Treningsbarometer Hvor sikker er jeg som pilot? Timer Starter Grønn Du er i god flygetrening, men pass på! Gul Du er ikke så bra som du tror Rød Du er.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
För demokrati i Norrköping
Advertisements

Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Undervisnings ressurs i «Form og volum gjennom bretteteknikker i papir
SAMARBEID I TRIO AD's inngripen ved Frisparkbedømmelse
Presentasjonsteknikk
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
4 Bruk øynene riktig.
13 Lese fra dataskjerm.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Spørsmål til Klubbledelse, Instruktører og Fartøysjefer.
Oppskrift: Hvordan lage o-tekniske treninger
Leselos Ordforråd/metakognisjon
Hvordan arbeide med min treningsjournal?
Tiden ikke var den samme overalt
Nærhet vs. stoppeklokke
Hippo Brukermanual for styreboks PGDT Pilot+. Styreboksen Hippo Av/På Nødblink Venstre blinklys Modusvelger Hastighet Batterisøyle Lysbryter Høyre blinklys.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Blooms taksonomi for kunnskap
Stjerneskudd fra STK?. Presentasjon av de blå team Vi ønsker at flest mulig av våre medlemmer skal konkurrere gjennom lagtennis, ligaspill og turneringer.
Velkommen til dåpskurs!
REGNBUEN Skrevet av Runar Petershagen.
Mange IT-prosjekter kunne med fordel vært drevet mer som en Lean Startup.
Utelanding Noen refleksjoner og tips !. Utelanding - teori Landingsdistanser Beslutning om utelanding Jordet Utelandingen steg for steg.
Morten Hvor gammel er Morten ? Hva liker Morten å gjøre ?
Webredaksjonsmøte 17. juni Velkommen. Agenda 1. Velkommen 2. Imagemap 3. ECSS- status 4. Bruk av multimedia på nih.no 5. Søkeoptimalisering – sjekkliste.
Per 1. juni 2014 OSEAN Framdriftsrapport. Antall legekontor med OSEAN 2 Planlagt totaltResultatMåloppnåelse *77% *Sum av installerte og aktiverte.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Ungdata-undersøkelsene i Sandnes 2010 og 2013 Standardrapport undersøkelse (videregående skole) FAKTA OM UNDERSØKELSEN: Tidspunkt: Uke 47 – 49 (2010) /
Informasjon om Skoleprogrammet VIP Denne presentasjon kan vises på:  Foreldremøter  Skolens hjemmeside  Epost til foreldre  På ”classfronter” eller.
Tilstandsrapport Lev Nå kurs hos YIT 6 deltakere Stavanger Dato: juni 2012 Skala Lærte du noe som gjør deg styrket i din jobb hos YIT ?
1.Lærte du noe som gjør deg styrket i din jobb søkeprosess
STKs juniorprogram 5-8 år 8-10 år år Presisering: Nybegynnere 8-10 år bruker rød ball inntil pensum for rød 1 og 2 er bestått. Oransj ball brukes.
Spesialtrening 2014/2015 Oppstart torsdag 16. oktober
7. Typography, Readability & Legibility Lesbarhet.
11er teori.
Der alle har glede av å være Referat Trenerforum 3. november November 2012.
Søvnvansker ( insomni)
BARNEFOTBALLKVELDEN BARNEFOTBALLKVELDEN Norges Fotballforbund | Barnefotballkvelden - NFFs nysatsing for 2010 Barnefotballkvelden.
Verdensreligioner En sammenlikning.
HOVEDBEREDSKAPSPLAN (ORGANISASJON,OPPGAVER, KOMMUNIKASJON OG BEGREPER)
Kapittel 15 På litteraturgruppe
Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 PFT OG UTSJEKKER.
Hva handler det om?. Synet og det å se er et komplekst samspill mellom sanseorganet øyet og prosesser i hjernen. Vi må lære å se! Du er synshemmet når.
Læring og vurdering. Problemstilling ● Hva sier kunnskapsløftet om vurdering? ● Hvordan praktiseres vurdering I matematikk ved 5blå på Charlottenlund.
Til elevene Hei! Du begynner nå på en prosess der du skal foreta et valg av utdanning som vil påvirke ditt fremtidige yrkesliv. Mulighetene er mange, og.
Roboter og matematikk!. beregne omkretsen på forskjellige hjul lage en testbane etter oppgitte mål beskrive en sammenheng med hjulenes omkrets, og kjørt.
Mappevurdering Mappe innebærer at elevene tar vare på ulike former for arbeid, slik at de kan dokumentere både den kompetansen de Definisjon Mappevurdering.
På med tenkehattene: Parallelltenkning som kreativ metode.
Scratch på SFO Erfaringer fra Skranevatnet skole
Etter pausen: Status Veien videre Forberedelser i pausen:
Futsal 2014/15 sesongen lørdag 16:00 Oppsal : Fortuna  GUL OG HVIT
Forventninger: I barnehagens informasjons kalender står det om ulike forventninger. Har dere noen forventninger til barnehagen? Hvilke forventninger kan.
Digital eksamen for sikrere, bedre og mer effektiv sensur
Prosjekt leselyst Hva er det?.
Vennskap/Fellesskap:
Lite hus med en dør så blå, skal vi gå å hilse på?
Dette er helt utrolig. Les alle tallene. Sakte linje etter linje
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
Plan for økten - Hva er Dembra? - Hva er «den ideelle skole»»?
Misunnelse Har dere vært misunnelig på en ting noen andre hadde noen gang? Fortell om det Hvor i kroppen kjenner du misunnelse? Hvordan kjennes følelsen.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Kapittel 26 Å søke lån i banken
Elevoppgaver Kom godt i gang med Unibok.
Vi har følgende temaer:
- IF Frøy G
Tips og triks Slide slettes!
Tips og triks Slide slettes!
Å få elevene til å argumentere B – Samarbeid
Utskrift av presentasjonen:

