Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av tredje utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av tredje utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17."— Utskrift av presentasjonen:

1 Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av tredje utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17

2 Har dere nyansatte terapeuter?
Informasjon angående rammeavtale for trappeheiser, løfteplattformer og trappeklatrere I den nye avtalen er det blant annet produkter som bedre ivaretar utfordringer med tunge brukere, i tillegg til nye løsninger for montering av trappeheis i fellesoppganger. Vi minner om viktigheten av at dere benytter tilleggsskjema, slik at vi kan finne egnet hjelpemiddel.  Nytt e-læringskurs Det er lagt ut nytt kurs på Kunnskapsbanken.net «Grunnopplæring i hjelpemiddelformidling» Våraktiviteter 26. April – Godkjenningskurs ers, praktisk del 27. April – Sykkeldag Drivaggregat til mrs Vi vil fremover etterstrebe å bestille mrs og drivaggregat fra Invacare. Spirea og Azalea blir valgt som rullestoler i disse tilfellene. Dette gjøres da vi opplever lang leveringstid og at enkelte kombinasjonsløsninger ikke har latt seg montere uten å fjerne CE-merkingen på rullestolen. Har dere nyansatte terapeuter? Ta kontakt med Henriette Sjølett for å avtale et introduksjonsmøte hos HMS. Vi ønsker å gi nyansatte en kort innføring i Hjelpemiddelsentralens rolle og arbeidsområder, samt en liten omvisning. Vi minner om at du må være godkjent begrunner også ved bytte av elektromedisinsk utstyr

3 Ønsker du utlånshistorikken for noen av dine brukere?
Sengegrinder Ved behov for dynamisk overmadrass bør det også vurderes bytte til høyere sengegrinder. Dette blir ikke sendt ut automatisk fra HMS og må derfor behovsvurderes i hvert enkelt tilfelle. Ønsker du utlånshistorikken for noen av dine brukere? Send mail med brukernummer til Nye prisforhandlinger 1. januar- madrasser med trykksårforebyggende egenskaper 1. februar – løfteplattformer og trappeheiser 15. februar – vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet 1. mars – Sykler Endring av praksis for bytteskjema Fra 1. februar avslås bytteskjemaer som mangler tilleggsskjema tilleggsskjema er ikke tilstrekkelig utfylt mangler postbegrunnelse begrunner er ikke godkjent formidler (elektromedisinsk utstyr) begrunnelsen for byttet er mangelfull Bilder blir svarte i skanning Bilder som sendes Hjelpemiddelsentralen i for eksempel boligsaker må sendes på mail.


Laste ned ppt "Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av tredje utgave av vårt nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon. 03/17."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google