Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Teknologi i skolen-prosjekt Etter å ha undersøkt om å lage mange forskjellige duppedingser, endte jeg opp med en liten strikkbil. Den var grei å lage,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Teknologi i skolen-prosjekt Etter å ha undersøkt om å lage mange forskjellige duppedingser, endte jeg opp med en liten strikkbil. Den var grei å lage,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Teknologi i skolen-prosjekt Etter å ha undersøkt om å lage mange forskjellige duppedingser, endte jeg opp med en liten strikkbil. Den var grei å lage, og man får sett hvordan strikken driver bilen framover.

2 Bakgrunnskunnskap Jeg har lagd noen strikkbåter tidligere, men bortsett fra det har jeg ikke laget noe liknende før.

3 Andre steder der samme mekanisme benyttes Det kan være strikkbåt, der samme ”patent” brukes. I stedet for hjul kunne man da ha brukt skovler.

4 Utfordringer Man må være påpasselig med at strikken festes rett i forhold til hjulakslingen. Ellers vil strikken dette av ”rullen”. Gjenstanden må ha en viss vekt ellers vil den spinne på underlaget. Man må finne to hjul som sitter på en fast aksling – dvs ikke kulelager.

5 Produksjonsprosessen:

6 Produksjonsprosessen Matriale

7 Produksjonsprosessen Matriale

8 Bruk av dette prosjektet i grunnskolen Matriale

9

10 Refleksjon rundt bruk av dette prosjektet i grunnskolen Bilen er mulig å lage for alle. Man trenger hjul med (fast) aksling, strikk, to hjul til og trebit eller lignende. Man får brukt fantasien til å være kreativ rundt selve utformingen. Praktisk arbeid i skolen er artig, og det vil antakelig appellere til guttene.

11 • L06 – Naturfag – Formål med faget (…) Kompetanse i å forstå (…) teknologiske løsninger gir et godt grunnlag for yrkesfaglige utdanninger, videre studier og livslang læring i yrke og fritid. • Mål for 2. trinn: Teknologi og design. Lage gjenstander som kan bevege seg ved hjelp av av vann eller luft (…)


Laste ned ppt "Teknologi i skolen-prosjekt Etter å ha undersøkt om å lage mange forskjellige duppedingser, endte jeg opp med en liten strikkbil. Den var grei å lage,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google