring: ”Hva er det viktigste/riktigste vi som krets kan gjøre for at klubbene/spillerne våre skal oppnå målet om ”Mer og.
HK Trøgstad 97 Strategiplan.
Om kurset Norges Fotballforbund |  Ungdomsfotballkvelden er et kveldskurs på 4 undervisningstimer – med både teori og praksis.
VÅR VISJON Vi skal utvikle fremtidens toppspillere!
Foreldremøte Skjoldar G12 Onsdag 7.april 2016 Trenere: Paul Fuglestein og Åsmund Børretzen Lagleder: Jan Olav Landa.
Sportsklubben Herd Foreldreinformasjon. Sportsklubben Herd  Herd Fotball & Herd Idrettskole  Skolekretsene Åse og Lerstad  Største fotballgruppe mellom.
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
FAIR PLAY. Fair Play - et ansvar for hele fotballfamilien - spillere, trenere, ledere, foreldre, publikum og media Troms Fotballkrets er blant Nord-Norges.
Foreldremøte G8 og J8 1) FFO Sven 2)Presentasjon av trenere 3) Årshjul 4) Info 5) Forventninger/holdninger til foreldre, ledere og spillere 6) Kampavvikling.
Bedre barnefotball med trenerkoordinator - Bedre fotballaktiviteten for dei minste. - Barn vil få bedre og morsommere fotballtrening. - Større trivsel.
Oppsummering 2010 – Plan 2011 G sesongen går mot slutten og det er på tide med en oppsummering og å se fremover mot neste sesong: Varierende.
Elverum Fotball Kvalitetsklubbprosjektet
Kunnskapsnettverk Bruker og driftstøtte. kunnskapsnettverk VVirksomheter er opptatt av kunnskap og vil gjerne fremstå som kunnskapsbedrifter eller kunnskapsorganisasjoner.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Løvenstad FK -på lag med lokalsamfunnet for et bedre oppvekst-og nærmiljø Spilleren i fokus – laget i sentrum - klubben i hjerte.
Sportslig forum - Ranheim håndball1 Rev 30/ Ranheims blå tråd.
Velkommen til NHF Region Midt-Norge. BEGEISTRING For Norges Håndballforbunds posisjon og samfunnsansvar. For andres innsats for norsk håndball. I egen.
Fair Play Hjemmekampen – Velkommen!
Sportsklubben nord Versjon
Strategiplan
Presentasjon av handlingsplanen
Spillermøte G april.
STRATEGIPLAN IL HØDD FOTBALL
Øhil fotball [Barnefotballen]
Skedsmo FK Jentesamling 1. juni
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Velkommen som ny medarbeider i Modum Kommune
Hasle-Løren IL Fotball- G19 Juniorfotballen
Torsdag 30. mars kl Nordhuset
Konkurranse grupper Januar 2017
Klubben for alle.
Klubbutvikling 3. SAMLING (KVINNEPROSJEKTET).
Spiller-/foreldremøte høst
Registrere spillere i fiks.fotball.no
Herd Fotball Nærmere 250 jenter 20 jentelag i seriespill 2012
En positiv skoleforelder.
VELKOMMEN! Sportsklubben Herd
Fra ung og lovende til verdensklasse
Foreldremøte G2002/03.
Organisering Nybrott Styrets mening er at det er for mage personer som skal velges på årsmøte, og vi ser på nødvendigheten for at dette reduseres fra.
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
MÅLSETTINGER GRESVIK IF
Formål Posisjon BÆKKELAGETS SPORTSKLUB VI SKAL SKAPE SAMFUNNETS
Spiller-/foreldremøte høst
Lions Clubs Oslo og Bærum IPDG Ketil Stuan
«Yrkesnettverk» Et rekrutteringsprosjekt i regi av Oslo Vest Rotaryklubb Prosjektgruppe: Agnes Beathe, Cecilie, Per Gustav, Håkon og Nils.
Fair Play Hjemmekampen – Velkommen!
Prosjekt ¨redde¨ Buskerud`s flaggskip
Sesonginformasjon til alle lagledere og trenere – aldersbestemt fotball
R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)
Hospitering i Smørås IL.
Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)
Strategi Vedtatt av årsmøtet 2019.
Fair play ABC Viktige elementer og tiltak vi kan sette i gang
Together, we see a world where people unite and take action to create lasting change — across the globe, in our communities, and in ourselves. Together,
Sjekk ut FIBAs youtube-kanal: FIBA3x3 3 spillere, 2 lag, 1 kurv 3MOT3s primære målgruppe, ungdom 13-19år Bare en omgang på 10 minutter, mye fart og.
MEDLEMSKAPSUTVIKLING
Utskrift av presentasjonen:

Sonens beste arrangørklubb Vinneren bør være en klubb som alltid har gode dagligdagse arrangement av seriekamper, mini-arrangement og som arrangerer andre håndballrelaterte aktiviteter på en forbilledlig måte. Sonens beste web-side (håndballklubb/-avdeling) Vinneren bør være en klubb som har en iøynefallende og informativ web-side, som kontinuerlig oppdateres, og som sprer begeistring og oppslutning om klubbens håndballaktiviteter på en visuell fin måte. Sonens største håndball-begeistrer Vinneren bør være en person som i kraft av sin personlighet sprer begeistring og entusiasme for håndballsporten i sin klubb og sitt lokalmiljø, og som stiller opp, ikke er redd for å ta i et tak og som nyter stor respekt for sin innsatsvilje. Sonens ”beste” spillerutvikler Vinneren bør være en trener eller leder som setter spillerne i sentrum, som er opptatt av individene og det å skape gode vekstvilkår for den enkelte spiller. Vedkommende setter spillernes utvikling foran lagets resultater, og har et langsiktig perspektiv på sitt utviklingsarbeid. Sonens ”beste” klubbleder Vinneren bør være leder i en klubb som har fundert sitt arbeid på et tydelig verdigrunnlag, og som lever i tråd med både klubbens og norsk håndballs verdier. Klubben og lederen fremstår som ryddige både i forhold til sine naboklubber, håndballregionen og sine medlemmer, tillitsvalgte og engasjerte, og nyter stor respekt for nettopp dette. Vedkommende leder deler sin kompetanse med andre, og er en aktiv bidragsyter i sonemøter og andre fora. Sonens ”beste” dommerkontakt Vinneren er dommerkontakt i en klubb som har et aktivt og godt dommermiljø, og som har tett og god kontakt med egne dommere. Dommerkontakten har god kontakt med sonens/regionens dommerutviklere og -oppsettsmedarbeidere. Årets klubb Vinneren er en klubb som har et bredt perspektiv på sin aktivitet, og som også har et bevisst forhold til både inkludering og helse hos sine spillere, trenere og ledere. Klubben har i sesongen 2009/10 arbeidet godt med både utvikling av spillere, trenere, dommere og ledere, og nyter stor anseelse og respekt i sonen sin. I så måte har klubben på ett eller flere av disse områdene, skapt ”beste praksis” i sin sone/distrikt.