Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Månedsbrev Smørblomst AUGUST: August bruker vi til å bli bedre kjent med hverandre. Vi har fått et nytt barn, Sigrid. Velkommen til henne. Hun er lillesøster.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Månedsbrev Smørblomst AUGUST: August bruker vi til å bli bedre kjent med hverandre. Vi har fått et nytt barn, Sigrid. Velkommen til henne. Hun er lillesøster."— Utskrift av presentasjonen:

1 Månedsbrev Smørblomst AUGUST: August bruker vi til å bli bedre kjent med hverandre. Vi har fått et nytt barn, Sigrid. Velkommen til henne. Hun er lillesøster til Ragna på Løvetann. Akkurat nå er vi 5 barn, men blir 7 i løpet av oktober. Julie starter 2. september. Barna viser glede av å kunne leke sammen igjen på Smørblomst. Her er det rolig og fint lekemiljø. Siden vi holder på å bygge ”nye” Håja, så har det skjedd endringer i barnehagen. Blåklokka er nedlagt og fungerer som pause og møterom. Alle de små er nå samlet på Smørblomst. Åpningstiden på Smørblomst er fra 06.45 – 16.15, men Røsslyng er åpen til 16.30. På Smørblomst er det Siri som er Ped.leder, Barbro er fagarbeider og Martine assistent. Rita skal jobbe her fram til 13. sept., da slutter hun i Håja barnehage. SEPTEMBER MÅNED: Vi starter med temaet vennskap og konflikt- håndtering. Øve oss på å sette ord på hva vi ønsker og bruke språket for å gjøre oss forstått. Bevisstgjøring av hvordan vi oppfører oss ovenfor hverandre. Hvordan vi ønsker å bli behandlet av andre og hvordan vi kan være en god venn. Mål er å få barna til å vise empati, dvs. at barna skal få en forståelse for hvordan andre har det i gitte situasjoner. Og på den måten bli mer bevisst på hvordan egne handlinger kan påvirke andre. Det å vise omsorg for hverandre og inkludere hverandre i lek og aktiviteter. Brannvernuke i uke 38. Vi håper på et fint samarbeid i det nye barnehageåret. Er det noe dere lurer på bare spør. Generell info: Det begynner å bli hustrig ute, så sjekk om barna har det de trenger av varme klær, votter, lue, lester og ull-/fleeceklær. Foreldremøte 17/9 kl. 18-20 Hilsen Barbro, Martine, Siri og Rita Minirøris: Vi vil her leke og ”gymme” med musikk. Et eget opplegg for barn. Vi etterligner bl.a. dyr og danser. Tur: Vi vil gå på turer i nærmiljøet. Bli kjent med området og få utfolde seg motorisk i ulent terreng. Samling: Sang, rim og regler og temaarbeid. Forming: Hver onsdag har vi en formings-aktivitet. Det kan være maling, tegning, liming, etc. med forskjellige materialer. Sansemotorisk trening: Vi vil med jevne mellomrom sette opp hinderløype der barna får prøve seg på å krype i tunnel, tuberulling, store og små baller, erteposer, m.m. Minirøris: Vi vil her leke og ”gymme” med musikk. Et eget opplegg for barn. Vi etterligner bl.a. dyr og danser. Tur: Vi vil gå på turer i nærmiljøet. Bli kjent med området og få utfolde seg motorisk i ulent terreng. Samling: Sang, rim og regler og temaarbeid. Forming: Hver onsdag har vi en formings-aktivitet. Det kan være maling, tegning, liming, etc. med forskjellige materialer. Sansemotorisk trening: Vi vil med jevne mellomrom sette opp hinderløype der barna får prøve seg på å krype i tunnel, tuberulling, store og små baller, erteposer, m.m.

2 AUG./SEPT. 2013 MANDAGTIRSDAGONSDAGTORDAGFREDAG UKE 35 26. Samling 9.15 Tur til felt 6. 27. Samling 9.15 Tur til Mellomvannet 28. Samling 9.15 Tur til lekeplassen i Melkøyvn. 29. Samling 9.15 Tur til lekepl. i Gnistveien. 30. Samling 9.15 Spise ute (værforbehold) UKE 36 2. Minirøris 9.15 Julie starter i barnehagen Velkommen 3. Samling 9.15 Tur 4. Samling 9.15 Formingsakt. 5. Samling 9.15 Tur 6. Samling 9.15 Tur UKE 37 9. Minirøris 9.15 10. Samling 9.15 Tur 11. Samling 9.15 Formingsakt. 12. Samling 9.15 Fellessamling 13. Samling 9.15 Tur Uke 38 Brannvern- uke 16. Minirøris 9.15 17. Samling 9.15 Tur Foreldremøte 18-20 18. Samling 9.15 Formingsakt. 19. Samling 9.15 Brannøvelse 20. Samling 9.15 Tur UKE 39 23. Minirøris 9.15 24. Samling 9.15 Tur 25. Samling 9.15 Formingsakt. 26. Samling 9.15 Tur 27. Samling 9.15 Tur 30. Minirøris 9.15 Fiskelunsj på mandagene   Varmlunsj på onsdagene Egg på fredagene


Laste ned ppt "Månedsbrev Smørblomst AUGUST: August bruker vi til å bli bedre kjent med hverandre. Vi har fått et nytt barn, Sigrid. Velkommen til henne. Hun er lillesøster."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google