Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

TEMA Utviklingstrappa til Norges skiforbund Ny revidert versjon mai 2013 5.9.2013 kl. 17.30-19.30 Hvordan skal vi jobbe med unge skiløpere Av Ole Morten.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "TEMA Utviklingstrappa til Norges skiforbund Ny revidert versjon mai 2013 5.9.2013 kl. 17.30-19.30 Hvordan skal vi jobbe med unge skiløpere Av Ole Morten."— Utskrift av presentasjonen:

1 TEMA Utviklingstrappa til Norges skiforbund Ny revidert versjon mai kl Hvordan skal vi jobbe med unge skiløpere Av Ole Morten Iversen lærer ved Meråker og trener for team trøndelag (senior) Bodin videregående. aud. 3330

2 Tid: kl Sted: Bodin videregående skole, Auditoriet 3330 Målgruppe: Trenere og foreldre i aldersbestemte klasser og juniorklassen Arrangør: Seminaret gjennomføres i regi av Fauske idrettslag og Innstranden Idrettslag

3 Hva er riktig fokus i utvikling av unge utøvere… Utviklingstrappa har vært under revidering og er nå ferdigstilt. Målet med seminaret er å dele erfaringer og øke kunnskapen om hvordan en skal jobben med unge skiløpere – fra tidlig start som åring til juniornivå Noen viktige innledende stikkord/tema: Vi må starte fornuftig og riktig – og hva er det ? Rulleskitrening - når og hvordan ? Mye erfaring foreligger fra mange års arbeid med unge utøvere - hva er riktig mengde ? Treningsmetoder fra toppidretten til klubbene er ikke alltid overførbar da forutsetninger som treningsgrunnlag (fysisk og psykisk) og rammene rundt den daglige treningen er forskjellig (naturlig nok).

4 Foredragsholder: Ole Morten Iversen har mange års erfaring med å jobbe med unge utøver på klubb, kretslag og juniorlandslag, samt i sitt daglige virke som lærer ved Meråker videregående skole og høgskolen i Meråker. Meråkermodellen er et begrep som brukes i forbindelse med utvikling av unge skiløpere. Ole Morten er en av "arkitektene" bak Meråkermodellen og har også vært med i arbeidet med å jobbe fram utviklingstrappa i NSF.


Laste ned ppt "TEMA Utviklingstrappa til Norges skiforbund Ny revidert versjon mai 2013 5.9.2013 kl. 17.30-19.30 Hvordan skal vi jobbe med unge skiløpere Av Ole Morten."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google