Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til foreldremøte høsten Overgang fra felles del til avdelingsvis……  Vi går gjennom stokken  Viser konkretene som støtter hverdagens.
Advertisements

 Klassekontakter  Klassens lærere  Forventninger  Litt om fagene  Kontakt hjem/skole  Klassekasse  Generell info.  Sosiale aktiviteter  Eventuelt.
FAIR PLAY I BARNEFOTBALLEN ASKØY FOTBALLKLUBB 2016.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Friluftslivets år 2015 «Nå er det din tur!» Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal håper skoler og barnehager bruker Friluftslivets år til å sette fokus på.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Ukeplan for 1. trinn Uke september – 02. oktober 2015.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Vennskap/Sosial kompetanse Barn som fungerer i leik og lærer sammen med andre barn tilegner seg verdier som respekt og toleranse for ulike mennesker. Vi.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
for psykisk helse 2017 tirsdag 10. oktober
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
September Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Sommermåneder på Pytten
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Hva har vi gjort i September?
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
Desembernytt Månedens jubilanter
DESEMBER November Desember
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
Foreldremøte for foreldre som har 5-åringer i barnehagen
Lysaker Idrettsbarnehage Åpen dag tirsdag 20.februar kl. 17:00-18:30
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Velkommen til Madlamark sfo
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2018.
Tur-uke på Lekestua, vår 2018.
Velkommen til foreldremøte
Periodeplan for Januar 2019
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Periodeplan for Januar 2019
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Velkommen til Foreldremøte – for dere som har 5 – åringer i barnehagen
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med, og vi ser at arbeidet med å tilrettelegge for nye vennskap/relasjoner fungerer. Barna finner nye venner å leke med hver dag, og vi ser mye latter og glede. I tillegg har vi gjennomført ”Nasjonal brannvernuke” i september. Vi har hatt flere kjekke turer til nå. Vistestranden med krabbefangst og klatring i trær, Vanntårnet med insektsplakat og Valahaugskogen med spikkekniver og ekstra plaster i bagasjen. Barna har ansvar for å smøre matpakke og pakke sekken selv på morgenen. Dette er de blitt veldig gode på. De som ikke er her til frokost, smører vi til. Vi ønsker at barna skal bli godt kjent med nærmiljøet sitt, få brukt kroppen allsidig ved å bevege seg i ulent terreng, og bli glad i å være ute i allslags vær. Vi ser frem til mange kjekke turer i tiden fremover! Biblioteket arrangerer fortellerstunder annenhver tirsdag, disse deltar vi på enten med smågrupper eller med hele avdelingen- alt etter tema for fortellerstunden. Tiden som kommer: Nå som vi har kommet til oktober fortsetter vi med prosjektet ”Meg og Deg”. Nå flytter vi fokus fra tilvenning, mot høsten og været, kroppen vår og følelser, og barn i andre land. Vi skal bli kjent med uheldige Henry, vår førstehjelpsdukke. Måle med Henry-prosjektet er å øke barns bevissthet om, kjennskap til og interesse for førstehjelp. Samtidig handler det om å utvikle omsorgsevne, ansvar og hjelpevilje hos barna Vi i Vistestølen barnehage har et fadderbarn igjennom ”India- foreningen” og vi skal frem mot FN-dagen bli bedre kjent med fadderbarnet vårt Asin. For mer informasjon om India foreningen og Beracha barnehjem, se I tillegg til å bli kjent med fadderbarnet vårt skal vi også ha ulike aktiviteter knyttet opp mot dette. Nøtteliten har ansvar for innsamling på FN-kafe. Mer informasjon om dette kommer i eget skriv. Viktige datoer: Mandag 24.oktober arrangeres det FN-cafè i barnehagen. Mer informasjon kommer i eget skriv, men sett av ettermiddagen allerede nå! Torsdag 27.oktober skal vi besøke brannstasjonen i Kvernevik. Mer info kommer. Vårt første oppdrag Vi har i brannvernuka hatt fokus på blant annet hva vi skal gjøre dersom brannalarmen går, hvem ringer vi til ved eventuell brann? Hva er lurt å tenke på for å unngå at det skal begynne å Brenne? - som huske å slukke stearinlys og slå av komfyren når vi har laget mat. Og i alle fall ikke leke med fyrstikker! Vi har hatt brannøvelse og besøk av brannbil. Les om oss i Bygdebladet Vi har mottatt Bjørnis, som alle skal bli bedre kjent med etter hvert. 27.oktober skal vi besøke brannstasjonen i Kvernevik. Mer info kommer når det nærmer seg.!

Vi vil også minne om at dersom noen skal ha fri i høstferien (uke41), setter barnehagen pris på at dere gir beskjed. Personalet planlegger også sin ferie ut i fra barnas ferie. Månedens pedagogiske tips: SPILL ET SPILL SAMMEN MED BARNET. Her får barnet trening i: Glede av å gjøre noe sammen Felles regler Vente på tur Matematikk Vi ønsker dere alle en riktig flott oktober! Hilsen personalet Nøtteliten Minner om at dere foreldre må logge dere på hypernet for å oppdatere kontaktinformasjonen deres. Adressen er: Månedens Bursdagsbarn: Luna blir 5 år 5/10 Brage blir 5 år 6/10 HURRA!