09/16 Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av vårt splitter nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Digital plandialog Felles løsning for 12 kommuner i Vestfold
Advertisements

Informasjonsbrosjyre om behandlingshjelpemidler - for pasienter
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
© 2004 Gabler & Partners AS Hva koster en pensjonskasse  Pensjonskasse på mill  Driftskostnader 5 mill  Datasystem, oppgjør, utbetalinger, ledelse,
HJELPEMIDDELSENTRALEN I AUST-AGDER
Norconsult informasjonssystemer AS
Fibernett i dag Internett Hafslund
1 12k rådmannsutvalg 1. februar 2007 Stig Sneen Fjeldsæter Øivind Sørum.
Digital plandialog Felles løsning for 12 kommuner i Vestfold Trøndelagskartdagan Jon Arne Trollvik 12kommunesamarbeidet i Vestfold.
NÆRINGSAREALER Rapport fra 9k arbeidsgruppe 1. NÆRINGSAREALER - mandat 1.Lage oversikt over hvilke områder som –er ferdig opparbeidet (til salgs) –er.
12k-kommunesamarbeidet i Vestfold (12k) Sammen på tvers
Hva er digital plandialog? Endringer – for hvem?
9-kommunesamarbeidet i Vestfold Hankø Oppsummering gruppearbeid Andebu, Hof, Holmestrand, Horten, Nøtterøy, Re, Stokke, Tjøme, Tønsberg.
Presidentsamling D2290, Arendal, Jan 2007
R OTARYS UTDANNINGSPROGRAM FOR UNGDOMSLEDERE. ÅRETS ARRANGEMENT.
Informasjonsmøte onsdag 24. november 04 Bachelorprogrammet i utviklingsstudier.
Felles sak/arkiv til 9-k 1 v/ kommuneelsker konsulent Lars Fremstad, LarvikIT as.
Oslo universitetssykehus eies av Helse Sør-Øst og består av blant annet Aker sykehus, Ullevål sykehus, Rikshospitalet og.
Meldingsløftet 2010 – 2011 Et ledd i Samspill 2.0 som er utbredelse av utviklingsarbeidet i og Samspill 2007 Fylkesmannen
> 9-kommunesamarbeidet Vekst og bosettingsmønster 2 Jonathan Hall.
Framtidens lokalmedisinske tjenester Gjelder for kommunene:  Re  Tønsberg  Stokke  Nøtterøy  Tjøme  Andebu Prosjektgruppa:  Kommunaldirektørene.
Hva skal vi gå gjennom Trenere, grupper, hvor skal de ulik gruppene trene og når. Handlekveld og smørekurs. Skisamling på Gomobu. Terminliste og regler.
Samhandlingsreformen Torsdagsmøte 24. november 2011.
Status for samhandlingsreformen etter 3 år i Vestfold
RPBA – Hvordan har oppfølgingen vært fra kommunene? Kompetansesamling Year of Soils VFK, plansjef Linda Lomeland.
RMP-tilskudd Oversikt over utbetalinger og omfang av tiltak Gjennomgang av alle tiltakene i RMP med vektlegging av endringer Forvaltningsutfordringer.
Ringerike kommune ALS-seminar oktober Park Inn Hotell, Gardermoen Ergoterapi, tilrettelegging og velferdsteknologi Kari Hidem Sætre,
Tilskuddsordninger i skogbruket Nærings og miljøtilskudd (NMSK) Skogsveier Skogbruksplanlegging Aktivitet og forbruk 2015 og tildeling 2016.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. KLASSEMILJØ God arbeidsro i timene Der det er barn, er det utfordringer. Veldig fin klasse som helhet og bare skjønne unger,
Opplæringskontorets hjørne Onsdag, 18.november 2015 Opplæringskontorets hjørne Onsdag, 18.november 2015 Vårt kontor er på: Sam Eyde vgs, 4.etasje. Postadresse.
Dedikert support-tjeneste Telefon, e-post, web og fjernoppkobling Erfaringsdatabase tilgjengelig 24-7 Kundeforum med produktoppdateringer 91,3% ambassadørkunder.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. PROGRAM Quiz Info om klassemiljø, lekser, leksehjelp, foreldreundersøkelsen, lesediplom, utviklingssamtaler, kontakt med.
Lederdialog Miljø og plansaker
Velferdsteknologiprosjekt Vestfold og Telemark
Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av andre utgave av vårt nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 12/16.
Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av tredje utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17.
Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av andre utgave av vårt nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 09/16.
Utdanningsavdelingen Fagopplæringsseksjonen
Velkommen til Foreldremøte 7. trinn
SFO-PLAN NOVEMBER 2016 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Innvovatoriet i Tønsberg Bakkenteigen
August UKE Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Velkommen til foreldresamtale 
Timeplan Spinning høsten-2012
Utdanningsavdelingen Inntak og fagopplæring
Møtestruktur i Altinnsamarbeidet (Operativt)
Timeplan Spinning høsten-2013 Flere muligheter!
Timeplan Spinning høsten-2012
SFO-PLAN JANUAR 2017 Godt nytt år!
Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av fjerde utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17.
KLUBBKVELD & BURSDAGSFEIRING ASKER CK
På- eller avmelding senest
Rådgiversamling 8. september 2017
Svein-Åge Losnegard Rådgiver
Bedriftsundersøkelsen næringslivets egne forventninger
Informasjonsmøte for italiensk (bachelor og årsenhet)
Velkommen til Madlamark sfo
Oppgave 7 Side 109 i arbeidsboken
69 % øp ø. Aktivitet i kommunene 2/19 13/24 20/44 31/47 22/36 20/22
Velkommen til foreldremøte
Utdanningsavdelingen Fagopplæringsseksjonen
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Videregående opplæring for voksne - kort om søknadsprosessen for deltakere til to-årig prosjekt RM og TIP Marit Nygård Roth, rådgiver Seksjon veiledning.
Velkommen til SFO Høvik Verk skole
Trøndelag politidistrikt
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
Informasjonsmøte for italiensk (bachelor og årsenhet)
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 21. oktober- 25. oktober
Utskrift av presentasjonen:

