Konnerud Barne- og Ungdomsteater Visjon til kulturplan.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
Advertisements

BASISHALL som grunnlag for rekruttering v/Paal-Mogens Furuseth
Gode boliger for innbyggere med utviklingshemming
Lilandspeiderne Foreldremøte Tirsdag 15. Januar 2012 Klokken 18:00-19:30 Fremmøte i Ytrebygda Kirke.
Presentasjon Ålvik Idrettslag Oppdatert september 2008.
Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Velkommen til ST. HALLVARD VGS
Gründercamp på Breimyra skole februar 2012 Ungdomskonsulent Aida Rokolj /
Bildepresentasjon av SOS-barnebyen mars Fakta om SOS-barnebyen Ligger i Olsvik/Laksevåg i Bergen 8 individuelle familiehus Plass til opptil 32 barn.
Hvorfor Kulturplan? Vedtak oppfølging Forny ”Kulturstrategier for Levanger kommune”. Behovet for å lage Levanger kommunes første kulturplan. Behovet.
Biblioteksjefmøte Karen Espelund. Grunnleggende forståelse Livet leves i kommunene Kulturens egenverdi og nytteverdi – begge tilnærminger må med.
Foreldre- og ungdomsgruppe VÅRE RAMMER Vår holdning: Foreldrene er ungdommenes størtse ressurs Vår visjon: Hvis foreldrene får et godt tilbud, vil de hjelpe.
Ungdomstiltak Tiltak mot fattigdom blant barn, unge og familier Drevet med tilskudd fra kap. 857 post 60 ”Støtte til barne- og ungdomstiltak i større bysamfunn.
LOKALT KULTURLIV Offentlig, frivillig og privat Hånd i hånd OG hver for seg?
Her er den flotte skolen vår K ULTURØKT På mellomtrinnet har vi forskjellige kurs hver torsdag. Kursene varer i fem uker. Vi har seks forskjellige.
Side 1 Hvor er vi… … og hvor vil vi Nytt bibliotek i Krona UKO
Skap et godt idrettsmiljø. Innhold i modulen Innledning – Hensikt og mål med modulen – Miljø- og personfaktorer For utøverne – Metoder for et utøvermøte.
Levanger kommune - Levanger bibliotek – Driftskomiteen – Den kulturelle skolesekken.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Norges idrettsforbund
ASSS Styringsindikatorer - Idrett ASSS Kultur, Tromsø 2 – 3. november 2010 Dan Arvid Kvanes, Kristiansand/Jan Aarak, KS.
Hvorfor Kulturplan? Vedtak oppfølging Forny ”Kulturstrategier for Levanger kommune”. Behovet for å lage Levanger kommunes første kulturplan. Behovet.
Slåtthaug ungdomsskole
Velkommen til Tastarustå skole
Støttekontakttjenesten Støtte til en meningsfull fritid
Ithemba betyr håp på Zulu. Det er nettopp håp for fremtiden som FAbU´s nye misjonsprosjekt handler om. Hensikten  Ithemba-prosjektet vil bidra til en.
Polarsirkelen videregående skole. Utdanningsprogram Studieforberedende Idrettsfag Musikk, dans og drama Studiespesialisering Medier og kommunikasjon Kunst,
Omtanke - Solidaritet - Samhold Fagforbundets barneby.
SMESTAD UNGDOMSSKOLE Foreldremøte 7.trinns foreldre, vår 2016 Rektor Merete Eskelund.
Kapittel 20 Å reise kollektivt Kjører du kollektivt?
Velkommen til informasjonsmøte for foreldre / foresatte til elever i Vg1- idrett 2. september 2014.
Rygge ungdomsskole. Nedleggelse av grunnsteinen 24.august 2015 Tidskapsel – åpnes august 2066 Aviser, mynter, brosjyrer, byggtegninger og planer fra Rygge.
Ungdomssatsinga til Nordland fylkeskommune. UNG i Nordland Hva? Hvem? Hvor? Hvorfor? Hvordan?
KK KulturSFO – foreløpig versjon Komité oppvekst 12. januar 2016.
Foto: Helén Eliassen Arbeidsuke på 9.trinn Elevene skal ut i arbeidspraksis i løpet av 9.skoleår. PRYO Sverresborg skole.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
KULTURPLAN Saksordfører: Ole Christoffer Rønning.
Orientering for Rådmann Einar Gaustad - Asker kommune 11. oktober 2007 Kl
1 Hvorfor FAU? Opplæringsloven § 11-4 FAU skal være et bindeledd mellom foreldrene og skolen FAU skal være et forum for erfaringsutveksling.
Norges speiderforbund Foto: Kjetil Jøssang Ungt lederskap i natur.
ATTIC AS Ny kulturplan Medvirkningsmøte
Sportsklubben nord Versjon
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Oppstartsmøte National ballskole
Medlemsregister mm - en liten innføring
Barn/ungdom idrett, allm.kultur Furumo svømme-hall/ Modum hallen
Norsk skole.
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Trondheim Montessori Ungdomsskole
UNICEF-RUNDEN UNICEF-runden er en kjempedugnad som skoleelever over hele Norge og mange andre land er med på. I 2016 var det ca påmeldte i Norge.
STIFTELSEN DRAMASKOLEN - DRAMMEN BARNE- OG UNGDOMSTEATER (DBU)
Kulturstrategi for Hedmark fylkeskommune
Ungdata-undersøkelsen i Øksnes 2015
”FRISKERE ENN DE FLESTE”
Alta.
Valgfag for 8 trinn 2017/18.
Fremtidens kommune Av Siver Wallander Bjerkly, Fredrik Sether, Lydia Lindgren, Victoria Harsem, Karoline Lemoen, Max Legvold Jensen. karoline.
Hva er det beste med kulturlivet i drammen i dag?
Ski videregående skole
Velkommen til Engebråten skole
KULTUREININGA TIL FITJAR KOMMUNE
BUSS Norges-Cup OSLO 28. og 29
BUSS Norges-Cup OSLO 28. og 29
Bilkollektivet SA
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
Forprosjekt: områdesatsing olsvik og Loddefjord
Fra barneskole til ungdomsskole
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Foreldremøte SFO høsten 2019
Utskrift av presentasjonen:

