Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar."— Utskrift av presentasjonen:

1 Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar barna i bruk Fantasi og kreativitet. De Får en felles opplevelse. ( Kunst, kultur og kreativitet)

2 Vi leker med dyr, leser om dyr, ser på bilder av ulike dyr, tar og kjenner på dyr. Barna viser glede over å gjenkjenne dyr og si navnet, løve, elefant, slange, elg. Barna opplever glede med mestring og får nye opplevelser. Vi renner på akebrett i blåbær heia. Barna opplever at i høst var blåbær heia full av høst blader, nå er det ingen blader, bare snø.

3 Vennskap, gir felles opplevelser, omsorg, samspill. I samling sier vi et og et navn også skal barna peke på barnet med det navnet. Barna får nye erfaringer gjennom rolle lek. De venter på tur, lytter til hverandre, deler, Opplever felles glede gjennom leken.

4 Vi har hatt fokus på eventyret «de tre bukkende bruse» vi har fortalt, dramatisert og har lært en sang om de tre bukkende bruse. Barna viser stor glede over å bruke stemmen høyt, lavt, forsiktig og kraftig når de er troll. Vi leker når vi synger hjulene på bussen. Vi ser på en edderkopp når vi synger lille petter Edderkopp.


Laste ned ppt "Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google