Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

HMS Charteret – referat fra arbeidsmøte. 2 Møtereferat, handlingsplan Sak: Som kjent har virksomheten besluttet å slutte seg til bygg- og anleggsnæringens.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "HMS Charteret – referat fra arbeidsmøte. 2 Møtereferat, handlingsplan Sak: Som kjent har virksomheten besluttet å slutte seg til bygg- og anleggsnæringens."— Utskrift av presentasjonen:

1 HMS Charteret – referat fra arbeidsmøte

2 2 Møtereferat, handlingsplan Sak: Som kjent har virksomheten besluttet å slutte seg til bygg- og anleggsnæringens HMS-charter. For å finne gode tiltak og forstå hva dette betyr for oss, inviteres dere til et arbeidsmøte for å delta i dette. Til: (ledere, prosjektleder, anleggsleder, fagforening, HMS-personer, AMU, verneombud – fyll inn) Dato:Sted: Kl:Varighet:4 timer Agenda/dagsorden NrPunktAnsvar 1Hensikt med møtetDaglig leder 2Ledelsens beslutning og viljeDaglig leder 3HMS-charteret, hva er det, hva har vi forpliktet oss tilHMS 4HMS-resultatene våre, statusHMS 5 Gruppearbeid og diskusjon Hvilke konkrete tiltak må vi gjøre for å oppnå en bedring i ryddighet? Hvilke konkrete tiltak må vi gjøre for å oppnå en bedring i sikkerhetstilstanden*? Hvilke konkrete tiltak må vi gjøre for å sikre at vi har verneutstyr tilgjengelig og brukes? Hvordan følger vi opp at dette skjer? Hvordan skal vi bruke dette i markedsarbeidet vårt? Grupper 6Konklusjoner/konkret handlingsplanHMS 7Informasjon om det videre arbeidDaglig leder "Referat" er handlingsplanen

3 Hensikt med møtet Hensikten med møtet var å Informere om hva HMS-charteret er Diskutere hva dette betyr for oss i vår organisasjon Inkludere og involvere ansatte i å finne ut hvordan vi skal løse dette, hvilke tiltak vi må gjøre 3 Disse skrev under HMS-charteret:

4 Konkret handlingsplan 4 Handlingsplan NrPunktAnsvarFrist 1 Hvilke konkrete tiltak må vi gjøre for å oppnå en bedring i ryddighet? 1. 2. 3. 2 Hv ilke konkrete tiltak må vi gjøre for å oppnå en bedring i sikkerhetstilstanden*? 1. 2. 3. 3 Hvilk e konkrete tiltak må vi gjøre for å sikre at vi har verneutstyr tilgjengelig og brukes? 1. 2. 3. 4 Hvordan følger vi opp at dette skjer? 1. 2. 3. 5 Hvordan skal vi bruke dette i markedsarbeidet vårt? 1. 2. 3. KOPIERES INN FRA ARBEIDSMØTET


Laste ned ppt "HMS Charteret – referat fra arbeidsmøte. 2 Møtereferat, handlingsplan Sak: Som kjent har virksomheten besluttet å slutte seg til bygg- og anleggsnæringens."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google