Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Med MMS kan du sende bilde, lyd eller videofilm til en annen mobiltelefon. Du kan både få og sende MMs. Her lærer du å lage og sende MMS. Lage MMS Finn fram bildet du skal sende. Først må du inn i hovedmenyen. Trykk her på Nokia 7230. Det er ”hjulet” (navigasjons-hjulet).

2 Lage og sende MMS 1b Lage MMS Først går du dit bildene dine er samlet. På Nokia-telefoner heter det Galleri. Bildene nedenfor er fra Nokia 7230. Trykk på siden(e) av hjulet til du er på riktig sted. Her lyser det blått rundt Galleri. Da er du på riktig sted. Trykk på hjulet. Velg Bilder (trykk på hjulet).

3 Lage og sende MMS 1b Lage MMS Da ser du bildene dine. Velg det bildet du vil sende. Et bilde er markert. Det er en hvit ramme rundt dette bildet. Du beveger deg med hjulet til det er en hvit ramme rundt det bildet du vil sende. Menyvalgene Velg, Vis og Tilbake forsvinner etter en liten stund. Vil du ha menyvalgene tilbake, trykk på en av de hvite strekene. Da kommer menyvalgene opp igjen. Trykk på den hvite streken under Valg for å sende bildet.

4 Se på stort bilde før det sendes
Lage og sende MMS 1b Se på stort bilde før det sendes Det er hyggeligst å få et godt bilde. Det kan være lurt å forstørre opp bildet. Da ser du tydeligere om det er et godt bilde enn om det er lite. Trykk valgtasten (hjulet) under Vis. Du ser bildet tydelig. Hvis du nå vil sende det, trykker du på den hvite streken. Lage MMS Trykk deg ned til Send med nedre del av hjulet (1). Trykk så midt i hjulet (2) for å sende. 1 2

5 Lage og sende MMS 1b Lage MMS På neste skjermbilde er Melding markert. Trykk på valgtasten under Velg. Et par korte beskjeder kommer opp. De forsvinner raskt. Så kan du skrive en melding som skal følge bildet. Beveg deg med hjulet til Melding. Nå kan du skrive det du vil.

6 1b Sende MMS For å sende meldingen, trykk tasten under Send til.
Lage og sende MMS 1b Sende MMS For å sende meldingen, trykk tasten under Send til. I Kontakter finner du navn og numre som er lagret tidligere. I Nr. eller e-post kan du skrive inn et telefonnummer selv. Her har du skrevet et nummer. Trykk så tasten under OK.

7 Lage og sende MMS 1b Sende MMS Nå ser du meldingen og nummeret du skrev, om igjen. Kanskje ser du også et navn. Da er navnet tidligere lagt inn i Kontakter. Trykk tasten under Send. En kort beskjed kommer opp. Den forsvinner raskt. Bildet du sendte, vises igjen. Trykk streken under Tilbake helt til du er tilbake i hovedmenyen.


Laste ned ppt "Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google