VELKOMMEN TIL RIMINI 27. JUNI – 2. JULI Hotell Cortina er der vi skal bo.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Advertisements

Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
I.
FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND Invitasjon løpstur til Amsterdam oktober 2013.
Fra tegning til fortelling
utnytte ledg rom/medløpspasning
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Vokste du opp i eller i 70-årene ? Hvordan har du greid å overleve ?
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Lier Svømmeklubb arrangerer familieleir på Løkken Idrætscenter for alle svømmerne sine helgen 24. – 27. august Løkken Idrætscenter er beliggende.
Verdens største motionscykelløb kun for kvinder
WACS – 6. JULI Wacs 2014 i Norge og Stavanger •2 – 6 juli er det Wacs kongress i Stavanger •Vi ønsker alle hjertelig velkommen til spennende.
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
FEILING gir erfaring Ikke la ting være uprøvd fordi du er redd for å feile. Du lærer mest av å gjøre, så gjør mest det.
Kapittel 28 Norgeskartet
Guide til Spania.
Kroatia Et ferieparadis.
Alta turneringen 09 6 til 9 august. Bakgrunn •De siste sesongene har SIL deltatt på Altaturneringen. Turneringen har vært preget av gode opplevelser og.
God morgen.
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Quality Hotel & Resort Sarpsborg
Svalbardtur 2004 Når æ fylte 50 år ble æ ”kidnappa” til Svalbard.
Fløibanen er Bergens største turistattraksjon og en av Norges mest besøkte attraksjoner.
Om smidig brukerkommunikasjon Smidig 2011 Johannes Brodwall Steria Norway.
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
1 • Informasjonsmøte Lyngdal cup LYNGDAL CUP
Velkommen til gudstjeneste
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Skattejakt-samling på torsdag
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
DU HAR VUNNET REISE FOR 7000 EURO!!
God morgen.
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Kapittel 42 Religioner i Norge.
Kapittel 10 På treningssenteret.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Kapittel 19 Hva er klokka? Vet du hvor mye klokka er? Har du klokke?
Velkommen til Konferanse om verving av blodgivere i Bergen 3. – 4
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Polen tur 2007 Uke 39. Avreise Søndag 23/9 Oppmøte kl Skolen Vi pakker buss og lignende Setter opp liste med hvem som sitter hvor.
Alta turneringen til 15 august. Bakgrunn De siste sesongene har SIL deltatt på Altaturneringen. Turneringen har vært preget av gode opplevelser.
dekke opp innenfor egen 16-meter
Lyngdal Cup 2011 Torsdag 4. august - søndag 7. august 5 kamper per lag, på 4 dager Torhill Gysland Falnes Turneringsleder 2011.
Camping Card Scandinavia
100 lure ord å lære.
Ilhaugen barnehage Årsplan 2011/2012 Finnmyrveien 7350 BUVIKA Ilhaugen
DCKs Treningsleir 2010 Argelès-sur-mer 8 dager: 26/03 – 03/
Å kjøre bil og å stå i bilkø
Bertetur august 2013 Selma Lagerløf Hotel Sunne i Sverige Arr. Marte Oftedal og Wenche Ekeli Bertetur 2013 W.Ekeli.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Pundslia barnehage Årsplan 2011/2012 Pundslia Barnehage Pundslibakken 7350 BUVIKA Telefon: Epost: Åpningstider:
Kapittel 15 På litteraturgruppe
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Kapittel 38 Petters familie.
Kapittel 4: En normal ettermiddag og kveld
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
Kapittel 20 Å reise kollektivt Kjører du kollektivt?
OMDURMAN Av Sara. OMDURMAN Omdurman er en by som ligger ved bredden av Nilen i Sudan,den er en av tre byer som danner hovedstaden i Sudan.
LØRENSKOG SKOLEKORPS - SOMMERTUR 2016 FOR JK: 22. – 26. JUNI FOR HK: 23. – 27. JUNI.
Fevikbilder. Det var veldig morsomt på Fevik.. Fisken min. Her er den første fisken min. Det var den første som ble tatt med stang.
Her er malen du kan bruke for å lage en presentasjon om ditt land
Roller og forventninger
Makt & myter Velkommen En god start kan være å få alle til å reise seg opp, og være med på en enkel lek eller bevegelsessang.
Kapittel 16 På fotballtrening.
Utenlandsturnering LFH
Nordisk skoleidrettsstevne
Utskrift av presentasjonen:

VELKOMMEN TIL RIMINI 27. JUNI – 2. JULI Hotell Cortina er der vi skal bo

REISERUTE Vi reiser med SAS til Milano/Malpensa Oppmøte Gardermoen klokken Vi får egen innsjekkingsskranke Avreise 27. juni med SK4719klokken Hjemreise 2. juli Buss fra Rimini til Milano/Malpensa ca klokken 12 SK4718 klokken

VI SKAL BO HOS ROLANDO OG ORNELLA

RIMINI Rimini Rimini ligger i regionen Emilia-Romagna Byen ligger ved Adriaterhavet Ca innbyggere, men mange flere om sommeren I «stranddelen» av byen finnes mange aktiviteter for alle aldre, spesielt om sommeren Stranden er 15 km lang og er opptil 200 m bred. «Centro storico» er gamlebyen som har mange flotte bygg fra gammel historie. Hver onsdag og lørdag er det et yrende marked i gamlebyen, hvor man fèr kjøpt «alt mulig». Vi skal bo i nærheten av alt, så vi skal få mange opplevelser og inntrykk. Filmskaperen Fedreico Fellini bodde her og har i dag et eget hotell oppkalt etter seg, hvor rommene er dekorert ut i fra hans filmer. For oss er kanskje filmen «la dolce vita» den mest kjente.

STRANDEN Andrea er han som eier vår strand, nummer 29 Deilig finkornet sand og alltid ryddig og pent. Solstoler leies. Volleyball er bare en av aktivitetene som er mulig på stranden

MAT Vi har full kost og losji på hotellet og all mat er hjemmelaget – på italiensk vis Vi skal spise verdens beste is. Klar for deilig måltid Her er frokostbuffet om morgenen og salatbar til lunsj og middag Deilig italiensk pizza

HVA KAN VI GJØRE – FORUTEN Å SPILLE Spillehaller her er for alle - og er veldig populært. Det finnes mange av dem også. Rimini er også med på bølgen av å ha sitt Pariserhjul med flott utsikt. Vi har minigolf rett i nærheten

MER Å GJØRE…………….. Foruten vanlig trampoline park, finnes disse som tar deg litt høyere. Delfin- eller sjøløve show Hvem som helst kan ha det gøy…….

TIL DEN SOM LIKER Å SHOPPE Marked inne i gamlebyen hver onsdag og lørdag. I gamlebyen finnes i tillegg alt mulig av butikker Ellers finnes shoppingsenteret Le Befane en taxitur unna.

GATEBILDET I RIMINI «gaten vår » Gågaten i gamlebyen Vi skal marsjere langs strandpromenaden og ha en minikonsert ved Pariserhjulet

GAMLEBYEN Piazza Cavour- vårt konsertsted Piazza tre Martri På vei i gamlebyen Bymuren – her skal vi marsjere inn i til gamlebyen.

LA NOTTE ROSA Feires hvert år og hele byen farges rosa og det. Det er en blanding av midtsommer og nyttårsaften Den starter i år den 1. juli, så vi får med oss den første kvelden. Da er det opptog, konserter og masse morsomt som skjer. Ved midnatt er det stort fyrverkeri ved strandpromenaden.

GRUPPEINNDELING