Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Startlinje: Mellom startmerket og rød og hvit siktestang på molo. I tillegg er det lagt ut et «indre begrensningsmerke» ca. 25 m syd av molo for å markerer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Startlinje: Mellom startmerket og rød og hvit siktestang på molo. I tillegg er det lagt ut et «indre begrensningsmerke» ca. 25 m syd av molo for å markerer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Startlinje: Mellom startmerket og rød og hvit siktestang på molo. I tillegg er det lagt ut et «indre begrensningsmerke» ca. 25 m syd av molo for å markerer grunt farvann. Skravert område mellom molo og det “indre begrensningsmerke” skal betraktes som en hindring som båter skal holde klar av. Det er under «Onsdagsserien» ikke ulovlig for en båt å seile i mellom molo og det «indre begrensingsmerket», men ingen båt har anledning til å luffe en annen båt på en sånn måte at den andre båten blir tvunget til å seile i mellom molo og det «indre begrensingsmerket». Grunne x «Onsdagsregatta 2011» ( Det tas forbehold den eksakte posisjonen av ”grunna”. Dette er kun ment som en illustrasjon.) ”Indre begrensnings merke” Startmerke Se forøvrig Kappseilingsreglene for fullstendig definisjoner og regler rundt retten til veien, passering av hindring og rett til plass ved hindring.

2 Riktig start vil være å krysse startlinjen mellom startmerket og det ”indre begrensningsmerke” ved klassens startsignal. Grunne x x ”Indre begrensnings merke” Startmerke «Onsdagsregatta 2011»

3 Det er under «Onsdagsserien» ikke ulovlig for en båt å seile i mellom molo og det «indre begrensingsmerket», men en båt som gjør det ved klassens startsignalet, har ikke startet riktig, og må gå tilbake over startlinja og starte riktig. Grunne ”Indre begrensnings merke” xx Startmerke «Onsdagsregatta 2011»

4 Grunne ”Indre begrensnings merke” To båter er overlappet på samme halser. YTTERSTE båt kan i dette tifellet, ikke luffe INNERSTE båt utenfor det ”indre begrensings merket” xx Startmerke ULOVLIG!! Se forøvrig Kappseilingsreglene for fullstendig definisjoner og regler rundt retten til veien, passering av hindring og rett til plass ved hindring. INNERSTE YTTERSTE «Onsdagsregatta 2011»

5 x Grunne ”Indre begrensnings merke” To båter er overlappet på samme halser. YTTERSTE båt kan i dette tifellet, ikke luffe INNERSTE båt utenfor det ”indre begrensings merket” og må gi INNERSTE båt plass for hindring. INNERSTE YTTERSTE x Startmerke RIKTIG!! Se forøvrig Kappseilingsreglene for fullstendig definisjoner og regler rundt retten til veien, passering av hindring og rett til plass ved hindring. «Onsdagsregatta 2011»

6 x Grunne x Startmerke Se forøvrig Kappseilingsreglene for fullstendig definisjoner og regler rundt retten til veien, passering av hindring og rett til plass ved hindring. Det kan være flere tilfeller som legger begrensniger på en båts rett til plass ved hindring. Her er et et eksempel hvor YTTERSTE båt ikke har mulighet til å holde av veien for INNERESTE båt, og kan derfor heller ikke gi plass for hindring. I dette tilfellet, burde INNERSTE båt på et tidligere tidspunkt ha innsett at det ikke blir plass for hindring og den må derfor velge en annen utvei. Det kan innebære at den må seile inn mellom molo og indre begrensningsmerke. Husk at den da ikke har startet riktig. INNERSTE YTTERSTE «Onsdagsregatta 2011»


Laste ned ppt "Startlinje: Mellom startmerket og rød og hvit siktestang på molo. I tillegg er det lagt ut et «indre begrensningsmerke» ca. 25 m syd av molo for å markerer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google