Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsbrev Smørblomst
Advertisements

Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i april og hva vi skal gjøre i mai.
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon.
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Velkommen til foreldremøte Stokkavannet og Mosvannet.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS JANUAR 2016 Godt nytt år til dere alle! Håper dere hadde noen fine, rolige dager på tampen av 2015 Forrige måned… I desember var.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Ukeplan for 1. trinn Uke september – 02. oktober 2015.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Plan for 1.klasse Uke november Fylket vårt Rogaland.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride ranke Bjørnen sover Små rumpetroll Med krøllet hale.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Månedsbrev Småtroll Desember.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
September Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Januarbrev Då var Januar over.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Hva har vi gjort i September?
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
Ukeplan MINSTEN UKE 39: SKOGUKA høst Mandag Tirsdag 26.09
Årshjul rødbasen
DESEMBER November Desember
LYKKE TIL MAT I BARNEHAGEN.
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Hva har vi gjort i november?
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2018.
Periodeplan for Januar 2019
Tur-uke på Lekestua, vår 2018.
Foreldremøte Maurtua.
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 7.
Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog
Månedsbrev mars og april Tusenbeinet
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
Månedsbrev Oktober Småtroll Husk Månedens mål Isak 26. Oktober
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende i september alle de oransje gravemaskinene, store lastebilene og den blå traktoren som har kjørt frem og tilbake utforbi barnehagen vår

Tema Temaet vi hadde i september var om kroppen. Vi har lest boken som det er bilde av her og øvd på hva de ulike delene av kroppen heter. Vi har sunget sanger, rim og regler om kroppen og lekt «Hokkus og pokkus» med teppe

Turer Vi elsker å være ute! Og vi er ute hver dag Mandag er fellesturdag på avdelingen vår, men har også turgrupper på tirsdag, onsdag og torsdag. Da er to av tre grupper på tur, og vi rullerer på hvem som går med hvem. Noen ganger drar vi også av sted med barn og voksne fra andre avdelinger og utforsker nærområdet vårt sammen med dem. Barna er superflinke til å gå, men vi har som oftest med oss vogner slik at de minste barna kan få sitte i vognen den ene veien om de blir slitne. Noen turer er lengre enn andre alt ettersom når vi kommer oss av gårde, og det er viktig at barna er i barnehagen og er klare til å gå På dette bildet koser vi oss i Hovedhusets uteområde, mens barna der oppe var på tur et annet sted

Forming I forbindelse med temaet vi har jobbet med, har både barn og voksne laget håndavtrykk Det er en rar sanseopplevelse å kjenne den kalde malingen bli penslet på håndflaten! Noen ganger kiler det og barna klarer ikke la være å le. Andre ganger er det bare veldig ekkelt og ikke noe gøy i hele tatt. Det er en ny opplevelse for mange og trenger av og til litt tilvenning, men det gikk heldigvis fint for alle sammen til slutt

Baking Hver fredag er det miljødag her hos oss i Emmaus barnehage og avdelingene gjør ulike ting i forhold til modningsnivået og hva barna mestrer. Her på Kløverhumlene er barna med på å sortere og kaste boss, sortere leker og lage god og næringsrik mat. Annen hver fredag lager vi et enkelt varmtmåltid eller baker. Her bakte vi rundstykker, men barna syntes det var minst like gøy å spise deig og grise skikkelig med deigen. De voksne øvet seg på å trille rundstykker hehe

Måneden som kommer I oktober har vi lyst til å fortsette med temaet vi har hatt om kroppen. Men vi kommer også til å forberede oss til FN-dagen som skal være den 23. oktober. Til denne dagen skal vi lage kunst med fargene gul, rød og grønn som vi skal selge på FN-dagen til dere foreldre. Vi kommer til å ha litt ekstra fokus på disse tre fargene. Det blir kafe i barnehagen med mat og kaker, og salg kunsten til barna. I år har Emmaus barnehage bestemt seg for at de midler som blir samlet in via FN dagen i barnehagen 23. oktober skal bli brukt til å hjelpe flyktningene som kommer fra Syria. Vi har valg den frivillige organisasjonen «Dråpen i havet» som mottager av pengene som de kan bruke i sitt arbeid.