Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kjøpte produkter - Rabatter - Budsjett 3 moduler som er integrert i SuperOffice Påfølgende bilder vil vise en enkel forklaring og noen skjermdumper om.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kjøpte produkter - Rabatter - Budsjett 3 moduler som er integrert i SuperOffice Påfølgende bilder vil vise en enkel forklaring og noen skjermdumper om."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kjøpte produkter - Rabatter - Budsjett 3 moduler som er integrert i SuperOffice
Påfølgende bilder vil vise en enkel forklaring og noen skjermdumper om hvordan løsningen ser ut. Løsningen er 3 delt. 1. Modul for å vise solgte produkter, basert på data importert fra grossister. 2. Rabatt modul. Denne brukes mot punkt 1 og for å hjelpe til å regne ut utbetaling av rabatter. 3. Budsjett modul. Denne brukes også i sammenheng med punkt 1. NB: Alle data som vises er kun test data, og må derfor ikke blandes med fakta tall og summeringer.

2 Kjøpte produkter I SuperOffice vil det finnes en fane som heter ”Kjøpte produkter”. Denne fanen har 2 forskjellige visninger. Den har liste og gruppert visning. Man kan gruppere på varenr, varenavn, antall, volum, Mnd, Grossist, og på produkt hierakier. Her gjelder dette da på den kunden man står på i SuperOffice. Ønsker man utvidede globale rapporter, så gjøres dette i rapport generatoren

3 Import - Admin Den første delen av importmodulen starter ved at man importerer salg fra grossister . Alle de forskjellige grossistene leverer fra seg forskjellige formater av sitt salg, og importmodulen støtter de fleste, men kan lett endres til nye formater. Den kan lese fra både Excel, tekst og XML filer om ønskelig. Denne Admin modulen håndteres hele prosessen fra import av grossist filer og til de er knyttet opp riktig produkt i deres vare register og mot riktig kunde i SuperOffice. Denne modulen kan også opprette nye kunder fra grossistene og inn i SuperOffice.

4 Rapport generator – liste visning
I rapport generatoren for kjøpte produkter kan man ta ut rapporter basert både på de importerte dataene og segmentering i SuperOffice. Denne listen viser hvordan et resultat kan se ut når den er tatt ut som listevisning. I tillegg kan listen eksporteres ut til Excel for videre bearbeidelse om ønskelig.

5 Rapport generator – Gruppert visning
I rapport generatoren for kjøpte produkter kan man ta ut rapporter basert både på de importerte dataene og segmentering i SuperOffice. Denne listen viser hvordan et resultat kan se ut når den er tatt ut som en gruppert visning. Man kan gruppere på alle feltene. Dvs at man kan f.eks se resultat som vist under gruppert på fylke, men man kan også gruppere på f.eks produkt hierarkim, kjede, selger, grossist osv… I tillegg kan listen eksporteres ut til Excel for videre bearbeidelse om ønskelig.

6 Rabatt - modul I rabatt modulen man registrere rabatter både direkte på en vare eller gi rabatt for en hel varegruppe. Modulen takler å legge inn rabatter for flere perioder. Samt at den støtter å legge inn og vedlikeholde rabatter for en hel kjede.

7 Rabatt - rapport Man kan ta ut rapporter på for visning på web eller direkte til Excel. Når den skrives til Excel vil det opprettes en fane pr. kunde pr. periode, samt et totalfane helt slutt.

8 Budsjett - modul Budsjett modulen dekker både budsjett for Omsetning og DB.

9 Budsjett - Admin Budsjett modulen dekker både budsjett for Omsetning og DB. Man trenger ikke å legge inn budsjett pr kunde i denne modulen, den kan også importere dette fra f.eks en Excel fil. Den støtter dette i dag.


Laste ned ppt "Kjøpte produkter - Rabatter - Budsjett 3 moduler som er integrert i SuperOffice Påfølgende bilder vil vise en enkel forklaring og noen skjermdumper om."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google