Konnerud Barne- og Ungdomsteater Visjon til kulturplan.

Konnerud Barne- og ungdomsteater - Etablert i slutten av Våren 2015 begynte vi med å verve medlemmer -startet høsten 2015 med vår første produksjon -Har hatt to show det siste året -Per i dag har vi 34 barn og ungdommer som medlem og flere på venteliste. -Vi har ingen opptaksprøver, alle skal være velkommen. -Vår visjon: Oppleve teaterglede

Bygningen En flerbrukshall Black box/ scene Små rom for forskjellige grupper Kafelokale med kjøkken og alle fasiliteter Som favner korps, teater, band, karate, kunst, dans, ungdomsklubb, speideren, sjakk, G60 mm Et bygg med noen kreative skaperrom med for eksempel verksted for malesøl og plank.

Hvorfor på Konnerud? Tre barneskoler og en ungdomsskole, lite tilbud utenom idrett- Idretten florerer og unge som ikke driver med idrett faller utenfor samfunnet her oppe. Før var her bibliotek, ungdomsgrupper, bydelspoliti, tannlegen, basseng, kino, 17. mai toget – alt er flytta til byen. Ved en evt. bom blir da alle tilbud dyrere for oss på Konnerud. Det er få som rekker å ta buss i tidsklemma. Ønsker lokale tilbud uten at barna er avhengig av å bli kjørt av foreldre. Mindre forurensning. Forebygge hærverk på Konnerud og i byen. Vi ser at vi kan søke om støtte til husleie fra kommunen, men først må vi jo ha tilgang på noe å leie..