Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Uni Eiendom FDV Veien videre

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Uni Eiendom FDV Veien videre"— Utskrift av presentasjonen:

1 Uni Eiendom FDV Veien videre

2 Nye funksjoner Nøkkelintegrasjon mot Uni Eiendom.
Sjekklister for anlegg. Utvide med flere rapporter for FDV. Tegningsintegrasjon Widgets

3 Nye moduler Online brannbok. Uni Eiendom FDV innsyn.
Ledelsesinformasjon. Uni 24 nettbasert tilgang til Uni Eiendom FDV. Mobil tilgang til Uni Eiendom FDV.

4 Nøkkelintegrasjon mot Uni Eiendom
Legge inn nøkkelfunksjonaliteten fra FDV i ”vanlig” eiendom. Fordeler: En får nøkkelstyring på individnivå. Gir et oppdatert ”nøkkelregnskap”. Gir mulighet i eiendom for å brukere å purre med sms slik som i FDV.

5 Sjekklister for anlegg
Dynamiske sjekklister som brukeren selv definerer. Knyttes opp mot anlegg eller mot bygningsdel. I forbindelse med en aktivitet kan en fylle ut en sjekkliste for hvert anlegg i aktiviteten. Sjekklistene kan en finne igjen på anleggskortet.

6

7 Rapporter i Uni Eiendom FDV
I dag: Finnes kvitteringsrapport for aktivitet og for utlevering av nøkler. Mangler: Rapporter som forteller f. eks gjennomsnittlig tid fra feilmelding kommer inn til den er utført. Historikk pr anlegg, bygg, område osv. Innspill?

8 Widgets Hva er en Widget? Hva kan vi bruke en Widget til?
Kjapt tilgjengeliggjøre informasjon for brukeren. Vise statistikk om driften. Hvilke Widgets skal vi lage? Innspill ? Mulighet for å bestille tilpassede Widgets til sin organisasjon. Vise data som en vanligvis må lenger inn i systemet for å finne: Siste innkomne saker Siste kommenterte saker

9

10 Online brannbok En internettbasert brannbok som henter informasjon om brannrunder og brannrelaterte anlegg fra Uni Eiendom FDV. Nettsiden driftes av Uni Pluss, data hentes fra kunden via Internett. Brannvesenet får innlogging, som gir dem tilgang til de organisasjonene som de har ansvar for. Brannboken vil hente ut alle aktivitetene der kategorien er satt opp som en brannaktivitet. Sjekklister, kommentarer og rapporter vil da kunne hentes ut på nettsiden.

11 Uni Eiendom FDV innsyn Hva er dette for noe?
Dette er en tileggsmodul som gjør at brukere av Uni Eiendom som ikke har FDV lisens kan få tilgang til å se en aktivitet. Hva kan en gjøre med denne modulen? Legge til en kommentar. Sende melding til ansvarlig for aktiviteten (sms og e-post) Hva som blir den endelige funksjonslisten er enda ikke helt konkretisert. Hvorfor? Gi tilgang til FDV for eiendomsbrukere til en lavere inngangsbillett enn en full FDV lisens. Utnytte fordelene med å ha en integrert løsning.

12 Ledelsesinformasjon Hva er dette for noe? Hvordan? Når? Hvorfor?
Egen modul som viser ledelsesinformasjon for klienten/klientene. Hvordan? Egen nettportal som samler all ledelsesinformasjon fra Uni Eiendom og Uni Eiendom FDV. Henter data via internett fra hver organisasjon og presenterer dette i form av grafer, diagrammer og rapporter. Når? Dette er noe som vil bli laget dersom interessen fra våre kunder er stor nok. Hvorfor? Ledelsen har ofte ikke tilgang til Uni-systemene, men ønsker å ha kjennskap til nøkkeltall innenfor blant annet FDV og andre data fra Uni Eiendom. Fordi dette vil være en nettbasert løsning, vil en ha tilgang fra hvor som helst.

13 Uni 24 nettbasert tilgang til Uni Eiendom FDV.
Hva er Uni 24? Uni Micro og Uni Pluss sin nye nettplattform. Hva skal denne gjøre? Den vil i utgangspunktet være et supplement til den Windows-baserte FDV modulen. Gi tilgang til aktiviteter på tvers av klienter. Vil fokusere på oppgaver tilknyttet pålogget bruker. Fordeler? Gi tilgang til Uni Eiendom FDV uavhengig av plassering. Nettbasert gjør at en kan logge på fra hvilken som helst pc. Når? Håper i løpet av 2010 å ha på plass versjon 1.

14

15 Mobil tilgang til Uni Eiendom FDV
Hva er dette? Tilleggstjeneste som gjør det mulig å bruke mobiler med internettilgang mot Uni Eiendom FDV. Hvorfor? Gjøre det mulig å hente informasjon i felten. Kunne avslutte en sak i felten. Legge inn en kommentar i felten. Fordeler? Får avsluttet en sak raskere, slipper å ta igjen ting når en kommer tilbake på kontoret. Får hentet informasjon om f. eks anlegg (garantidato, vedlikeholdsleverandør, forrige servicedato, merknader). Når? Dersom det er interesse er dette noe vi kan levere i nærmeste fremtid. (Med forbehold om krav og kapasitet)

16 Innspill Innspill fra dere brukere….


Laste ned ppt "Uni Eiendom FDV Veien videre"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google