Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

09/16 Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av vårt splitter nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "09/16 Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av vårt splitter nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon."— Utskrift av presentasjonen:

1 09/16 Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av vårt splitter nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon.

2 Endring av telefontiden Etter en evaluering har vi bestemt oss for å korte ned telefontiden med en halv time. Den nye telefontiden er fra 9.00- 11.00 og gjelder fra 1. oktober. Fordelingen av dager er som før: Mandag- Henriette Tirsdag- Tomas Onsdag- Anne-Kjersti Torsdag- Petter Endring av telefontiden Etter en evaluering har vi bestemt oss for å korte ned telefontiden med en halv time. Den nye telefontiden er fra 9.00- 11.00 og gjelder fra 1. oktober. Fordelingen av dager er som før: Mandag- Henriette Tirsdag- Tomas Onsdag- Anne-Kjersti Torsdag- Petter Forflytningshjelpemidler på bestillingsordningen Vi har endret leverandør til Immedia (Etac). Hjelpemidlene på listen er erstattet medlisten tilsvarende produkter fra ny leverandør. I tillegg er det nye produkter, eksempelvis forflytningshansker og glidelaken med stikk. Forflytningshjelpemidler på bestillingsordningen Vi har endret leverandør til Immedia (Etac). Hjelpemidlene på listen er erstattet medlisten tilsvarende produkter fra ny leverandør. I tillegg er det nye produkter, eksempelvis forflytningshansker og glidelaken med stikk. Bestilling av tilbehør Enkelt tilbehør til utleverte hjelpemidler kan bestilles ved å sende mail til kundemottak med beskrivelse av behovet og hjelpemiddelnummer på produktet. Bytte av defekte produkter skal meldes til teknikk. Ønske om for eksempel ekstra putesett skal søkes på ordinært søknadsskjema. Bestilling av tilbehør Enkelt tilbehør til utleverte hjelpemidler kan bestilles ved å sende mail til kundemottak med beskrivelse av behovet og hjelpemiddelnummer på produktet. Bytte av defekte produkter skal meldes til teknikk. Ønske om for eksempel ekstra putesett skal søkes på ordinært søknadsskjema. Høstaktiviteter 28. September – visning av nye prisforhandlede manuelle rullestolervisning 20. oktober- kurs i trykksårforebygging i hverdagen trykksårforebygging 23. november- kurs i løft og forflytningløft og forflytning Ny prisforhandling av manuelle rullestoler trer i kraft 1. oktober Breezy rubix går ut av vårt sortiment og fjernes fra bestillingslisten. Det kommer ingen erstatter for denne på listen, dette er bestemt fra sentralt hold. Det er mange nye produkter på avtale og visning av disse er 28. september på Hjelpemiddelsentralen.nye produkter visning Valg av produkt Vi minner om at vedtak på søknad gjelder en produktgruppe/tjeneste og ikke et spesifikt produkt. For å ivareta kravet om resirkulering av hjelpemidler er det viktig at tilleggsskjemaene følger med hver søknad og hvert bytteskjema.

3 Ers og mrs for voksne er fordelt mellom Petter og Tomas etter kommune Petter: Larvik, Sandefjord, Andebu, Hof, Horten, Holmestrand, Lardal, Re Tomas: Nøtterøy, Tønsberg, Tjøme, Sande, Svelvik, Stokke Ers og mrs for voksne er fordelt mellom Petter og Tomas etter kommune Petter: Larvik, Sandefjord, Andebu, Hof, Horten, Holmestrand, Lardal, Re Tomas: Nøtterøy, Tønsberg, Tjøme, Sande, Svelvik, Stokke Arbeidsfordeling

4 Hvem er vi? Avdelingsleder logistikk og forflytning Magne Nilsen Fagansvarlig rådgiver Henriette A. Sjølett, epost henriette.andersen@nav.nohenriette.andersen@nav.no Rådgiver Petter Skretteberg, epost petter.skretteberg@nav.nopetter.skretteberg@nav.no Rådgiver Tomas Collin, epost tomas.collin@nav.notomas.collin@nav.no Innkjøp/bevegelse Anne-Kjersti Adolfsen, epost anne-kjersti.hagseth.adolfsen@nav.noanne-kjersti.hagseth.adolfsen@nav.no Telefonnummer 33 51 32 00 Besøksadresse Borgeskogen 39, Stokke Hvem er vi? Avdelingsleder logistikk og forflytning Magne Nilsen Fagansvarlig rådgiver Henriette A. Sjølett, epost henriette.andersen@nav.nohenriette.andersen@nav.no Rådgiver Petter Skretteberg, epost petter.skretteberg@nav.nopetter.skretteberg@nav.no Rådgiver Tomas Collin, epost tomas.collin@nav.notomas.collin@nav.no Innkjøp/bevegelse Anne-Kjersti Adolfsen, epost anne-kjersti.hagseth.adolfsen@nav.noanne-kjersti.hagseth.adolfsen@nav.no Telefonnummer 33 51 32 00 Besøksadresse Borgeskogen 39, Stokke


Laste ned ppt "09/16 Nyhetsbrev fra Bevegelse Velkommen som leser av vårt splitter nye nyhetsbrev. Vi håper det faller i smak! så ny informasjon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google