Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VM 2010 www.fotballen.eu Fotballen.eu har foran VM i fotball 2010 fått på plass et VM-studio utenom det vanlige. Det du ikke finner om VM her er ikke verdt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VM 2010 www.fotballen.eu Fotballen.eu har foran VM i fotball 2010 fått på plass et VM-studio utenom det vanlige. Det du ikke finner om VM her er ikke verdt."— Utskrift av presentasjonen:

1 VM 2010 www.fotballen.eu Fotballen.eu har foran VM i fotball 2010 fått på plass et VM-studio utenom det vanlige. Det du ikke finner om VM her er ikke verdt å vite! Vi følger alle kamper med nyheter, resultater, tabeller, statistikk m.m. I tillegg har fotballen.eu nå endelig komplementert sin VM-historie. Sistnevnte er en unik oversikt over samtlig VM i fotball med referat fra mesterskapet, videoklipp, bilder og alle detaljer fra samtlige kamper som noengang er spilt i VM. Vi søker nå samarbeidpartnere som ønsker å dele populariteten og besøksantallet vi forventer frem mot, under og etter sommerens VM. Klikk deg videre gjennom presentsjonen for å lese mer!

2 VM 2010 www.fotballen.eu Fotballen.eu har pr. i dag et besøkssnitt på ca 2500 unike daglig. Vi dekker alle behov innenfor emnet fotball og har ekstra stor fokus på VM. Google Som et eksempel på dette kan du prøve å søke etter et eller annet om VM i fotball i Google. Våre sider dukker opp blant de fem første nesten uansett. Prøv f.eks: vm 2010, VM-kvalifisering, VM i fotball, VM 1966. Dette betyr at de aller fleste som lurer på et eller annet om VM i løpet av de kommende måneden vil havne hos fotballen.eu Fotballen.eu er også godt listet under de store norske som kvasir, startsiden og andre relevante fotballsider.

3 VM 2010 www.fotballen.eu Dette tilbudet vil bli sendt ut til en rekke aktuelle partnere og vi vil etter en evaluering velge ut en gruppe som vil få sin logo/annonse/produktside på våre sider. VM-pakken Vi ønsker å forholde oss til et fåtall utvalgte partnere og kun en innefor hver kategori. Vi vil f.eks. ikke ha både Adidas og Umbros logo på sidene. Selve VM-studioet vil, når det er helt ferdig, bestå av ca.8 sider samt 32 lagsider (en side for hvert land) – I tilegg kommer den nevnte VM-historikken og egne fakta og statistikksider. Om ønskelig kan vi også opprette egne produktsider hvis dette er relevant. Totalt over 50 sider om VM.

4 VM 2010 www.fotballen.eu I detalj vil vi her presentere hva du kan få og oppnå gjennom annonsering/samarbeid med fotballen.eu Her følger en rekke eksempler: Enkle bannere I vårt første eksempel kjøper man seg en toppplass på 80% av alle VM-sidene. Denne er godt synlig med en gang man kommer inn på siden og vil være det første de besøkende ser. (Det er to topplogoer. En helt øverst og en i fokusvinkel – denne.

5 VM 2010 www.fotballen.eu I våre to neste eksempler ser du hvordan du kan få en banner plassert i innholdet eller til høyre på siden. Sistnevnte er kun synlig med oppløsning 1280X800 (som de fleste bruker) Det er selvfølgelig flere valg innenfor størrelse og beliggenhet enn vist i eksemplene. Klikk deg inn på våre sider for å få et bedre inntrykk av mulighetene: www.fotballen.eu/vm2010

6 VM 2010 www.fotballen.eu Som tidligere nevnt vil vi uansett forholde oss til en liten gruppe partnere for å ikke ta fokus bort fra de utvalgte. Salg av enkelbannere vil kun være et alternativ hvis totalpakkene ikke blir solgt unna. Totalpakke Denne består av minimum en banner/logo på hver av de ca. 50 sidene. Man er dermed mer eller mindre sikret eksponering mot alle som er interessert i VM i fotball. Man velger seg da et fast gjennomgående punkt hvor man vil ha sin banner. Alternativt kan man også få lagt til egen tekst eller produktside hvis dette er ønskelig.

7 VM 2010 www.fotballen.eu Dette var en smakebit av hva du kan få til under VM 2010 sammen med fotballen.eu. Husk at vi er åpne for andre alternative løsninger – så nøl ikke med å ta kontakt. Dette tilbudet ble første gang sendt ut/publisert i mars/april 2010 og vi forventer å ha de fleste partnere på plass innen utgangen av april måned. Det kan derfor være lurt å være rask i avtrekkeren og sikre seg en plass på våre sider nå. Priser Størrelser og beliggenhet på både bannere og annonsering totalt vil avgjøre den totale prisen. Vi vil vurdere alle seriøse tilbud som bli sendt inn og svare på eventuelle spørsmål du/dere har rundt dette. Ta kontakt med: Frode Marki frode@fotballen.eu mob: 93 44 8081 frode@fotballen.eu


Laste ned ppt "VM 2010 www.fotballen.eu Fotballen.eu har foran VM i fotball 2010 fått på plass et VM-studio utenom det vanlige. Det du ikke finner om VM her er ikke verdt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google