Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

4D-portfolio [et utviklingsprosjekt]. Inspirasjon Studieledelsen på Aalborg Universitet: –De studerende må være bevisst om de faglige profilene deres.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "4D-portfolio [et utviklingsprosjekt]. Inspirasjon Studieledelsen på Aalborg Universitet: –De studerende må være bevisst om de faglige profilene deres."— Utskrift av presentasjonen:

1 4D-portfolio [et utviklingsprosjekt]

2 Inspirasjon Studieledelsen på Aalborg Universitet: –De studerende må være bevisst om de faglige profilene deres –Men jeg vil ut for universitets murer … ut i den virkelige verden. –Nøkkelord: Bevissthet, refleksjon, ansvar for egen læring (AFEL)

3 Portefølje/portfolio [2 ulike betydninger] Læringsportfolio –Refleksjon over gammel kunnskap –Refleksjon over ny kunnskap –Sammenlagt med handlinger i praksis Presentasjonsmappe –Brukt av arkitekter, fotomodeller, fotografer… –Presenterer kompetanser

4 4D-portfolio [Hva inneholder det?] Begge betydninger av begrepet ”portfolio” er anvendt Kunnskapsdatabase Elektronisk - Multimediabesert Content Management System (dynamisk) Web-basert – evt. integrert i intranett

5 Personen ”Anders Hoffgaard” er logget på systemet med personlig ident Han jobber i en stor organisasjon – kunne være Trygdeetaten, men også store produksjonsbedrifter eller andre bedrifter som har en uoversiktlig struktur Han er begynt i jobben for et år siden. Kommer rett fra Universitet. Har fått tildelt en coach/veileder i organisasjonen Scenario

6 Gå til systemet [trykk]

7 Organisasjonskart [med henblikk på bruk av kunnskapsdatabase]

8 Forsiden –Veldig dynamisk –Stort potensjale i utnytningsgrad –Sammenlegning av indre og ytre dimensjoner –Oversikt og kartlegning Baksiden –Enda et system i rekken av mange –Ansvar fra den enkelte –Motivasjon –Indirekte utbytte (kan det ses på bunnlinjen) Forsiden og baksiden [av medaljen]

9 Hva tenker Mercuri Urval? [Få høre?] Om systemet generellt? Om potensjalet? Kan dette brukes i samarbejde med Mercuri Urval?’ Tanker om konvertering til rekrutteringsverktøy? Potensjelle samarbeidspartnere? I Bergen? I Norge?

10 Ekstra slides…

11 Fremtiden og visjonen [hva er det som skjer?] Som utgangspunkt er jeg veldig fornøyd –Jeg er kommet så langt som jeg er – OK i forhold til masterprosjektet mitt. –Kontakt til EASYCRUIT som mener systemet er bra Men jeg har lyst på å utvikle det innenfor etaten –Synergi: Vi tjener alle på det Jeg får feedback Dere kommer videre med utviklingen av etaten og etaten sine medarbeidere –Jeg trenger hjelp og feedback –I det hele tatt:

12 Hva tenker dere? [Få høre?]


Laste ned ppt "4D-portfolio [et utviklingsprosjekt]. Inspirasjon Studieledelsen på Aalborg Universitet: –De studerende må være bevisst om de faglige profilene deres."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google