Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Klassekontakter Fire foreldrekontakter på hvert trinn. Det er ønskelig at alle gruppene er representert. To foreldrekontakter er fast i Fau og to er vara.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Klassekontakter Fire foreldrekontakter på hvert trinn. Det er ønskelig at alle gruppene er representert. To foreldrekontakter er fast i Fau og to er vara."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Klassekontakter Fire foreldrekontakter på hvert trinn. Det er ønskelig at alle gruppene er representert. To foreldrekontakter er fast i Fau og to er vara. Vara er selvsagt velkommen på alle Fau-møter. Det er ett møte i Fau per måned. Hovedoppgaver er organisering og delegering av jule- og sommeravslutninger, samt eventuelle andre sammenkomster. Dessuten skal klassekontaktene ta opp saker med skolen og Fau som er av interesse for trinnet.

3 FAU  Alle foreldre som har barn i skolen, er medlemmer av skolens foreldreråd.  Foreldrerådet velger et arbeidsutvalg (FAU) som er foreldrestemmen overfor skolen.  FAU skal blant annet sikre reell medvirkning fra foreldre og ha medansvar for at elevenes læringsmiljø er trygt og godt.

4 Vårt foreldreansvar Foreldrene har primæransvaret for oppfostringen av sine barn. Det kan ikke overlates til skolen, men bør utøves også i samarbeidet mellom skole og hjem. For læringsmiljøet favner også foreldrene.

5 Opplæringsloven På kvar grunnskole skal det vere eit foreldreråd der alle foreldre som har barn i skolen, er medlemmer. Foreldrerådet skal fremje fellesinteressene til foreldre og medvirke til at elevar og foreldre tek aktivt del i arbeidet for å skape godt skolemiljø. Foreldrerådet skal arbeide for å skape godt samhald mellom heimen og skolen, leggje til rette for trivsel og positiv utvikling hjå elevane og skape kontakt mellom skolen og lokalsamfunnet”.

6 Mandat FAU er foreldrenes samarbeidspartner i arbeidet med å skape et trygt læringsmiljø og trivsel for alle barn på Kjøkkelvik skole. Gjennom god dialog og tett samarbeid med skolen, skal FAU legge til rette for at foreldrene ved Kjøkkelvik skole får reell medvirkning gjennom å fremme og ivareta foreldrenes synspunkter og interesser i møte med skolen.

7 Informasjon MobbingByggeprosessen


Laste ned ppt "Klassekontakter Fire foreldrekontakter på hvert trinn. Det er ønskelig at alle gruppene er representert. To foreldrekontakter er fast i Fau og to er vara."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google