Treningsbarometer Hvor sikker er jeg som pilot? Timer Starter Grønn Du er i god flygetrening, men pass på! Gul Du er ikke så bra som du tror Rød Du er rusten Hvordan benytte barometere? Summer antall timer og starter for de siste 12 måneder. Dra en linje i barometeret fra dine timer til starter. Der linjen krysser den hvite linjen finner du din sone. Les rådene for denne fargen Eksempel; Pilot med 25 timer og12 starter Grunnidé Ole Didriksen, DSvU

Timer Starter Grønn Du er i god flygetrening, men pass på Gul Du er ikke så bra som du tror Rød Du er rusten ERFARING Hva er din erfaring? Dine timer og starter representerer her din erfaring. MEN din aktuelle flystatus er like viktig – og kanskje mer enn som så! AKTUELL FLYSTATUS Om du skal ut og fly, men har mindre enn 3 flygninger de siste 90 dagene, anbefales du å gjøre en DK-startt VÆRET Vanskelige værforhold: Vindstyrke over 30 km/h Sidevind i start/landning Regnbyger Hvis været er dårlig må du være ytterligere oppmerskom Treningsbarometer Hvor sikker er jeg som pilot? ER DU I FORM TIL Å FLY? - Frisk og rask - Sovet godt - Spist godt - Drukket godt

Tiimer Starter Grrønn Du er i god flygetrening, men pass på Gul Du er ikke så bra som du tror Rød Du er rusten Erfaring viser at jo mer trening, jo mer elementære blir dine feil!!! Slurv i inflygingen Glemmer sjekklisten Rorene er ikke koplet Slurv i daglig ettersyn Uforberedt på linebrudd Utelandingsfeil Vær oppmerskom når spesielle forhold gjelder F.eks. Ny flyplass / nytt flysted Ny flytype Uvant startmetode Ukjent terreng/område Kanskje mestrer du ikke de vanskelige forholdene, en ny seilflytype, eller startmetode som du ikke er vant med Du bør oppsøke en instruktør for å trene opp din status THE LAW OF GRAVITY STILL APPLIES TO YOU Treningsbarometer Hvor sikker er jeg som pilot?