Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Øk sannsynligheten for at flere FINN-brukere ser din annonse på FINN.no Øverst i resultatlisten – 7 dager.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Øk sannsynligheten for at flere FINN-brukere ser din annonse på FINN.no Øverst i resultatlisten – 7 dager."— Utskrift av presentasjonen:

1 Øk sannsynligheten for at flere FINN-brukere ser din annonse på FINN.no Øverst i resultatlisten – 7 dager

2 Hva er øverst i resultatlisten? Produktet rullerer annonsen din blant andre annonser i samme kategori – øverst i resultatlisten. Ved å kjøpe plassering øverst i resultatlisten får du flere besøk til din annonse, bedre synlighet, flere visninger, flere potensielle kjøpere/leietagere som forhåpentligvis ender i raskere salg/utleie. Når noen søker etter din type annonse vil den vises på den øverste plassen i resultatlisten, i tillegg til sin vanlige plassering. Dersom andre også har kjøpt produktet vil plasseringen rullere mellom dere. Ved "åpne" søk som f.eks. en hel kategori kan det være mange som konkurrer om plassen, men for mer spesifikke søk med filtre på område, pris o.l. vil du ofte ha plasseringen helt for deg selv. Annonsen rullerer i 7 dager. Etter det kan du kjøpet produktet på nytt i "Dine annonser".

3 Og hvor vil min annonse synes i resultatlisten? BLI SETT FØRST! Resultatside eiendom + kategori (eks. bolig til leie, fritidseiendom til salgs)

4 Og til sist – Hvordan får jeg dette på annonsen min og hva vil dette koste meg? Det er så enkelt som en plett å bestille «Øverst i resultatlisten» inne i Admin for bedrifter. Alt ligger klart og til rette for at du skal få flere visninger på annonsen din og bli sett FØRST! Du bestiller «Øverst i resultatlisten» på samme sted som du gjør endringer i annonsen din inne i Admin for bedrifter – og det beste av alt? Det koster kun 119,- ekskl. mva. per annonse!


Laste ned ppt "Øk sannsynligheten for at flere FINN-brukere ser din annonse på FINN.no Øverst i resultatlisten – 7 dager."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google