MODULHUS. INNLEDNING Firmaet startet produksjon av metallprodukter i 1992 og prefabrikkerte modulhus i 1997. Harmets produktspekter inkluderer ulike modulhus,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
1. 2 Vi er selskapet som går nye veier Vi bygger og vedlikeholder veier og infrastruktur 2011 etablerte vi Svevia Norge AS Vi er den største entreprenøren.
Advertisements

COINCO North Presentasjon for Den Skandinaviska Arenaen 20 mars 2009 Knut Halvorsen Daglig leder, Oslo Teknopol osloteknopol North.
Clos-O-Mat Palma Vita og Lima Vita
M A R K E N - R O A D S H O W 2007 Page 1 Leitz Plus.
Presentasjon for Byggevareindustrien
Grunnfondsseminar Oslo, 21. september Gode og stabile rammebetingelser •Sterk økonomisk vekst •Høy befolkningsvekst –Stavanger-regionen Norges tredje.
Visjon Sjokoladeriet skal gi forbrukerne en ny dimensjon i opplevelse av sjokolade!
Introduksjon til Windows 2003 Server og oppgradering fra Windows NT4.
Hvorfor mister vi gjester?
Gode velferdstjenester i fremtiden NHO, 28. november 2013 Kristin Vinje.
Furutangen Aktivitetssenter AS
Grønn frokost i Hillevåg
Selge et produkt eller en tjeneste
Foto: Jo Michael Nasjonalt program for leverandørutvikling God leverandørdialog – veien til bedre anskaffelser NIMA – 7. juni 2012 – Per Harbø, NHO.
Kabler til de fleste formål
Jon Hindar Administrerende direktør
Firmanavn Forretningsplan. Målsetting Erklær firmaets langsiktige mål klart og tydelig. –Prøv å bruke ord som hjelper med å styre veksten til firmaet,
Av Per T. Eikeland Fleksibilitet og handlingsrom – konflikten mellom ytre og indre effektivitet av Per T. Eikeland
Ubalansert nettverk med felles produksjonsressurser.
Viktige prestasjonsmål for produksjonen
Miljøutfordringer løst i andre land ? VRI Rogaland Sola 20. januar 2012.
Hvorfor Fellesforbundet er opptatt av produktiviteten i byggebransjen. Halvor Langseth forbundssekretær Fokus på PRODUKTIVITETEN I BYGGEBRANSJEN Konferanse.
1. Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille kunden gjennom tidlige og kontinuerlige leveranser av programvare som har verdi.
1. Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille kunden gjennom å levere et verdifullt, kjørende system tidlig og kontinuerlig.
Kjell Stamnes Konsernsjef Glamox ASA
RENNESØY MARINA BÅTPLASSER FOR DISTRIKTET ANLEGGET MILJØ ØKONOMI FIRMA
VI ØNSKER TOLLPOST FUTURUM VELKOMMEN TIL NORENGROS K.J. BRUSDAL AS
TEKO - bransjen IT som strategisk virkemiddel
Globalisering og norsk bildelindustri.
© 2006 IBM Corporation Global åpenhet og samarbeid er framtidens business Morten Andreas Meyer – IBM.
Akvakultur og ny teknologi Florø 24 og
Navn på FIRMa eller produkt HER SNAKKER DERE LITT OM DERE SELV. PKT 1 I LISTEN.
Forretningsutvikling i team Hvorfor kan studenter utvikle verdens beste forretningidéer? Sveinung Susort.
