Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

E u r o p a Hellas Frankrike Spania.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "E u r o p a Hellas Frankrike Spania."— Utskrift av presentasjonen:

1 E u r o p a Hellas Frankrike Spania

2 Innhold På: Startside……………………………………………………………..1
Innholdsfortegnelse………………………………………………2 Fakta om Hellas…………………………………………………….3 Bilder fra Hellas……………………………………………………..4 Fakta om Frankrike………………………………………………..5 Bilder fra Frankrike…………………………………………………6 Fakta om Spania…………………………………………………….7 Bilder fra Spania……………………………………………………..8 Tabell med folketall………………………………………………....9 Søkemotorer: sider……………………………………………… Tilbehør om landene………………………………………………….11

3 Hellas Klimaet i Hellas er et typisk middelhavsklima. I Nord Hellas kan vinteren sammenlignes med norske vinterforhold. Hovedstaden heter Athen. Det er varmt i Hellas fra april til oktober, og det er på denne tiden at det er lurest å reise dit. Det er en del fattigdom der og litt rikdom. Landskapet er veldig likt som Norge, men det er veldig mange øyer som tilhører landet. Utflukter og dra til hovedsteder er veldig populært. Nasjonaldagen er den 25. mars.

4 Bilder av Hellas

5 Frankrike Frankrike har en lang kystlinje. Frankrike har derfor kystklima: mildt og vått. Varme luftstrømmer har gitt landet et tørt og varmt klima. Høyeste fjell: Mont Blanc som er m . o .h. Hovedstaten heter Paris. I Paris dra veldig mange for å se den flotte skulpturen: Eiffeltårnet. Eiffeltårnet er over 300m. Det ble bygd mellom 1887 og Totalvekten er 9000 tonn. Nasjonaldagen er 14.juli. Nasjonalsangen heter Marseillaisen. Frankrike er delt inn i 26 regioner. Frankrike er et demokrati.

6 Bilder av frankrike Mont Blanc m.o.v.

7 Spania Hovedstaden heter Madrid.
Det høyeste fjellet heter Teide og er 3717 m .o .v . Spania har middelhavsklima. Den beste tiden å besøke Spania er mellom mai og september. Spania har mellom 18 og opp til 30 grader i mer enn 300 av årets dager. Nasjonaldagen er den 12. oktober. Nasjonalsang heter Marcha Real.

8 Bilder av Spania

9 Tabell: befolkning

10 Søkemotorer www.wikipedia.no www.sts-education.no
Disse sidene har vi brukt som søkemotorer:


Laste ned ppt "E u r o p a Hellas Frankrike Spania."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google