Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til Lokalt fagnettverk om psykiske lidelser og utfordrende atferd hos personer med utviklingshemning v Kjersti Eide, Rådgiver med koordinerende.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til Lokalt fagnettverk om psykiske lidelser og utfordrende atferd hos personer med utviklingshemning v Kjersti Eide, Rådgiver med koordinerende."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til Lokalt fagnettverk om psykiske lidelser og utfordrende atferd hos personer med utviklingshemning v Kjersti Eide, Rådgiver med koordinerende enhetsfunksjon i HST og bindeleddstilling til Regionalt kompetansesenter for habilitering og rehabilitering i HV Vil ønske dere alle sammen velkommen til : …. Ca 160 påmeldte, fra 14 av kommunene og ulike seler av Spesialisthelsetjeneste. Dersom det er noen av dere som ikke har registrert dere så gjør det i 1.pause hos Anne. Praktisk info om rømningsvei, toalett mm

2 Samarbeid mellom Helse Stavanger HF , kommunene, FM i Rogaland og Regionalt kompetansesenter
I dag første nettverkssamlinger i 2016. -Fredag 5.februar Nettverksgruppen har også planlagt to samlinger høsten 2016 med tema metodisk miljøarbeid. -Fredag 9. september -Fredag 2. desember Mer informasjon om nettverkssamlingene finner dere på / - Etablert nettverksarbeidsgruppe i 2012 Tema 2015: «Psykiske lidelser og utfordrende atferd hos personer med utviklingshemning Hvordan sikre gode livsoverganger » midler fra Helsedirektoratet, som vi har søkt overført til i år. Siden vi hadde siste samling som re4gional konferanse sammen med NAKU har vi flyttet siste samlingen til i dag Tre samlinger/år, (med oppslutning på mellom 80- nærmere 200 deltakere) Vise nettadressem. Vil legge ut presentasjoner, ut fra svar fra foreleserne .

3 Arbeidsgruppen for fagnettverket
Helseforetaket: Asle Hjelmen, Autismeteamet, BUPA Ivar Rettedal, Barne- og ungdomshabilitering, HABU Arne Leif Pedersen, MIT. Bjørn Roar Vagle, HAVO Lassa og Kjersti Eide, koordinerende enhet/RKHR. Kommunene: Mette Gilja, Forsand kommune. Gjertrud Espeland, Klepp kommune. Ann Elin Tingvik og Omar Saleem, Stavanger kommune Fylkesmannen i Rogaland: Tor Selmer Olsen, Seniorrådgiver.

4 Program 2. februar 2016 Positiv tilbakemelding på ofte pauser, men forutsetter at dere holder tiden, Vi har korte ned lunsj TIL 30 MIN, i dag. Kaffe utenfor i gangen + enkel lunsj, men fordi vi er mange, viktig å forsyne seg og slippe til/gi rom til de som kommer bak. Men Avslutter senest kl 14.00 Då e me så heldig å få Kristin Molvik Botnmark til å starte dagen for oss med å snakke om Raushetens kompetanse Våre nettverkssamlinger handler om pasient og brukere som i liten grad målbærer egne interesser, derfor har vi hatt fokus på å få fram pårørende stemmen. Du Kristin er både mor, har skrevet bok og jobber med formidling . Me gleder oss til å hørra på deg, versegod ..

5 Avslutning Evalueringsskjema Høstens nettverkssamlinger
Høstens nettverkssamlinger 9. september og 2. desember Se også Fint om dere kan bruke noen minutter på evalueringsskjema , event sende innspill til arbeidsgruppen ved Ann Elin. Så vil vi ta dette med oss i videre planlegging Neste samling 9. september. Når programmet er klart vil det komme på nettsiden. Og sendt ut til dere som har skrevet dere på epostliste. Dersom dere ikke allerede får informasjon om nettverket direkte på epost og ønsker dette, så send en epost med navn, kommune og epostadresse med ønske om å komme på epostliste til nettverket. Presentasjoner fra tidligere samlinger legges på nettsiden Takk for i dag og vel hjem


Laste ned ppt "Velkommen til Lokalt fagnettverk om psykiske lidelser og utfordrende atferd hos personer med utviklingshemning v Kjersti Eide, Rådgiver med koordinerende."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google