Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Morgenaktiviteter Gul avdeling Barna har blitt kjent med ulike rytmeinstrumeneter på noen av morgenaktiviteter. Målsettingene ved dette er at barna skal:

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Morgenaktiviteter Gul avdeling Barna har blitt kjent med ulike rytmeinstrumeneter på noen av morgenaktiviteter. Målsettingene ved dette er at barna skal:"— Utskrift av presentasjonen:

1 Morgenaktiviteter Gul avdeling Barna har blitt kjent med ulike rytmeinstrumeneter på noen av morgenaktiviteter. Målsettingene ved dette er at barna skal: -Bli kjent med ulike lyder, skille lyder fra hverandre -trene opp lytteevnen -skape et språkstimulerende miljø -Barna lærer å vente på tur -Legge lyd til ord/setninger -skaper glede, interesse og nysgjerrighet for lyd, sang, rim,regler Barna har blitt kjent med ulike rytmeinstrumeneter på noen av morgenaktiviteter. Målsettingene ved dette er at barna skal: -Bli kjent med ulike lyder, skille lyder fra hverandre -trene opp lytteevnen -skape et språkstimulerende miljø -Barna lærer å vente på tur -Legge lyd til ord/setninger -skaper glede, interesse og nysgjerrighet for lyd, sang, rim,regler

2

3

4


Laste ned ppt "Morgenaktiviteter Gul avdeling Barna har blitt kjent med ulike rytmeinstrumeneter på noen av morgenaktiviteter. Målsettingene ved dette er at barna skal:"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google