Samhandling Liv Elin Lewin Vise Rådspresident

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Rotary BLIR hva VI Rotarianere VIL.
Advertisements

Innhold  Misjon, visjon, historie og struktur  Biennium mål og service prosjekter  Zonta Internasjonal (ZI) og ZIF (Zonta International Foundation)
Styringsdokument President ………………… ………… Rotaryklubb.
"Rotaryskolen i D2250"1 Velkommen til informasjon om Rotary Klubb Bilde av klubbens banner/vimpel.
Forslag til Lovrådet Council on Legislation Våren 2013 Carl Lewin Kopervik Rotaryklubb Representant for D2250.
PRESIDENTOPPLÆRING Nettside: GRATULERER med vervet som president Som klubbpresident står du direkte under Distriktsguvernøren og Verdenspresidenten.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For utøvere.
Åsane Rotary Klubb Velkommen til informasjon om
Er du ung, har langvarige helseutfordringer og har lyst til å møte andre unge i liknende situasjon? I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende situasjon.
Invitasjon til seminar med KRISTIN SOLLI SCHØIEN om gudstjeneste Eidsvåg kirke fredag 6.2 – søndag Eidsvåg menighet, Vollane 3, 5105 Bergen Telefon:
Kunsten å lykkes med innovasjon i kommunen… Flekkefjord legger stein på stein for å få etablert en innovasjonskultur i organisasjonen…
Virksomhetsplan Prosessgrunnlag veiledere. Hvorfor virksomhetsplan?
Glede, helse og fellesskap – bare i idrettslaget? Brukerseminar Kari Steen-Johnsen, NIH og Anne-Lene Bakken Ulseth, ISF.
11 Sekretærkonferansen Januar 2010 Plogspissprosjekt Sekretærens rolle i organisasjonen.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser.
Vedtekter kommunenivået Lokallag i Finnmark. Vedtektene  § 55 LOKALLAG  55.1 Utdanningsforbundet er inndelt i lokallag – ett i hver kommune.  55.2.
Hva har vært vårt fokus i 2007?. –Kvalitet på arrangementene slik at det gir økt opplevelse av verdi for deltakere og slik at det blir attraktivt å være.
BUØY SKOLE Lærelyst, vekst og glede. Vår visjon: Lærelyst, vekst og glede  Buøy skole år: 1-7 skole,160 elever og 30 ansatte  Opplæringsloven, læreplanen.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
KS si rolle som medlems- og interesse- organisasjon Arbeider for styrking av lokaldemokratiet og best mulige rammevilkår for kommunene Formidling av fakta-
Oppstart og avslutning av prosjekter Prosjektleder Olav Torp Ass.prosjektleder Tor Inge Johansen.
Spillermøte G april.
komitearbeidet i Bergenhus Rotary Klubb
KLUBBESØK 2275.
ELEVUNDERSØKELSEN Høsten 2016.
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Kvinner i Lions Engasjement og handlekraft Styrke for lokalsamfunnet
Distriktskonferansen
Familieråd En for alle, alle for en
Hvilket planstadie er klubben på?
LOGO OG MOTTO FOR
Intro om lærende nettverk - videreføring av utviklingsnettverk
Relasjonskompetanse DEL 2
4/12/2018 Bjørn Songe-Møller Grants Subcommitee Chair Hei! Jeg er…
Håndtere endringer i organisasjonen
Til foresatte til 10.trinn Invitasjon til foresattemøte, videregående opplæring Vi har gleden av å invitere dere til foresattemøte vedrørende videregående.
Kreativitet Opplæring
Livet er praktisk, det gjelder også vår kristne tro.
Hva er et tariffoppgjør?
Presidentens oppgaver til 30. juni
FLiK Forskningsbasert læringsmiljøutvikling i barnehager og skoler i Kristiansand.
Gruppeprosess Dialog som ramme for gruppeprosessen Lokalt fokus
Valgfag innsats for andre
Organisering Nybrott Styrets mening er at det er for mage personer som skal velges på årsmøte, og vi ser på nødvendigheten for at dette reduseres fra.
Distriktskonferansen
komitearbeidet i ………Rotary Klubb
Valgfag Bjørnsletta Foreldremøte 8.trinn.
Verktøykasse for klubbopplæring
Rotary Klubb Velkommen til informasjon om
Gode venner som hjelper andre
Arbeidskultur i Drammen kommune
Samtaletrekk B – Samarbeid
Samtaletrekk B – Samarbeid
LMK - den rene motorhistoriske kulturorganisasjon!
Begrepsforståelse i matematikk B – Samarbeid
12/29/2018 Bjørn Songe-Møller Grants Subcommitee Chair Hei! Jeg er…
Klubbutvikling oppfølging
Gode venner som hjelper andre
Lions Clubs Oslo og Bærum IPDG Ketil Stuan
«Yrkesnettverk» Et rekrutteringsprosjekt i regi av Oslo Vest Rotaryklubb Prosjektgruppe: Agnes Beathe, Cecilie, Per Gustav, Håkon og Nils.
Ingrid Neumann President
HVORDAN PROMOTERE ROTARACT?
We serve.
Velkommen til foreldremøte
Lions Club Bærum/Verdande v/Inger Bernhoft Dårflot
Hvordan få forståelse for smidige metoder i organisasjonen – eller Mellommenneskelige og ”myke” utfordringer i smidige prosjekter Vidar Moe, mars 2006.
Together, we see a world where people unite and take action to create lasting change — across the globe, in our communities, and in ourselves. Together,
Medlemskap og klubbutvikling (DMK) D2310: Rotaryåret v/PDG Bjørg Månum Andersson MÅL: DMK skal aktivt bidra til at mål og handlingsprogrammet.
Klubbene prioriterer humanitære aktiviteter i sitt nærmiljø
Utskrift av presentasjonen:

