Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Quality Hotel & Resort Sarpsborg"— Utskrift av presentasjonen:

1 Quality Hotel & Resort Sarpsborg
Sommer kick off 14 juni

2 Hvordan skal DU være oppdatert?
Hva skjer i sommer? Hvordan skal DU være oppdatert?

3 superland.no

4 BARNAS HOTELL = Fra fredag 29 juni til og med lørdag 11 august har vi Barnas Hotell hver eneste dag! Kl. 18:30 – 23:00

5 BARNAS HOTELL = Kl. 18:45 – 19:00 Piccolo m/aktivitetsleder hilser på!
Kl. 19:00 – 20:00 Ansiktsmaling, latter og sprell Kl. 20:00 – 21:00 Piccolo kommer og vi har mange leker Kl. 21:00 – 22:00 SUPERDISKO! Kl. 22:00 – 23:00 Disko med DJ «Noorda»

6 Restaurant Østfoldstuene
Frokost Kl. 06:30 – 10:00 Flott frokostbuffe Omelett «a la minute» Vafler Lunsj - stengt Middag Kl. 17:00 – 22:00 Sommerbuffet for de store Barnebuffet for de små

7 Superland Åpningstider i Superland: Kl. 09:00 – 22:00 alle dager
* Badeland stenger alltid en time før HM1 pakken (FULL PAKKE!) Inkluderer badeland og Superland. Det er denne pakken vi skal ha fokus på å selge i sommer – eller pakker med Sommershowene våre!

8 Cafè Sulten Åpningstider i Cafè Sulten: Kl. 11:00 – 22:00 Lunsj
Cafè Sulten er hotellets lunsjalternativ i sommer. Alle bør ha menyer tilgjengelig!

9 TAKET Åpningstider på TAKET: Kl. 11:00 – 22:00 Vi serverer menyen
fra Cafè Sulten på TAKET i sommer.

10 Hvilke pakker har vi?

11

12 KAPTEIN RØDSKJEGG OG SIRKUSSURKEN!
Nå kommer endelig et helt ekte sirkus på besøk til Kaptein Rødskjegg sin brygge i Nesparken i Moss. Alle sjørøverhjerter gleder seg til sjonglering og balansering. Men noe er galt. Mystiske ting skjer på sirkuset, som gjør at artistene skader seg eller bare rett og slett blir borte. Hva kan dette være? Nå er det snart ingen artister igjen, og hva er vel et sirkus uten artister? Tiden er knapp, for snart velges artistene til det store verdenssirkuset i Monte Carlo! Kaptein Rødskjegg og hans fornøyelige sjørøvere påtar seg oppdraget, for dette må Kapteinen seile til bunns i. For tredje året på rad satser Vi Piratas as på stor uteforestilling i Moss, og de gleder seg stort til å slå alle rekorder. Her kan familier fra fjern og nær oppleve en hyggelig dag i parken med strand og bading. Parken er selvfølgelig åpen for alle hele dagen, men "dørene" for show åpner kl Det vil i år, som i fjor, bli skattejakt for alle med billett til showet. Følg skattekartet gjennom sjørøverstien vår og hjelp oss med å finne skatten. Hoppeslott og leker er på plass for å få ut den største spenningen før showet starter kl Mat og drikke er å få kjøpt i parken. HUSK: Ta med noe å sitte på, samt at det er utendørs.

13

14 Det er like morsomt for de voksne – nesten mer morsomt!
KAPTEIN RØDSKJEGG OG SJØRØVERNE - "FULL GASS PÅ LAND!" -et musikalsk humoristisk pirat show på sånn ca 3600 sekunder Kaptein Rødskjegg og sjørøverne hans har satt full gass på land for å komme helt inn til Norges morsomste hotell, Quality hotell og Resort Sarpsborg. Der skal sjørøverne holde Full gass på scenen nesten hver kveld i sommer, med røverhistorier, sanger, dans, eventyr og trylling. God underholdning for alle pirater mellom 0 og 204 år. Kaptein Rødskjegg står nå støtt på egne trebein, så splitte mine kamskjell, her er det bare å ta bølgen! Makan til sjøsprøyt skal du lete lenge etter. Det er like morsomt for de voksne – nesten mer morsomt! «Gutta» har en fantastisk humor!

15

16

17

18 ”Den lille traktoren Gråtass” har blitt stjerne på både tv
og kinolerret, men han har også gjort stor suksess på teaterscenen. I forestillingen er Goggen «ulykkelig» fordi han ikke har noen kone, det har han nemlig sett på tv og lest i blader at man skal ha, spesielt om man er bonde. Gamlefar og Grynet gjør sitt for å muntre ham opp, men det er ikke så enkelt siden skraphandlerne fortsatt legger planer om å ta Gråtass. Og som en del av den planen vil de hjelpe Goggen å skaffe seg nettopp en kone. Gråtass er den som etter hvert ser hva som er i ferd med å skje og han ordner som vanlig opp til det beste for alle på gården  Medvirkende: Ole-Kristian Lima, Dag Vågsås, Heljar Berge, Kristine Grjotheim-Bull og Dan Robert Thorsen.

19 Vi vil de skal bo flere netter…
Gi ALLE gjestene muligheter til det!

20 De bruker flere millioner på sin sommerkampanje!

21 De bruker flere millioner på sin sommerkampanje!
brosjyrer! De bruker flere millioner på sin sommerkampanje!

22 45 000 sendes direkte i posten! (Oslo)
P4 kampanje!

23 Dette kartet skal vi bruke!
INSPIRIA bruker mange penger på en stor kampanje i sommer. Vi skal ALLTID fortelle om deres tilbud i sommer.

24 Er vi klare for sommeren?


Laste ned ppt "Quality Hotel & Resort Sarpsborg"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google