Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av fjerde utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av fjerde utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17."— Utskrift av presentasjonen:

1 Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av fjerde utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17

2 God sommer! Nye prisforhandlinger Har dere nyansatte terapeuter?
31. juli– Hev/senk kjøkken og bad 31. juli- stå/gå/ treningshjelpemidler og ståstativ 30. november – Modulbygde sittesystemer Har dere nyansatte terapeuter? Ta kontakt med Henriette Andersen for å avtale et introduksjonsmøte hos HMS. Vi ønsker å gi nyansatte en kort innføring i Hjelpemiddelsentralens rolle og arbeidsområder, samt en liten omvisning. God sommer! Nytt e-læringskurs Det er lagt ut nytt kurs på Kunnskapsbanken.net «Grunnopplæring i hjelpemiddelformidling» Vi minner om at du må være godkjent begrunner også ved bytte av elektromedisinsk utstyr


Laste ned ppt "Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av fjerde utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google