Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

”Spillerutvikling i fokus”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "”Spillerutvikling i fokus”"— Utskrift av presentasjonen:

1 ”Spillerutvikling i fokus”
Ett samarbeidsprosjekt for Mjøndalen TF med BFK og våre naboklubber

2 Bakgrunn: NTF og NFF ønsker at toppklubbene skal drifte spillerutviklingstiltak i regionene med tilførte midler. NFF ønsker at spillerne skal spille i breddeklubb og påvirkes av toppklubb fram til Videre

3 Hvorfor? Ønske om at spillere skal ha ett godt tilbud i sitt nærmiljø.
Unngå lang reisevei inn til toppklubb.

4 Hva tenker MIF? MIF er ett av 4 kraftsentre i Buskerud.
Har søkt om midler til 5 delprosjekter. Vi ønsker å tilby ekstra trening for spillere i alderen 9 til 15 år inkludert keepere ca 40 uker i året. Vi ønsker å skape ett miljø hvor trenere og spillere kan stimuleres til ekstra utvikling i ett lærerikt miljø. Bidra til å utvikle gode spillere med gode holdninger.

5 Hvem ønsker vi å påvirke?
Delprosjekt 1. Talentgrupper for guttespillere 13,14 og 15 år. Delprosjekt 2. Fotballskole for jenter\gutter fra 9 til 12 år. Delprosjekt 3. Talentgruppe for keepere 12 til 16 år.

6 Hvordan har vi tenkt? Delprosjekt 1 – ”Talentgrupper”
Ukentlige treninger. Fredag i sesong, mandag utenom sesong. Fri i skolenes ferier og desember. Vi ønsker spillere med gode ferdigheter og gode holdninger. Utvelgelse av hvem som får tilbud skal alltid ha et perspektiv på at spillere ikke er fotballspesifikk og fysisk utviklet før 20 års alderen. Klubbene nominerer inn spillere, vi tar ut de vi synes skal være med.Frist 10 mai. Gruppene skal bestå av mellom 12 til 20 spillere. Vi skal ha to trenere pr kull. G94, G95 og G96. Det sportslige opplegget utformes i samarbeide med Buskerud Fotballkrets. Oppstart Mai 09. Sesongen avsluttes med turnering i BFK regi i November. Ny sesong starter opp i januar.

7 Hvordan har vi tenkt? Delprosjekt 2 – ”Fotballskole”
Starte en fotballskole i vinterhalvåret for G\J 9 år til og med G\J 12 år. Gjennomføre 1 trening pr uke på 1,5 time i perioden november-april i Mjøndalshallen. Vanlig påmelding. Ikke utvelgelse ut fra ferdighet, men vi vil ha med spillere som har lyst til trene mer fotball. Fokus på teknikk og koordinasjon.

8 Hvordan har vi tenkt? Delprosjekt 3 – ”Keeperprosjektet”
Samle de beste keeperne i området til keeper-trening en dag i uka. Alder 12 til 16 år. 2-3 keepere pr alderstrinn. Nominasjon fra klubbene, oppstart slutten av mai Påvirke lagstrenere i breddeklubbene til å gi keeperne bedre treningsvilkår. Skape ett keepermiljø på tvers av klubbene.

9 Hva kan vi tilby? Fasiliteter, anlegg. Kompetanse, erfaring.
- Vassenga, hallen, ny stadion på gang Kompetanse, erfaring. Toppspillerutvikler, gode trenere, drift av bylag, klubb-besøk (West Ham, FC Midtjylland), andre ressurser i MIF på spenst, hurtighet, koordinasjon Samarbeide. Vi samarbeider tett med BFK, rapporterer til NTF\NFF, utveksler erfaringer og samarbeider med SIF, vil gjerne samarbeide om spillerutvikling hos breddeklubbene. Nærhet til MIF a-lag. Trene samtidig, samme garderober, være med spillemøte, kamp, bruke a-trenere i talentgruppene. Informasjonsside: mif

10 Spørsmål?


Laste ned ppt "”Spillerutvikling i fokus”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google