Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Invitasjon til Samhandlingsseminar Som et ledd i Helse Sunnmøre HF`s samhandlingsstrategi, ønsker vi å inviterer rådmenn, ledere i helse og omsorgs- tjenesten.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Invitasjon til Samhandlingsseminar Som et ledd i Helse Sunnmøre HF`s samhandlingsstrategi, ønsker vi å inviterer rådmenn, ledere i helse og omsorgs- tjenesten."— Utskrift av presentasjonen:

1 Invitasjon til Samhandlingsseminar Som et ledd i Helse Sunnmøre HF`s samhandlingsstrategi, ønsker vi å inviterer rådmenn, ledere i helse og omsorgs- tjenesten og rehabiliteringskontakter til samhandlingsseminar der vi setter Koordinerende enhet og individuell plan i fokus. Tid: 22. april kl – Sted: Auditoriet, Ålesund sjukehus. I henhold til Forskrift om habilitering og rehabilitering fra 2001 kapittel 2 § 8, skal det finnes en koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering i kommunen. Vi har vært så heldig å få Seniorrådgiver i Helsedirektoratet Sigrunn Gjønnes til å forelese om sine spesialfelt Koordinerende enhet og Individuell plan. Her vil kommunene få en unik mulighet til å hente tips og råd om hvordan en kan organisere egen koordinerende enhet. Hilde Flotve Mo vil informere om prosessen fram til organisering av koordinerende enhet i Ørsta kommune.

2 SEMINAR PROGRAM 22. April Registrering Åpning v/ Ass.dir. Helge Ristesund HSM Koordinerande eining i kommunane og IP v/ Seniorrådgiver i Helsedir. Sigrunn Gjønnes Pause. Kaffe frukt Koordinerande eining forts Spørsmål, diskusjon Lunsj Prosessen fram til organisering av koordinerande eining. v/ Leiar av KE Hilde Flotve Mo, Ørsta kommune Pause. Kaffe Erfaringsutveksling, utfordringar og diskusjon. Innleiarar.

3 Påmelding Seminaret er gratis og inkluderer en enkel lunsj, kaffe og frukt. Bindende påmelding innen 15. april til: Eventuelt på tlf


Laste ned ppt "Invitasjon til Samhandlingsseminar Som et ledd i Helse Sunnmøre HF`s samhandlingsstrategi, ønsker vi å inviterer rådmenn, ledere i helse og omsorgs- tjenesten."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google