Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige."— Utskrift av presentasjonen:

1 Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige dyr og var på Cafe. Barna og de voksne undret seg sammen og beskrive opplevelser med ord.

2 Rolle lek med Kaptein sabeltann, de er kreative, og sammen skaper de en historie. De utvikler samspill, innordner seg, tar hensyn, venter på tur og er kreative sammen. Vi ser mange nye vennskaps bånd og Mye fin rollelek.

3 Barna blir kjent med ulike kulturelle uttrykk gjennom dans. Barna skaper sitt eget uttrykk. Vi hadde besøk av en danse Instruktør. Barna observerer og delta på sitt eget ønske.

4 Vi utforsker nærmiljøet og oppdager spennende plasser, med nye leke muligheter. Vi er i fjordparken og nyter medbrakt niste i sola. Vi får store motoriske utfordringer på tur i Askedalen.


Laste ned ppt "Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google