Samhandling Liv Elin Lewin Vise Rådspresident NIWR - DISTRIKTENE Samhandling Liv Elin Lewin Vise Rådspresident

Invitasjon til samhandling Den høyeste formen for samarbeid, der samarbeidet kommer innenfra, gjerne fra hjertet, der individene ikke må, men vil nå et felles mål Nils Arne Eggen: ”Godfoten”

Organisasjonskart

Reellt organisasjonskart

Invitasjon til samhandling Et forsøk på en oppsummering, noen supplerende informasjoner og noen ettertanker, samt en invitasjon til et offensivt samarbeid NIWR - DISTRIKTENE

Rollefordelingen Klubbene Hovedpulsåren i Inner Wheel Inner Wheelklubbenes selvstyrte fellesskap og nære nettverk, ledes og utvikles innenfor rammene av vårt lovverk samt bygger på vårt formål Vennskap Hjelpsomhet Internasjonal forståelse

Rollefordelingen Klubbene ledes av en president og et styre, valgt av medlemmene

Rollefordelingen NIWR tar seg av fellesoppgaver for de 5 distriktene og formidler informasjons- og erfaringsutveksling. NIWR ledes av et RÅD bestående av RP, viseRP, RISO og de fem distriktspresidentene. ”Arbeidsutvalget” består av RP, vise RP, rådssekretær og rådskasserer

Rollefordelingen Distriktene: Et definert geografisk område hvor klubbene er assosierte medlemmer. Aktivitetene og organiseringen skal kun ha til hensikt å hjelpe den enkelte Inner Wheelklubb

Rollefordelingen På Convention vedtas Lovendringer/nye Lover Convention er hvert tredje år. Hver klubb har en stemme ved Lovsaker på Convention Hver klubb har en stemme ved valg av Board Directors og andre funksjoner

Rollefordelingen International Inner Wheel opprettet i Manchester i 1924. På Convention presenteres de som er valgt til å ”bekle” de ulike embeter i IIW.

Utfordringene Medlemsutvikling Land 1980 2015 Norge 3300 – 133 klubber 1465 -61 klubber Verden 105081-3908 Gledelig - EN -1- ny klubb i Danmark

Utfordringene Det handler om operativ ledelse i klubbene og i distriktene – Det handler om erfaringsoverføring og utvikling og om samhandling Det handler om samling mot felles mål – NYE MEDLEMMER i INNER WHEELKLUBBENE

Utfordringene Hva gjorde VI for å få frem Past verdenspresidentens motto : et godt bilde på INNER WHEEL, både i verden, innad i et land og i hver eneste klubb: UNIQUE and UNITED Samt dagens verdenspresident motto på samme måte: ”Touch A Heart”

VEIVALG Setter vi oss mål for hvert INNER WHEELår? Klubber Distrikter

VEIVALG Klubbene: Fortsetter de i samme spor uten noen tanke på hva de bør engasjere seg i – spørre medlemmene?? Distriktene: Sette seg mål og engasjerer sine klubber/medlemmer??

Oppsummering Klubbene er hovedpulsåren i Inner Wheel. Distriktspresidenten og hennes styre er til for klubbene og medlemmene i distriktet. NIWR er til for distriktspresidentene Dersom VI ønsker det, så kan vi snu den negative trenden når det gjelder medlemmer, men VI må gjøre det NÅ ?

Oppsummering Høstmøtet i Rådet ønsker å reagere aktivt innenfor de økonomiske rammer som vi har – og ber om at distriktspresidentene gir oss råd på vegen mot FLERE MEDLEMMER i INNER WHEEL

Avslutningsvis Det spiller ingen rolle hvem som kommer med de gode ideene, bare de kommer Du er ikke dyktig hvis du ikke kan bruke dyktigheten til å gjøre andre dyktige Postulater fra Nils Arne Eggen: ”Godfoten”