Velkommen til Bevola - Bare bedre løsninger Nordeas Erhvervspris 2011CSR Award 2013.
På Borregaards vis Bedriftskultur og verdigrunnlag Juni 2014.
Fremtidens Web Pensum: Olsen, kap se også: Berre A & Olsen, K.A. (2004) Brytningsteknologier og pirater, kronikk i Bergens Tidende,
Olje- og energidepartementetwww.regjeringen.no/oed Sigurd Tveitereid Energi- og vannressursavdelingen Olje- og energidepartementet
Foretak Bjørnar Sæther SGO 4601 V-07. Struktur på forelesningen Hva er foretak? Foretak i økonomisk geografi Dimensjoner ved foretak Foretak og territorier.
”The Innovation Process” by Keith Pavitt -Innovasjon i store moderne bedrifter.
Reach for Change Impact Coffee 27. mai Reach for Change – kort oppsummert 2 Hvem er Reach for Change? –Stiftelse som støtter sosiale entreprenører.
Et konkurransedyktig grønt næringsliv NFD Innspillskonferanse Gisle Løhre Johansen Konserndirektør FoU og Forretningsutvikling.
Næringsutvikling og gründermobilisering i distrikt.
Leverandørmøter - EPJ Én til én-møte - april 2016.
Loe konsernet. Loe Konsernet Består av 2 produksjonsbedrifter: - Loe Rørprodukter AS - Loe Rørprodukter AS - Loe Betongelementer AS - Loe Betongelementer.
(0) Sammen redder vi liv.
Vefsnakonferansen 2016 Tanker om norsk reiseliv 3. mars 2016, Gunnar Almlid.
Kontrollstasjonen 2017 Myndighetenes workshop om kontrollstasjonen 27. mai 2016 Magne Fauli.
Internasjonal handel og komparative fortrinn De varene og tjenestene vi kjøper fra andre land, kalles import. Eksporten er de varene og tjenestene vi.
Selge en idé eller et produkt. Målsetting Oppgi ønsket målsetting Bruk flere punkt om nødvendig.
FoU, innovasjon, og omstillingsevne i næringslivet Kunnskap og indikatorer eller kunnskap om indikatorer: Har vi det som trengs? Lanseringsseminar for.
Modulvegger skal fremstå som den mest profesjonelle aktøren innenfor fleksible modulvegger og modulhimlinger til næringsbygg Vår visjon!
På borregaards vis Kultur & verdier i Borregaard.
Rekommunalisering eller en entreprise?
Jesper W. Simonsen, divisjonsdirektør SHP-konferansen, Hamar
Visjon, virksomhetside og verdier
Presentasjon av forretningsplan
Presentasjon av forretningsplan
[Firmanavn] Forretningsplan.
[Firmanavn] Forretningsplan.
(Selskapsnavn) Forretningsplan
Gassbasert fermentering og dets kompetansebehov
Kapittel 6: Inntektsdannelsen
Hva er markedsføring? Morten H. Abrahamsen Førsteamanuensis BI
Verdiskapning, produktattributter og målkostnader
Presentasjon av forretningsplan
Hva er markedsføring? Morten H. Abrahamsen Førsteamanuensis BI
Linda Martin Viseadministrerende direktør Salg
Selge et produkt eller en tjeneste
Linda Martin Viseadministrerende direktør Salg
Strategisk hierarki Regnskap AS.
Utskrift av presentasjonen:

