Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Overordnet mål. Utdanne maskiningeniører med en bred teknologisk kompetanse med høy faglig kvalitet av internasjonal standard.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Overordnet mål. Utdanne maskiningeniører med en bred teknologisk kompetanse med høy faglig kvalitet av internasjonal standard."— Utskrift av presentasjonen:

1 MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Overordnet mål. Utdanne maskiningeniører med en bred teknologisk kompetanse med høy faglig kvalitet av internasjonal standard. Maskiningeniøren skal utvikle evne til selvstendighet og kreativ tenkning og få et bevisst forhold til miljø og forbruk av ressurser. Maskiningeniøren skal kunne utøve sitt yrke til samfunnets beste.

2 MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Undervisningsmål. Undervisningen skal legges til rette på en slik måte at studentene får mulighet til å utvikle seg faglig, intellektuelt, personlig og etisk i tråd med det overordnede mål. Studentene har selv ansvar for sin egen utvikling.

3 MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Faglige mål. Steel design. Studentene skal kunne gjennomføre analyse og design av ulike bærende konstruksjoner. De skal forstå teorien til regnemaskinbaserte analysemetoder, og skal kunne benytte slike metoder til praktisk dimensjonering. Studentene skal kunne anvende et beregningsverktøy (STAADPro) og kunne dimensjonere i henhold til koden NS 3472. De skal kunne anvende et 3-D modelleringsverktøy (Inventor) i designfasen.

4 MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Faglige mål. Piping design. Studentene skal kunne gjennomføre analyse og design av et rørsystem i forhold til krav fra det strømmende mediet, prosessutstyr og andre ytre betingelser. Studentene skal kunne anvende et beregningsverktøy (CAESAR II) og kunne dimensjonere i henhold til koden ANSI B31.3.


Laste ned ppt "MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Overordnet mål. Utdanne maskiningeniører med en bred teknologisk kompetanse med høy faglig kvalitet av internasjonal standard."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google