Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tonus idrett Tonus idrett Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Vi startet opp høsten 2004 og har nå fast basistrening.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tonus idrett Tonus idrett Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Vi startet opp høsten 2004 og har nå fast basistrening."— Utskrift av presentasjonen:

1 Tonus idrett Tonus idrett Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Vi startet opp høsten 2004 og har nå fast basistrening for flere idrettsgrupper i Bergen!

2 Tonus idrett  Basistrening for idrettslag og klubber Basistrening for idrettslag og klubber  Behandling og rehabilitering av idrettsutøvere Behandling og rehabilitering av idrettsutøvere  Olympiatoppen Vest Norge sitt idrettsmedisinske nettverk Olympiatoppen Vest Norge sitt idrettsmedisinske nettverk  OLT-Vest Norge sine kurs i basistrening på Tonus OLT-Vest Norge sine kurs i basistrening på Tonus Vi har et tett samarbeid med Olympiatoppen Vest Norge og tilbyr følgende tjenester:

3 Basistrening  Undersøkelser viser at dagens idrettsutøvere ikke er fysisk rustet til å drive toppidrett. Det sies at de ikke er ”trent for å trene” Undersøkelser viser at dagens idrettsutøvere ikke er fysisk rustet til å drive toppidrett. Det sies at de ikke er ”trent for å trene”  Dette var bakgrunnen for at Olympiatoppen startet basistrening for ”morgendagens toppidrettsutøvere” Dette var bakgrunnen for at Olympiatoppen startet basistrening for ”morgendagens toppidrettsutøvere”  Tonus søker å komplettere tilbudet, da kapasiteten i Hordaland er for liten! Tonus søker å komplettere tilbudet, da kapasiteten i Hordaland er for liten!

4  Gjennom Basistrening får vi en oversikt over skadede utøvere samt utøvere som er i risikosonen for skader Gjennom Basistrening får vi en oversikt over skadede utøvere samt utøvere som er i risikosonen for skader  Behandling: Utøvere kommer raskt til undersøkelse, og ut fra funn skreddersyr vi treningsopplegg for den enkelte Behandling: Utøvere kommer raskt til undersøkelse, og ut fra funn skreddersyr vi treningsopplegg for den enkelte  Forebygging: Spesifikke treningsopplegg rettes mot utøverens ”weak links” med et forebyggende og prestasjonsfremmende fokus Forebygging: Spesifikke treningsopplegg rettes mot utøverens ”weak links” med et forebyggende og prestasjonsfremmende fokus  Utøvere som må vurderes for kirurgi henvises videre i OLT`s idrettsmedisinske nettverk Behandling og rehabilitering av idrettsskader


Laste ned ppt "Tonus idrett Tonus idrett Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Vi startet opp høsten 2004 og har nå fast basistrening."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google