09/16 Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av vårt splitter nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon.

Endring av telefontiden Etter en evaluering har vi bestemt oss for å korte ned telefontiden med en halv time. Den nye telefontiden er fra og gjelder fra 1. oktober. Fordelingen av dager er som før: Mandag- Henriette Tirsdag- Tomas Onsdag- Anne-Kjersti Torsdag- Petter Endring av telefontiden Etter en evaluering har vi bestemt oss for å korte ned telefontiden med en halv time. Den nye telefontiden er fra og gjelder fra 1. oktober. Fordelingen av dager er som før: Mandag- Henriette Tirsdag- Tomas Onsdag- Anne-Kjersti Torsdag- Petter Forflytningshjelpemidler på bestillingsordningen Vi har endret leverandør til Immedia (Etac). Hjelpemidlene på listen er erstattet medlisten tilsvarende produkter fra ny leverandør. I tillegg er det nye produkter, eksempelvis forflytningshansker og glidelaken med stikk. Forflytningshjelpemidler på bestillingsordningen Vi har endret leverandør til Immedia (Etac). Hjelpemidlene på listen er erstattet medlisten tilsvarende produkter fra ny leverandør. I tillegg er det nye produkter, eksempelvis forflytningshansker og glidelaken med stikk. Bestilling av tilbehør Enkelt tilbehør til utleverte hjelpemidler kan bestilles ved å sende mail til kundemottak med beskrivelse av behovet og hjelpemiddelnummer på produktet. Bytte av defekte produkter skal meldes til teknikk. Ønske om for eksempel ekstra putesett skal søkes på ordinært søknadsskjema. Bestilling av tilbehør Enkelt tilbehør til utleverte hjelpemidler kan bestilles ved å sende mail til kundemottak med beskrivelse av behovet og hjelpemiddelnummer på produktet. Bytte av defekte produkter skal meldes til teknikk. Ønske om for eksempel ekstra putesett skal søkes på ordinært søknadsskjema. Høstaktiviteter 28. September – visning av nye prisforhandlede manuelle rullestolervisning 20. oktober- kurs i trykksårforebygging i hverdagen trykksårforebygging 23. november- kurs i løft og forflytningløft og forflytning Ny prisforhandling av manuelle rullestoler trer i kraft 1. oktober Breezy rubix går ut av vårt sortiment og fjernes fra bestillingslisten. Det kommer ingen erstatter for denne på listen, dette er bestemt fra sentralt hold. Det er mange nye produkter på avtale og visning av disse er 28. september på Hjelpemiddelsentralen.nye produkter visning Valg av produkt Vi minner om at vedtak på søknad gjelder en produktgruppe/tjeneste og ikke et spesifikt produkt. For å ivareta kravet om resirkulering av hjelpemidler er det viktig at tilleggsskjemaene følger med hver søknad og hvert bytteskjema.

Ers og mrs for voksne er fordelt mellom Petter og Tomas etter kommune Petter: Larvik, Sandefjord, Andebu, Hof, Horten, Holmestrand, Lardal, Re Tomas: Nøtterøy, Tønsberg, Tjøme, Sande, Svelvik, Stokke Ers og mrs for voksne er fordelt mellom Petter og Tomas etter kommune Petter: Larvik, Sandefjord, Andebu, Hof, Horten, Holmestrand, Lardal, Re Tomas: Nøtterøy, Tønsberg, Tjøme, Sande, Svelvik, Stokke Arbeidsfordeling

Hvem er vi? Avdelingsleder logistikk og forflytning Magne Nilsen Fagansvarlig rådgiver Henriette A. Sjølett, epost Rådgiver Petter Skretteberg, epost Rådgiver Tomas Collin, epost Innkjøp/bevegelse Anne-Kjersti Adolfsen, epost Telefonnummer Besøksadresse Borgeskogen 39, Stokke Hvem er vi? Avdelingsleder logistikk og forflytning Magne Nilsen Fagansvarlig rådgiver Henriette A. Sjølett, epost Rådgiver Petter Skretteberg, epost Rådgiver Tomas Collin, epost Innkjøp/bevegelse Anne-Kjersti Adolfsen, epost Telefonnummer Besøksadresse Borgeskogen 39, Stokke