OMDURMAN Av Sara. OMDURMAN Omdurman er en by som ligger ved bredden av Nilen i Sudan,den er en av tre byer som danner hovedstaden i Sudan.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
Advertisements

RESSURSER, NÆRINGER OG BOSETTINGER
Materiellgrunnlaget for Miljøpartiet De Grønne
Jorden sluttet å rotere
ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.
…for deg som liker nye og spennende reisemål…
HVILKE KONSEKVENSER KAN FINANSUROEN FÅ FOR NORGES EKSPORT AV VILLFISK? Terje E. Martinussen Norges sjømatråd Oslo, 1.februar 2012.
Forurensing Forurensning er utslipp av skadestoffer i naturen.
Finanskrisen Arbeidsledighet i reiselivsnæringen Innvirkninger på Krødsherad kommune Ordfører Olav Skinnes, Krødsherad kommune.
Valg av boplass? Vi valgte Den Franske Rivieraen – bl.a. fordi….. • Behagelig klima vår og høst, • Fastlands-Europa – kan nås på alternative måter, • Norsk.
TEMA Verden Rundt oss. Presentasjon av Kenya.
Forurensing Forurensning er utslipp av skadestoffer i naturen.
Guide til Spania.
Dubrovnik har alt man kan ønske seg av et reisemål;
SPANIA!!!.
Kort om virkninger av handlingsprogram og nytten for programmet Orientering 25.august 2009 Koordineringsmøte Hovedkontaktene.
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Miljørådgiver, Grønn Hverdag
Sandvika BY 10 år juni 2013 Prosjektleder: Hege Stangeland Sørensen.
REGNSKOGEN MENNESKENE HUGGER NED TRÆRNE I RENGSKOGEN
Globale mattrender 1.
Japan Teknologiens høyborg. Eventuelle bedriftsbesøk (1) Fast Sony Google Sun Casio Yamaha/Suzuki/Mazda/Toyota/Honda/Nissan Hitachi Canon Nikon TDK.
Reise til USA? Noen stikkord.
Segmentering Kapittel 8.
Fremtidens byer - Bergens plass i lavutslippssamfunnet
Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere,
Vestfolds fortrinn Klima og natur, kulturhistorie Urbant Variert arbeidsmarked Kort vei til Oslo.
17. mai.
FRANKRIKE Frankrike strekker seg fra Pyreneene i sør til Engelske kanal i nord og er det største landet i Vest-Europa. Frankrike spiller en viktig rolle.
Eksempel 4: Smart transport
E u r o p a Hellas Frankrike Spania.
Europa.
Camping Card Scandinavia
Noen skeive blikk på byutvikling. Er vi i det hele tatt på ballen?
Finland 6. november-11. november Comenius prosjekt.
Oppgaven Alle får utdelt hvert sitt land i Sør Amerika
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Egypt Landet til faraoene… Det bor ca. 80 millioner mennesker i Egypt.
Italia.
University of California, Santa Barbara. Santa Barbara Sol og strand Vakker natur Utrolig fin og koselig by Veldig hyggelige mennesker Kun et lite stykke.
Den miste verdensdelen
Segmentering og målgruppetenkning
Natur Ressurser Fylker områder
Fredag 27 mai: Avreise fra Sola kl: Ankomst Bologna kl: Transport til Lucca Lunch på egenhånd Byvandring med guide Vinsmaking med foccacia og oster Puccini.
VELKOMMEN TIL RIMINI 27. JUNI – 2. JULI Hotell Cortina er der vi skal bo.
MÅLENE SOM SKAL NÅES Ski: 18 Drammen: 50 Oslo: 39 Lillestrøm: 19 Bergen: 33 Stavanger: 14 Nord: 11 Trondheim: 6.
DUBAI  En av de sju emiratene i UAE på den arabiske halvøya i Vest-Asia ved Persiabukta.  Den nest største byen etter Abu- dhabi.  En vakker, stor.
Berikelse og ny energi Beskrivelse. Viktigste differensierende faktorer: Personlighetstrekk: Eventyrlysten Utforskende Unik Aktiv Emosjonelle gevinster:
Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 Vi ønsker vel å svare nei når vi får dette spørsmålet! Er det risikabelt å fly?
Slovakia, Sveits og Sverige.  Slovakia er eit land som ligg i midten av Europa.  Hovudstaden heiter Bratislava  Du kan oppleve mykje der. Ta ein tur.
 Oslo er Norges hovedstad og en stor by  Den ligger i Sør- Norge på Østlandet  Oslo er både en kommune, et fylke og en by  Den har litt over
Kairos - Et sannhetens øyeblikk. Kairos = gr.: sannhetens øyeblikk.
FASTE FASTELAVN KARNEVAL Gruppe 3. Faste Kristendommen har faste i 40 dager før påske Ikke spise feit mat eller kjøtt Tenke over livet sitt I protestantiske.
DEN HAAG AV MUNA. DEN HAAG er den tredje største byen i Nederland, etter Amsterdam og Rotterdam. Befolkingen i Den Haag er ca innbyggere.
Kven kjenner kven best?. 1. Kven gir mest lommepengar?
KOLONIENE BLIR SELVSTENDIGE IMPERIALISME: Hva? Typer? Hvor? Når? Hvem var imperial.?
Håndball VM Kvinner 2009 Lørdag 5 desember- søndag 20 desember Jiangsu provinsen I Kina Finalespill I Nanjing Idè og konsept levert av: Event Travel er.
Velkommen til konfirmasjon i Røa og Sørkedalen
Sentralisering.
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Dette er Storvik i vest- Agder.
Sidene for 1935 fra bestefars første dagbok,
Snah Shahin.
Kom i form og ha det gøy sammen!
Neptun Polar Amsterdam 05 – 07 Mai 26 – 28 mai 2017.
Hva er Lillestrøm? Byen med den sterkeste veksten i landet
Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.
Ditt navn | Din lærer | Din karakter
Navnet på landet du bor i
Klimapraten 2019 Presentere deg selv og klimapraten2019.
Utskrift av presentasjonen:

OMDURMAN Av Sara

OMDURMAN Omdurman er en by som ligger ved bredden av Nilen i Sudan,den er en av tre byer som danner hovedstaden i Sudan

BYEN Omdurman er den største byen i Sudan, og er den nasjonale og historiske hovedstaden i Sudan. I Omdurman er det cirka innbyggere

REISE Hvis du vil reise til Omdurman, må du ta fly fra Oslo til Kairo i Egypt, og der tar du et annet fly til Khartoum, så tar du bil til Omdurman

KLIMA Klimaet i Omdurman er ørkenklima, alltid varmt og tørt, men det kan bli bedre når det regner i juni og juli.Vinteren er en kort årstid i Omdurman, bare januar og februar.

NATUR Naturen er vakker, det er mange sandstrender, og folk tar ofte tur med seilbåt på Nilen om kvelden eller sitter på stranden.

SEVERDIGHETR Omdurman er en spesiell by i Sudan, fordi motstanden mot engelsk okkupasjonen startet der, og det er mange historiske steder som representer den tiden, for eksempel Elkhalifa museum og Elkhalifa moskéen.

SEVERDIGHETER Bawabet Abdelgaiom er som en barriere rundt Omdurman og alltid har beskyttet byen

MARKEDER Byen er også kjent for sine åpne markeder. Det er tre populære, store, åpne markeder. Fiskemarkedet, der man kan kjøpe fersk fisk hver dag om morgenen, eller spise fisk i fiskerestauranter.

MARKEDER Et annet marked er kunsthandverk-markedet hvor du kan finne produkter av halm. Det tredje er skinnvare-markedet.