Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler."— Utskrift av presentasjonen:

1 Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.

2 Vi går på tur og mater fuglene. Vi får felles opplevelse og oppdager naturen. Vi treffer på stokkand og måker. Barna ler sammen, snakker sammen og ser hvordan fuglene leiter etter maten og spiser den.

3 Vi er ute så mye vi kan, på tur eller vi utforsker uteområdet. Barna viser glede over å utfolde seg ut. Vi bruker et bevegelses program som heter mini røris, barna hopper og danser sammen. Vi lager hinder løype, de må vente på tur og samarbeide.


Laste ned ppt "Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google