Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

[Firmanavn] Forretningsplan.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "[Firmanavn] Forretningsplan."— Utskrift av presentasjonen:

1 [Firmanavn] Forretningsplan

2 Langsiktig målsetting
En klar redegjørelse av firmaets langsiktige målsetting. Formuler deg på en måte som kan henlede oppmerksomheten mot firmaets vekst, men vær så kortfattet og konsis som mulig.

3 Teamet Oppgi navn på ledelse.
For å vise hvor dyktige disse personene er, kan du vise til vellykkede prosjekter og oppgaver de har gjennomført tidligere. Oppsummer antall år med erfaring på dette området.

4 Oppsummering av markedssituasjonen
Markedet før, nå og i fremtiden: Gå gjennom de endringene som kan utgjøre grunnlaget for firmaets fremgang, for eksempel endringer i marked og markedsandeler, ledelse, aktører, kostnader, prisnivå eller konkurransevilkår.

5 Muligheter Problemer og muligheter:
Informer om forbrukerproblemer, og definer hvilke muligheter disse problemene kan åpne for med hensyn til produkter og tjenester.

6 Forretningskonsept Oppsummer viktig teknologi, konseptet eller strategien som firmaet er basert på.

7 Konkurranse Oppsummer konkurranseaspekter.
Understrek firmaets konkurransefortrinn.

8 Mål og planer 5-årsplan Oppgi spesifikke og målbare målsettinger.
Oppgi målsetting for markedsandeler. Oppgi målsetting for inntekt og fortjeneste.

9 Økonomisk plan En økonomisk plan på høyt nivå som viser økonomisk modell og priser, samt årlig forventet salg og fortjeneste i tre år fremover. Bruk flere lysbilder for å dekke dette stoffet på en hensiktsmessig måte.

10 Ressursbehov Krav til teknologi Krav til personell Ressursbehov
økonomi, distribusjon, forfremmelse og så videre. Eksterne behov produkter/tjenester/teknologi som må skaffes til veie eksternt.

11 Risiko og inntjening Risiko Håndtere risiko Inntjening
Oppsummer risiko ved det foreslåtte prosjektet. Håndtere risiko Oppsummer hvordan risiko vil bli håndtert. Inntjening Beregn forventet nedbetalingstid, særlig hvis du ønsker økonomisk støtte.

12 Viktige saker Kortsiktig Langsiktig
Skill ut viktige vedtak og problemer som det må fattes en beslutning om eller finnes en løsning på umiddelbart eller i nær fremtid. Langsiktig Skill ut problemer som det kan ta lang tid å finne en løsning på. Oppgi følgene en beslutningsutsettelse vil kunne få. Hvis du ønsker økonomisk støtte, må du spesifisere nærmere.


Laste ned ppt "[Firmanavn] Forretningsplan."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google