Brukerundersøkelse Fylkesrådmannens kantine. Sentraladmin. Arkitekt Eckhoffsg Stavanger
Kantinetilbudet i sentraladministrasjonen Undersøkelsen ble gjennomført høsten 2014 332 mulige respondenter 212 svar (svarprosent: 64) Kantinas tilbud kan deles i tre hovedgrupper: frukt, grønt m/salatbar, brødvarer og pålegg samt varmmat
Hvor ofte bruker du kantina i dag?
Kjøper mat
Spiser i kantina
Hvordan mener du åpningstiden bør være? Kantina skal være åpen når medarbeiderne har lunsjpause. Samtidig må vi ta hensyn til matsikkerheten. Det betyr at kantinas åpningstid ikke kan være lenger enn inntil 2,5 timer med dagens utstyr
Hvor fornøyd er du med utvalget i salatbaren?
Interesse for brødmat der jeg selv velger ut og legger på pålegg
Interesse for ferdigsmurte brødskiver med godt pålegg
Interesse for horn med ost og skinke
Er det viktig for deg om brødmaten er fersk/nybakt eller frossen/halvfabrikata?
Hvor fornøyd er du med suppa som serveres i kantina?
Hvor fornøyd er du med utvalget av øvrig varmmat som serveres i kantina?
Hvor fornøyd er du med kvaliteten på varmmaten som serveres i kantina?
Interesse for oppkuttet frukt
Interesse for oppkuttede grønnsaker
Interesse for vegetarretter
Interesse for økologisk mat
Interesse for kortreist mat
Interesse for glutenfri/laktosefri mat
Interesse for temadager som tex-mexdag, vegetardag, spansk dag osv
Akustikk
Belysning
Inneklima
Universell utforming
Avfallshåndtering
Håndhygiene
I hvilken grad kan forbedring av spisemiljøet påvirke din bruk av kantina?
Ville du gitt opplysninger om egen allergi til kantina, slik at de kan imøtekomme ditt behov?