MODULHUS

INNLEDNING Firmaet startet produksjon av metallprodukter i 1992 og prefabrikkerte modulhus i Harmets produktspekter inkluderer ulike modulhus, bygningselementer, modulære arbeidsbrakker, bærbare toaletter.

I dag opererer Harmet fire fabrikker med samlet produksjonsareal på m2. Harmet sysselsetter rundt 300 arbeidere. Rundt 30 ansatte arbeider ved vårt hovedkontor i Saue. Total byggekapasitet er hevet til rundt m2/år.

Vi tilbyr våre kunder en komplett løsning: - fra design til montering av bygningene.

Harmets primære marked er Skandinavia ettersom mer enn 95 % av vår produksjon selges i skandinaviske land. Bak denne suksessen står hardt arbeid gjennom mange år med konkurranse og oppfyllelse av høye krav. MODULHUS

VISJON Harmet er et progressivt og stadig utviklingsorientert firma. Firmaets kjerneverdier er innovasjon, profesjonalitet og fleksibilitet. Firmaets mål er å være et bærekraftig, voksende, utviklende og effektivt produksjonsselskap som er en høyt ansett arbeidsgiver for lokalbefolkningen.

MISJON Vi gjør oss kjent med kundene for å forstå deres vitale behov. Basert på kundenes krav, skaper vi passende, innovative og praktiske løsninger. Vi løser alltid raskt eventuelle garantisaker og streber etter å opprettholde et samarbeid bygget på tillit. Alt dette gjør oss til den perfekte partner for hvilken som helst kunde.

MÅL Harmets strategi er å utvikle produksjon av modulelementer og utvide økonomisk aktivitet ved å tilføre verdi til eksisterende produkter. På mellomlang sikt (3 år) er hensikten å utvikles til en av Skandinavias ledende produsenter av modulelementer uten å miste fleksibiliteten og innovasjonen på samme tid. Å bygge en ny produksjonsbase for å utvide dets kapasitet og betydelig øke produksjonseffektivitet.

OMSETNING DE SISTE ÅRENE (M, EUR)

SALG PER LAND I 2014

PREFABRIKKERTE MODULBYGNINGER Prefabrikkerte modulbygninger er høyt verdsatt i Skandinavia, særlig fordi de sikrer redusert bygningstid og høy kvalitet. En modulløsning sparer prosjekteringstid og penger for kunden, fordi grunnarbeid og fundamentering foregår mens modulene blir produsert på fabrikken, og det er ingen værforsinkelser.

Vi tilbyr prefabrikkerte moduler, hvorav omtrent 90 % av total bygningsstruktur og interiør er bygget i en fabrikk, som tilbyr de beste bygningsforhold.

VÅRE PREFABRIKKERTE HUS LEVERES... med alle dører og vinduer installert med alt innendørs arbeid og det meste av utendørs ferdigbehandling allerede gjort med komplette strøm-, vann- og kloakksystemer med all sanitær- og baderomsinnredning allerede på plass med et forhåndsinstallert ventilasjonssystem med forhåndsinstallerte kjøkkenskap og hvitevarer etter kundens ønske kan vi også installere all innredning alle moduler gjennomgår kvalitetskontroll før de forlater fabrikken.

MODULDIMENSJONER Vi kan produsere på fabrikken og transportere til havn moduler med 5 m bredde, lengde 15 m og høyde på 5,8 m. Modulenes størrelse kan også avhenge av landets transportreguleringer.

KVALITET OG GARANTI Våre produkter er bygget i høy kvalitet som sikrer lang levetid og reduserer fremtidige vedlikeholdskostnader. Harmets produkter har 5 års garanti.

I mars 2010 fikk Harmet det heleuropeiske kvalitetsbeviset ETA-10/0030 for design og bygging av opptil tre-etasjes trehus. Søknad er sendt om tillatelse til design og bygging av fem-etasjes hus. ETA SERTIFIKAT

KVALITETS- OG MILJØSERTIFIKATER

REFERANSER NØKKELFERDIGE PROSJEKTER

Leilighetshotell, 2009, Sverige

Leilighetshus, 2010, Norge

Skianlegg, , Sverige

Leilighetshus, 2011, Norge

Hotell, bygget , 3000 m2, Sverige

Leilighetshus, 2011, Norge

Leilighetshus, 2012, Norge

Hotell, 3200 m2, , Sverige

Skianlegg i Kungsberget, Sverige

Leilighetshus, 2013, Norge

Leilighetshus, 2014, Norge, modulområde 2748 m2, 32 leiligheter

Boklok AB prosjekt, Visby, Gotland, 5 hus, 26 leiligheter, 2066 m2

MIDLERTIDIGE MODULBYGNINGER

BRAKKER Harmets modulproduksjon begynte med produksjon av midlertidige brakker for utleieselskaper. Vi har over 18 års erfaring med bygging av brakker.

Moduler for sikkerhetspersonell Kiosker Dusj- og toalettmoduler Transportabelt toalett (500 l tank, oppvarmet) MODULÆRE FASILITETER PÅ BYGGEPLASSEN

NY FABRIKK Den siste gode nyheten er at Harmet bygger ny fabrikk i Tutermaa innen utgangen av Med m2 produksjonsareal vil vi kunne produsere 250 moduler per måned. Moderne teknologi vil senke produksjonskostnadene og øke volumene – et stort skritt fremover for å tilfredsstille våre mest krevende kunder.

Mange takk!